Furry Vengeance, a büntetés!

Brendan Fraser már sosem lesz olyan cool, mint a Múmia 1 környékén? Az biztos, hogy a Furry Vengeance trailere után (még nem tettem ki, de most majd pill) nem tudtam ugyanúgy nézni rá, őrizni a Scrubs beli marhajó vendégszereplését. Na jó, már a föld közepe felé való utazása is necces volt, de ez végképp koporsószeg, nézzétek már meg:

Még a Dr Doolittle 2. is jobb ennél. Poszter is van:

Furry Vengeance poszter

Ha az a medve nem félreérthető, akkor semmi.

21 hozzászólás a “Furry Vengeance, a büntetés!” bejegyzéshez

  1. Gyerekeknek tetszeni fog és nekik is készült..
    Hogy az anyuka/apuka feszeng a kölök mellett a moziban meg senkit nem érdekel..:D

  2. Én nagyon szeret(t)em Brendant, még a Talpig majmon is tudtam derülni, meg a Bájkeverő is aranyos, de ez már tényleg a vég. Annyira olcsó ‘poénokkal’ van tele, hogy az nem igaz… nem hiszem el, hogy A csendes amerikai után ilyen szerepeket vállal el. :S
    A medve meg no comment. :D

  3. Ha csak gyerekeknek készült volna,akkor fölösleges lett volna Frasert rakni főszereplőnek,annak a gyereknek ugyis mindegy…

  4. A csávó lenyilatkozta, hogy mostantól csak a gyermekeinek csinál filmeket, mert több időt akar velük tölteni, úgyhogy addig nem várhatunk tőle egy újabb Gods and Monsters-t, amíg ők fel nem nőnek.

  5. Modnjuk ez annyival jobb a sok szemétnél hogy vannak benne állatok, Fraseren kívül persze, szeretem az ilyen lagymatag állatos filmeket néhol aranyos néha vicces, szódával elmegy.

  6. Ez tényleg egy katasztrófa, amely hozza a disneys filmekre jellemző “fordulatokat”, poénokat és állatokat.

    Azért ne temessük el teljesen szegény Brendant mert a trailer alapján a gyermekeiért küzdő apát alakítva az EXTRAORDINARY MEASURES ben talán vissza szerez vmit az elveszett reputációjából.

  7. Emberek. Ez a film nem nekünk készült. Ez egy film, amire nyugodtan el lehet vinni a kisgyerekekekt is a moziba, és ők hatalamasat röhöghetnek, azon, hogy BF leesik a fáról egy budiban és beteríti a fekália. Őszítén hány olyan film késült mostanában, amire nyugodt szívvel be lehetne vinni egy 8-12éves gyereket. Még a Narniában is kegyetlen mészárlás van a 2. részben!!! Családi kikapcsolódás. A gyerek röhög, a felnőtt néha kuncog, mi meg megnézzük tvben vagy számítógépen egyszer. Ennyi.

  8. Mi van veletek emberek. Ez egy vígjáték, tehát úgy is kell rá nézni. Simány jó lesz, nekem tetszett. Várom már.

    Ne legyetek már ekkora fapofák.:D

  9. Sziasztok,

    Nem értem mi bajotok. Illik hozzá ez a film:) Már bocsi, de az Őserdő hőse és az a Talpig Majom, az nem volt mély pont? És az a majmos (ami egyébként szerintem jó nagy baromság), a Múmia után volt. És én akkor sem néztem rá máshogy, és most sem. Human-nal egyébként nem értek egyet, a Dr. Dollittle 2 – a trailer alapján – ennél nem volt jobb, sőt…

    Brendan Fraser egy nagyon jó színész. És igenis nekem nem tetszik ez a trailer és meg fogom nézni a filmet.

    Szinte minden filmjét láttam és az tuti egyetértek másokkal, hogy a Múmiában volt a legjobb, de attól még nem kell máshogy nézni rá, mert ilyen filmben is szerepel.

    Gyerekfilmekben akar most már szerepelni? Hajrá, egyetértek vele. És az előttem szólókkal is, nem készült mostanában olyan film, amire nyugodt szívvel vittünk volna gyereket.

    És még annyi, hogy annyira örülök, hogy nem beszélnek az állatok. Mert attól féltem, hogy megszólal majd valamelyik, de szerencsére nem:) Na, akkor nem néztem volna meg, de akkor sem néznék más szemmel Brendan Fraser-ra.

    Hajrá! Jó lesz a film:)

  10. Ha fizetnek érte , akkor bármilyen filmben bármilyen szerepet eljátszok.
    Éveken keresztül röhögtünk a szaros poénokon.
    Mért pont ennél a filmnél baj hogy Brendan nyakig szaros?
    Ja és arról hogy a Poszter olyan amilyen, az nem Brendan hibája.
    Ennél rosszabb filmet is láttatok már !!! Tuti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.