Tron Legacy trailer

Eddig húzta a Disney, végre megérkezett a rendes Tron Legacy-előzetes. Meg végre normális a hangminősége is, mert a soundtrack az odavág. Amúgy a való világbeli rész kicsit átlagosnak tűnik, de aztán jöhet a program, és a most már Oscar díjas Jeff Bridges.

A Coming Soon, tehát Hamarosan a mozikban dumának ne higgyetek, a bemutató decemberben lesz. Amúgy szinkronos előzetes is van.

Itt megnézhető HD-ben.

human
írta
2010. 03. 09. 12:11
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Tron Legacy trailer” bejegyzéshez

 1. Jeff az Oscar-jával elég sokat nyom a latba.
  Valakit megkérhetek, hogy foglalja össze ennek az egész Tron univerzumnak a lényegét? Mi értelme van?
  Köszönöm

 2. az Avatar után még ennél jöhet szóba a 3d-s megtekintés
  ti hogy vagytok ezzel?

 3. (nekem megy inda, de csak akkor indul el ha az egész filet bebufferelte, ez gáz, írtam nekik, ne offoljunk technikai kérdésekkel – a HD link tökéletesen működik amúgy)

 4. Nem tudom, én vhogy többet vártam a trailertől. Lehet csak mert túl keveset mutattak, nem tudom. A zenéje viszont nagyon büntet. Mind1, ma megnézem az Alice előtt IMAXban, úgy biztos jobb lesz.

 5. na ez nem tűnik rossznak:)
  hát szerintem ez egyértelmű 3D. az ilyen filmek miatt érdemes 3D-s moziba menni.

 6. tyűű, ez odavert rendesen. mindenképp nézős lesz, az imax 3d csak grátisz. addig meg kéne nézni az első részt, igen csak megkopott már az emléke.

 7. Eléggé bejövős! A régi is tetszett, annak ellenére, hogy mai szemmel sokak számára nevetséges, de szerintem az is baromi jó film volt. A képi világa az újnak nagyon bejött. Jeff meg király! :D

 8. Ulq: igen az, nyilván, ha a disney célja az volt, hogy nagyvásznon mindenki 3d-ben lássa…

 9. Már megint december. Az Avatarnál is kiábrándító volt a nagy melegben a dátumot látni, de így tavasszal megint egy december felirat már kicsit bosszantó.
  A Tron feliratnál történő zene rezonálás hatalmas. Nekem elég lesz a zene és a látvány, a sztori nem számít.

 10. Nagyon hangulatos a trailer! Hibernálási fázist megkezdem. Decemberben ébresztő :)

 11. Végre egy kis ízelítő. Mióta vártuk már a rendes trailert, szerencsére nem sokat mutatnak! Inception mellett a másik legjobban várt eddig!
  A zenéje pedig iszonyat feelinges!

 12. Nekem is a zenére a TDK jutott az eszembe, biztos ezért tetszik sokaknak.

  A trailer teljes hosszában 3d-s volt?

  Ezt azé kérdem, mert én ugy tudom, hogy a filmben csak a virtuális világos részek lesznek 3d-ben, míg az élőszereplősek nem, és mivel a trailerben láttam élőszereplős részeket, azoknek ennek következtében 2d-nek kéne lennie.

 13. vargatom: yep, mióta tudjuk, hogy DP cisnálja a zenét úristne, mikor tolhatjuk már a soundtracket hazafelé a moziból.

 14. A régi tetszett, bár vagy 10 éve láttam, kíváncsi vagyok, most tetszene-e.
  Ez viszont tényleg kurva jó és a torzított zene is faszán adja az elektronikus érzést. Úgy látszik a Daft Punk feltámad halottaiból mert az első albumukon kívül bűnrossz volt minden mozzanatuk.

 15. Nos, az ironman 2-nél megvettek, ez viszont…

  Az első rész, már ha lehet annak nevezni, nos abszolút toplistás nálam örökös favoritok között van.

  Nem tudom mire számítsak.
  Az tuti, hogy az IM2 mellett ez lesz a másik olyan film, amit isszonyatosan várni fogok, és talán ez lesz az első olyan film az életemben, amire én is azt fogom mondani sok itteni emberkéhez hasonlóan, hogy innentől a megjelenésig semmit nem fogok megnézni róla, hogy nehogy koppanjak.

  A tréler hangulata, képi világa, zene meg hasonlók, egyszerűen lenyűgözött, és ha tényleg hozzák majd azt, ami most befészkelte magát a fejembe a filmmel kapcsolatban, akkor bizony új trónbitorló fog kerülni a kis gyűjteményembe, ami a számomra kult filmekből áll és természetesen origi filmek.
  Azt is le merem már itt szögezni, hogy bár a terminátor salvation-nél baráti unszolásra mentem el moziba, ittviszont magamtól fogok elmenni, mert ezt ki nem hagynám semmi pénzért 3d, nagyvászon, meg hasonlók nélkül.
  Lehetőség szerint koppegyedül fogok menni, hogy semmi ne zavarja a látvány, a sztori, a film szivacsként történő magamba szívását.
  Míg a vasember2 egy high tech látványorgiaként testesül most meg előttem, addig a tron legacy egy olyan élmény ígéretével kecsegtet, mint anno az “első” rész.
  hmm. talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor kinyílik az ember előtt egy térkapu a jobb filmekben és nem tudja mi vár rá a túlsó oldalon, csak érzi, hogy valami olyasmire számíthat, mint mikor Bastian kimondta a kis királynő új nevét és hirtelen megkezdődött valami…..

  Röviden és tömören, részemről beka… behu….

 16. Én a helyükben a régit forgattam volna le újra egy kicsit modernebb grafikával. (ez a mostani kurva jól néz ki). Viszont én a szereposztásból hiányolom magát Tron-t.

 17. Most jöttem haza IMAX-ból az Alice vetítésről és nem volt Tron Legacy trailer basszák meg. És még a film sem volt jó…

 18. Ez igen! 100 %! Remélem valami élvezhető történetet is kerítenek alája, de a látvány már most elvitte a pálmát.

 19. jelentem, tegnap voltam arénában IMAX-ben néztem Alice-t és nem volt előtte Tron Legacy előzetes, 15:20-as előadás volt és írtó szomorú vagyok…Addict hozzászólását most olvasom épp, veled vagyok cimbi

 20. úgy tűnik IMAX előtt nem adják, digital 3d lehet csak? én digit3d-ben toltam és volt. Meg mások is látták, sztem ugyanígy.

 21. Az a baj, h nem volt annyira jó ez az Alice, h megnézzem mégegyszer, mert akkor elmennék D3D-be. Meg amúgyis ha még valamelyik haverom meg akarná nézni biztos IMAX-ba mennénk szal akkor ez nálam most kimarad. Majd a rendes trailer augusztus környékén talán.

 22. A legjobb az egészben hogy végre nem lőtték el az egész filmet.

  A zene alatta meg egyszerűen isteni.

 23. Nos, nekem sikerült megnéznem a trailert tök véletlen 3D-ben…
  …csak vicc volt.:)

  Daft Punk mindig is jó volt és lesz. Úgy kell kicsit felfogni mint a Beastie Boys-ot.:) kötelező darab.

 24. Na ez libabőrös trailer volt. Remélem lesz olyan forradalmi mint az első rész, ami az egyik kedvenc sci-fim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.