Kihirdetve a málna díj

Természetesen még az Oscar előtt kihirdették a győzteseket valamikor. Plusz poén, hogy Sandra Bullock el is ment átvenni, amit ugye nagyon kevesen tettek meg a málna-díj eddigi történelme során. Mondjuk gondolom Bullock is csak azért volt vicces kedvében, mert a Blind Side-dal épp villog az Oscaron közben.

 • Legrosszabb film: Transformers: Revenge Of The Fallen
 • Legrosszabb színésznő: Sandra Bullock (ALL ABOUT STEVE)
 • Legrosszabb színész: All Three Jonas Brothers (JONAS BROTHERS: THE 3-D CONCERT EXPERIENCE)
 • Legrosszabb pár vásznon: Sandra Bullock & Bradley Cooper (ALL ABOUT STEVE)
 • Legrosszabb mellékszereplő (nő) Sienna Miller (G.I. JOE: THE RISE OF COBRA)
 • Legrosszabb mellékszereplő: Billy Ray Cyrus (HANNAH MONTANA: THE MOVIE)
 • Legrosszabb remake, előzményfilm, nyúlás vagy folytatás: Land of The Lost
 • Legrosszabb rendező: Michael Bay (TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN (AKA TRANNIES, TOO)
 • Legrosszabb forgatókönyv: Transformers: Revenge Of The Fallen WRITTEN BY EHREN KRUGER & ROBERTO ORCI & ALEX KURTZMAN, BASED ON HASBRO’S TRANSFORMERS ACTION FIGURES
 • Az évtized legrosszabb filmje: Battlefield Earth
 • Az évtized legrosszabb színésze: Eddie Murphy (“WINNER” OF 3 RAZZIES®
  ADVENTURES OF PLUTO NASH, I SPY, IMAGINE THAT, MEET DAVE, NORBIT, SHOWTIME)

 • Az évtized legrosszabb színésznője: Paris Hilton (“WINNER” OF 4 RAZZIES®
  THE HOTTIE & THE NOTTIE, HOUSE OF WHACKS, REPO: THE GENETIC OPERA)

Bay gondolom elmorzsolt egy könycseppett, aztán megnézte a bankszámlaegyenlegét a neten, és ettől fel is pörgött annyira, hogy 3D-ben akarja forgatni a T3-mat.

human
írta
2010. 03. 07. 18:38
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Kihirdetve a málna díj” bejegyzéshez

 1. hmm…a transformers-el nagyjából egyetértek, ha a várakozás és a kész termék arányát nézzük…sajnálom azt az 1500 HUF-ot, amit nyáron rááldoztam.

 2. Eddie Murphy-t azért sajnálom mert régen azért tényleg jó filmeket csinált és a Showtimeal sincs szerintem igazán nagy baj.

  Jonasék megérdemelték, a Cyrus kölyök. Sandra Bullockot sose kedveltem, de azért az vicces h egy éven belül lehet, hogy ő lesz a legjobb és a legrosszabb is.

  Bay-hez meg a TF2-hőz inkább nem mondok se jót, se rosszat mielőtt még nekem esne valaki.

 3. Látom tarolt a TR2 – megérdemelten! :D

  Battlefield Earth az a Háború a Földön? Sokkal szarabb filmek vannak annál, simán végig tudtam nézni (ellentétben mondjuk a Csárli angyalaival), fogyasztható B-movie.

 4. TFet most így újranézve, tényleg megérdemelte :$
  Továbbá a Battlefield Eart, nekem nagy csalódás, emlékszem 15 évesen úgy kaptam kölcsön a könyvet és szinte Bibliaként tekintettem rá, nagy hatással volt. Eddie Murphy utóbbi 10 éves pályafutása abszolút megérdemelte, eléggé lecsúsztatta magát.

 5. Szerintem azért nem érdemelte volna meg ezt a TF2 nekem nagyon bejött a film, a limitált kiadású lemezét is megvettem ugyanúgy mint az 1-nek. Az extrákat végig nézve azért volt benne munka bőven, volt ennél sokkal rosszabb film is szerintem. De ez csak az én véleményem.

 6. Szerintem a TF2-t a helyén kell kezelni. Én a mozi után megnéztem egyszer 1080p-ben, meg még párszor egy-egy jelenetet, és rohadtul élveztem a látványt!

 7. igen, a listán pontosan a helyén kezelték :) de ezt a popcorn meg kapcsold ki az agyad baromságot ne kezdjük itt is, a kritikán már ezerszer ki lett dumálva.

 8. TF2 azért nem érdemelte még így sem meg szerintem… Simán végignéztem és még el is voltam vele. Battlefield Earth tényleg nagyon gyenge de láttam annál is rosszabbat, rohadjon meg a málna, legnagyobb baromság.

 9. Végre egy olyan szakmai lista amivel egyet tudok érteni. :)
  Murphy-t sajnálom, mert bizony voltak jó filmjei, és a Showtime-ot sem érzem rossznak; de ugyanakkor el kell ismerni a “lecsúszással” rászolgált.

  A végén nagyon jól megjegyezted human (pacsi); Bay nem fogja a szívére venni. Bár a fejéhez kaphatna azért…

 10. Nekem ez egyáltalán nem tetszik, mert nem arról szól, hogy mik voltak a legrosszabb filmek, és kik voltak a legrosszabb színészek, hanem a hype-ról, vagy adott esetben antihype-ról.
  A rendezők szíves figyelmébe ajánlanám a baaad movies-blog-ot inkább, ott tényleg meg lehet találni az alljanépet…:)

 11. Bay gondolom elmorzsolt egy könycseppett, aztán megnézte a bankszámlaegyenlegét a neten, és ettől fel is pörgött annyira, hogy 3D-ben akarja forgatni a T3-mat.

  :D ez komoly

 12. “Legrosszabb remake, előzményfilm, nyúlás vagy folytatás: Land of The Lost ”

  hát én pedig visitva röhögtem rajta… snip

 13. Nincs azzal a T3-mal semmi gond, itt lesz a lehetősége, hogy valami normálisat alkosson / kárpótolja az embereket a 2-ért -.-“

 14. Egyetértek!
  Az első TRANSFORMERS jó volt a 2.ból elég volt 20 perc…

  Sandra Bullock pedig jó fej volt hogy átvette.

  Az All about Steve-ről már a poszter sok mindent elárult..(azt hiszem nem is bukott meg)-még nem néztem meg.

  A The Blind Side pedig annyi dicséretet és bevételt ért el hogy most már tényleg muszáj lesz megnézni(főleg ha Oscar is beköszön).

 15. Kivetelesen teljesene egyet tudok erteni a nevezesekkel. A Transformers 2 valoban ennyire bun-rossz film volt.

 16. Én elnézést kérek mindenkitől, de nekem pl. a “G.I. Joe” film tetszett, és elvoltam a TF2-n is. Igaz, az idétlenkedést nagyon túlzásba vitték, és nem érték el az első részt szintjét, de azért nem volt nézhetetlen.
  Sőt, igazából a “Land of the Lost”-ot is végigröhögtem.
  Sorry. :(

 17. Már annyiszor ki lett tárgyalva, ha nem blockbuster kapja a málnát, akkor lópénisz se figyel oda erre a handa-banda díjra. Legalább 10 sokkal rosszabb filmet láttam idén mint a TF2, de erre kapják fel a fejüket az emberek. Személy szerint én komáztam a filmet.

  A land of the lost, meg nagyon vélemyénes. Valakinek bejön eza fajta humor, valakinek nem. Én például nem csípom a főszereplő fazont.

  Tomi, az még nem jellemzi a két díjat, hogy 1 ember nyeri egy évben két különböző filmmel a díjat. Bár ettől függetlenül Sandra Bullock Oscarját mint már leírtam, erősnek tartom. Sajnos (vagy nem sajnos) az All about Steve-t nem láttam, de még lehet egyszer bepótolom. :)

  Eddy Murphyt sajnálom, mert tényleg bűn rosszak a filmjei az utóbbi 10 évben. Meg kellett volna maradnia a 48 óra, Beverly Hills-i zsaru és a Két túsz között vonalán. Nem lehet már az 50. filmet eladni ugyanazzal a hülye vigyorral. Kis akció, kis humorral: ez nagyon stimmelt nála.

 18. Szerintem a TF 2 akkor is jó volt, de még ha nem is lenne az, a 2012nél rosszabbat úgysem lehetett volna csinálni… Aki látta valszeg tudja miről beszélek… (n) phujjj :S XP

 19. Csak nekem szar a filmes ízlésem, de a TF2, a GI Joe, és még a Norbit is tetszett?
  Bár inkább sorozatjunkie vagyok, azért filmeket is nézek, de lehet még kevés jót láttam és nincs viszonyítási alapom, de nekem ezek jönnek be.

 20. Ja, még hozzáfűzve alaposabb visszaolvasás után, az a Robogeisha szánalom… A 2012 is vetélytársra lelt… xD

 21. azért a tf2 annyira nemszar……..vicces azért h ennyire levan húzva. láttam idén sokkal szarabb filmetis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.