Éjszakai rohanás 2, komolyan?

Mármint az igazi! Az első rész ugye klasszikusnak számít, aki nem látta az zsákolja be egy ezresért, csak ennyit mondok. De Niro és Charles Grodin hatalmasat alakított anno, most pedig arról van szó, hogy minimum De Niroval lenne tényleges folytatás, mert ő már tuti benne van.

Az Universal ezúttal komoly gondolja, konkrétan felvettek valakit, hogy írjon már valami forgatókönyvszerű dolgot, mégpedig a szerencsés: Tim Dowling (Role Models).

6 hozzászólás a “Éjszakai rohanás 2, komolyan?” bejegyzéshez

  1. Az első rész a mai napig az egyik kedvencem. A 3 direct to Tv/dvd folytatását nem láttam, de nem is érdekelnek pont azért mert az első rész a két főhős miatt működött jól. Ráadásul az első egy szép lezárt történet szóval nincs szükség folytatásra az eredeti színészekkel sem szvsz. Vannak filmek amiknek lehet jó folytatást csinálni, de szerintem ez nem ilyen főleg hogy 22 évvel később megcsinálni kifejezetten erőltetettnek hat.

  2. Ez a film alap. És még a magyar szinkron is nagyon rendben van :)
    Remélem, egy normális folytatást tudnak összerakni. És milyen jó lenne, ha a többiek közül is szerepelnének benne: John Ashton, Joe Pantoliano…

  3. hú, régen mit nem adtam volna egy IGAZI éjszakai rohanás kettőért. ha de niro még nem túl öreg a “rohanáshoz” és sikerül összekalapálni egy épkézláb forgatókönyvet akkor mindenképp érdekel.

  4. Éjszakai Rohanás. Nálam a kedvencek kedvence. Azon kevés film között van, ahol jobb a szinkron, mint az eredeti szerintem. De Niro sajnos öreg már ehhez. Maradjon meg csak az első örök klasszikusnak.

    Anno sok évnyi próbálkozás után egy srác a semmiből bejelentkezett, hogy meg van neki valakinek a valakijéről DVD-n. Vagy egy tucat embernek küldtem el. Aztán végre kiadták DVD-n, csak nem tudom, hogy ehhez miért kellett tíz év. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.