Clooney titka az Oscar gálán

Ezt muszáj még betenni. Tudta, hogy a legjobb férfi főszereplőit nem kapja meg, látjátok hogy tudta. Az elején még mérges volt, ahogy a képek is bizonyították az előző posztban, aztán lassan kiürült a videón mutatott flaska, és szépen minden rendben lett. Don’t drink and drive.

human
írta
2010. 03. 09. 01:08
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Clooney titka az Oscar gálán” bejegyzéshez

  1. :)) tényleg nem volt kerek zsorzsi, de hát minden gondra van gyógymód. ez hatalmas :D

  2. Az a durva, hogy jó néhányan beszopják, pedig jópofizás az egész. Clooney tudja, hogy kell a vesztes műsort csinálni. Lehet, hogy bántotta kicsit a dolog, amiért egy újabb színészóriás happolja el a sorban a díjat előle, viszont a bosszús arc és a flaska a műsor része volt. Nincs ebben semmi leleplezés, józanon gondolkodva mindenki láthatta mennyire műbalhé az egész. Egyfajta pr erősítés George bácsi könnyed arculatához, végigment már pár díjátadón ahhoz, hogy az Oscaron rég nem rágta magát a dolgokon és mókázott.

    Ha persze valaki komolyan akarja venni szíve joga, néha a bűvészet egész szórakoztató sajnálnék a trükk elrontásának szerepében tetszelegni. Vegyétek komolyan tetszésetek szerint.

  3. Valószinüleg csak viccelt, de volt már némi párlat a fejében. : ) Ami miatt nem vagyok biztos benne, az a csaj kényszeredett mosolya mellette. Ennyire nem készülhetett egy kamu előadásra.

  4. Nekem is feltűnt az oldalán lévő csajnak a null IQ-s mosolya, nemhiszem, hogy a tükör előtt órákat gyakorolta volna a tipikus “wait..whaat?” arckifejezést. Sztem ez a poén kicsit felkészületlenül érte:D Jót lehetett ezen nevetni:)

  5. ez sokkal inkább volt kínos, mint vicces. miért játszaná el, hogy egy seggfej aki nem tud veszíteni és ezt piával kompenzálja? ja, hogy arra gyúrt, hogy több millióan szánalmasnak tartsák és kiröhögjék? nem tudom, ki hogy van vele, de emberileg nem nőtt a szememben.

  6. Sztem meg amíg valaki csak így duzzogva, kissé piásan tud veszíteni, addig semmi baj. Miért szánalmas? Az lett volna szánalmas ha el se megy a gálára, mert úgyse ő nyer…legyen csak meg benne továbbra is a nagyravágyás és akkor lehet még jó pár nagyszerű filmje a jövőben.

  7. veszteni pedig tudni kell
    nekem az tetszik, hogy úgy húzza maga után a csajt mint egy lóbőrt.

  8. de hát éppen ez az, annyira remek filmjei voltak az utóbbi években. semmi szükség erre az egészre. büszke lehetne arra, amit letett az asztalra.

  9. Clooney pont annyira veszi komolyan, amennyire “komoly” díj az Oscar – show az egész, 0 mögöttes tartalommal.
    Jeff megérdemelte, Clooney is megérdemelte volna, de ki kell várnia a sorát. Ha visszagondolok a Sirianara, a Good Night Good Luckra és az Up in the Air-re, nem kell sokáig várni (és megbocsátom a Peacemaker kategóriájú “alkotásokat”).
    Viszont annyi igaz, hogy nők terén kicsit csalódás ez a hölgy, nem akarom elhinni, hogy ennyire csak a külcsín számít.

  10. Hát ez nagyon nagy!
    Ahogy előveszi az üveget…ez annyira jó, hogy részemről minden elnézve :D

    A csaj meg…hát Clooney-nak mindig olyan barátnői voltak, akik jól mutatnak, csak egyik sem tartott sokáig…persze lehet, hogy a nőnek 160 az IQ-ja, sosem tudhatjuk :P

  11. @diceman

    Ha visszagondolsz a Syriana-ra, akkor rájössz, hogy azért kapott is Oscart.
    Az egész laposüveg/pofavágás csak egy színjáték volt, annak viszont elsőosztályú, különben nem beszélnénk ennyit róla.

  12. srácok, ha a show nagyja alatti berágott pofa csak színjátszás volt, akkor ideje Clooneynak adni az oscart, mert mindenkinél hihetőbb. Cameron és Tarantino is megjátszotta a legörbült szájat? Akkor miért pont Clooney tette volna.

    Itt pedig persze hogy rájátszott ebben a videóban, mert már részeg volt valószínűleg, keserűségből. Nézzétek már meg a képeket tényleg. Akkortól enyhült meg csak igazán amikor éltette a nő.

  13. Az csak nekem tünt fel h amikor Steve Martin meg Alec Boldvin szivatta a nyitobeszédnél akkor vágott morcos pofát, de amugy ez csak a show része volt szerintem, nincs itt semmi nagy szomorkás hangulatrol szó, pláne h már neki van 1 szobrocskája! Tudta h az az este nem az övé lesz, és szerintem szo sincs itt arrol h lerészegedett volna ez miatt, sok sztárnak ott lapult a flaska a belső zsebben! Elég huzós lehet ennyi ember ennyi kamera előtt felvonulni ugy, hogy közben egymillio riportot kell adni… az csak bátorság erősítő ott a zsebben!

  14. Régebben nem nagyon bírtam Clooneyt, de az Up in the Air és föleg a Fantastic Mr. Fox után az egyik kedvencem lett. Ha csak megjátszotta, ha nem, jópofa ez az egész “ügy”. Az Oscar már úgyis nagyon régóta “nyál-díj”, legalább vitt egy kis színt az egészbe.

  15. @escapist

    “persze lehet, hogy a nőnek 160 az IQ-ja, sosem tudhatjuk :P”

    Nem alacsony, az biztos, mert már a fél sport-, és színésztársadalom végigment rajta, nem kezd kishalakkal.:P

    “Has been in relationships with soccer players Christian Vieri and Reginaldo Ferreira, Marko Jaric, Valentino Rossi, singer Simon Webbe, actors Hayden Christensen and George Clooney and director Gabriele Muccino.”

  16. Sztem teljesen rendben van Clooney, de majd megnézem rendesen is nem csak képeket és videókat. Tudta előre és ezért tudta h szar is lesz..sztem sem megjátszás a nagy része, mert minek ezt megjátszani?

    leszarja, de azért mégis csalódik az ember picit, ha a “szakmájában” a legrangosabb díjra jelölik és nem kapja meg pedig ott az esély.. Federer is szeret győzni mégha már milliószor nyert is. de ki nem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.