Itt a Thor sztorija

Ez lesz a filmben.

Paramount Pictures and Marvel Entertainment present the epic adventure, “Thor,” which spans the Marvel Universe from present day Earth to the realm of Asgard. At the center of the story is the mighty Thor (Chris Hemsworth), a powerful but arrogant warrior whose reckless actions reignite an ancient war. Thor is cast down to Earth by his father Odin (Anthony Hopkins) and is forced to live among humans. A beautiful, young scientist, Jane Foster (Natalie Portman), has a profound effect on Thor, as she ultimately becomes his first love. It’s while here on Earth that Thor learns what it takes to be a true hero when the most dangerous villain of his world sends the darkest forces of Asgard to invade Earth.

Tehát Odin a földre száműzi a kiváló de arrogáns Thort, mert cselekdetei egy régi háború tüzét élesztették újra. Istenünk a földön elvan nyugiban, amíg szerelmes nem lesz, na és természetesen a földet is meg kell majd mentenie közben Asgard sötét erőitől.

human
írta
2010. 03. 10. 02:16
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Itt a Thor sztorija” bejegyzéshez

 1. Ez így nekem két szinten is fail.
  Egyrészt nagyszerű (nem az), hogy ilyen markáns skandináv szereplőket (Hopkins, Hemsworth) sikerült találni ehhez a meséhez, ami az északi mitológia isteneit veszi elő – másrészt meg elképesztő (nem az), hogy miért nem avval a hard-fantasy vonallal kezdtek valamit forgatókönyvileg, ami az utóbbi egy-két évben újra/méltán népszerűvé tette a képregénysorozatot.
  Mer’ ez így most kábé Twilight szint.

 2. senkinek nem jutott eszébe strazinckyt megkérni hogy ötöljön ki legalább valami jó alapszitut? Mert istentudja mióta ő írta legjobban a Thort és a filmekhez is konyít csöppet!

 3. Hát hmmm… ez így… nemtudom. Egész jól hangzana, csak amikor felvillant Natlaie Portman neve… hátööö… nemtudom… Apró bizonytalanság… de ki tudja :D

 4. Nehezen kérhetik fel mert ő most a DC-nél van, a Thor meg a Marvel sajtát filmje.

  Szerintem baromir a megválogatták a színészeket, a sztori meg elég hogy hozza a kezdeteket,azért ha 40 év sztoriját úgy fel akarják karolni mint a Vasembernél, akkor nem csaphatunk egyből hard fantasyba.

 5. A képregényben nem ez volt (vagy hasonló) az alapszitu?
  Amúgy Branagh hülye lenne szerintem a Fantasy vonalat kihagyni, legalább a trailert várjuk meg.

 6. Ez most egy nagyon alap szinopszis, szóval ennyiből ne vonjatok le semmit. Egyébként az ultimate vonalon fognak haladni, mert azt nem tudom, amúgy sem ismerem annyira Thor-t, bár azért remélem Loki benne lesz. :D

 7. Sztem ezer százalék hgy benne lesz Loki. Valahol láttam egy movie koncept art rajzot és azon a 616osra hajazott a jelmeze amúgy. Sajnos. Az a baj az ultimate-el hogy ott eléggé egybeforr a története az ultimates-éval.

 8. Nem valószínű, hogy az Ultimate vonalon indulnak meg. Thor-nál ez pont nem jönne be szerintem.
  Amúgy a Captain America-nal meg az lenne a jó.
  Na visszatérve Thor-ra, alapvető külömbségek is vannak, amiket már a fenti kis szösszenet is kizár.
  Ultimate Thor-nak nincs emberi alteregója. (Jane Foster meg pláne)
  Az isteni mivolta is kérdéses..meg ami ezzel jár(Odin,Asgard)… legalábbis az Ultimates első kötetében, de ezzel nem akarok spoilerezni, mert hátha még nem olvastátok.

  Bocs a geekségért.

 9. Mondom, az Ultimates első kötetében. Igen a másodikban bejön Loki meg Asgard, de kétlem, hogy ez a vonal lenne majd megfilmesítve.

 10. Azért kérdeztem az ultimate-vonalat, mert pl. a Különítményben (mert én olvastam), abban a kérdéses, hogy egy isten-e valójában, s ha a földre száműzik, akkor bele lehetne ezt vinni, bár annyira nem ismerem ezt a vonalat, csak most ismerkedem az újvilággal, nem is tudtam hogy nincs ott Odin, meg hasonlók. Arra is kíváncsi lennék lesz-e Thornak szakálla, vagy köpenye. :)

 11. Süci: Olvasd el a vol 2 ig az ultimatest és akkor meglátod de a 8oldalas panel az uccsó részben sokmindent megválaszol.
  remélem azért ha már 616os kinézet lesz kicsit ápdételik.

 12. Balakin:
  a képregényes oldalon van egy rakat újvilágos cucc is, többek között a Különítmény is. Nem tom az a vol 2-e, mert magyarul csak az első kötet jelent meg, ami nagyon tetszett, de mindenesetre most kezdtem el.:) kössz

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.