Cherry Bomb!

Bár az eddigi kritikák nem emelték a filmet az égbe, az alábbi videó azt hiszem a trailerekkel ellentétben szerezhet pár nézőt a Runaways-nek. Egy dalt adnak elő a lányok, meg van csomó kép a filmből, és baromi hangulatos. Azért ne feledjétek, hogy Fanning 16 éves, a forgatáskor kb. 15 lehetett. Csak úgy mondom.

human
írta
2010. 03. 11. 03:43
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Cherry Bomb!” bejegyzéshez

  1. Most visszaidézem, amint a törékeny hangú Dakota a Világok harcánál egy forgatási interjún elárulta, hogyan tud ilyen(olyan) fiatalon annyira könnyen, őszintén sírva fakadni. Fanning kisasszony bújósan összehúzva magát előadta, hogy a módszer híve, mert ha sírnia kell felidézi szeretett, régen elvesztett háziállata kedves emlékét és máris jönnek azok a könnyek. Személyes emlékei segítik szerepformálni, milyen aranyos. Vajon mely emlékek segítették most a játékban?

  2. Nekem mindig egy sírós kislány képe fog beugrani Dakota Fanning neve hallatán (lásd “Tűzben edzett férfi”). Elég érdekesen néz ki “rocker” szerepben, mondhatni béna.

  3. Szerintem így nagyon erős alakításnak néz ki. Pedig a téma maga nem érdekelne,de miatta majd megnézem.

  4. Én épp a téma miatt fogom megnézni. Szerettem a Runaways-t, persze jóóóóval a szétesésük után ismertem csak meg őket.
    Először nem nagyon voltam oda a szereposztásért, de most már kimondottan várom, hogy mit hoznak ki magukból.

  5. Érdemes Youtube-on rákeresni a Cherry Bomb eredeti verziójára, aztán összehasonlítani ezzel. Mert ez így (szigorúan szvsz) pisigyenge, habár ettől függetlenül még mindig nagyon várom a filmet.

  6. Hehe, épp most hallgattam ezt a számot!

    Az én osztálytársaim mért nem ilyen jól néznek ki? És miért nem táncikálnak fehéreműben? :(

  7. Meghallgattam az igazit és azt az ultra fos jelzővel tudnám illetni, ez viszont hallgatható na persze nem nagy szám, de nem annyira rossz. Dakota meg igen sexy, hogy úgy mondjam:)

  8. Pár dolog, a film nézős lesz, Dakota szvsz még sokra viszi mint színésznő. Nálam kb egy szinten van Saoirse Ronan-al akiben szintén van tehetség.
    Kristent ki nem állom, olyan szép egyen arcot vág (életuntság+bevagyokállva fej) mindig, legyen az film, interjú vagy red carpet, oscar konferálás.
    És egyben a nagy ámerika álszentsége is lejött. Nem lehet ezt meg azt bele rakni egy filmbe mert R-lesz, de, hogy egy 15-16 éves színésznő gyakorlatilag k..nak öltözik egy filmben az mehet, röhej:o)
    Dakota már 16?! Most volt a “Man on Fire”-ben…Akkor rohadt öreg vagyok már, jesus?!

  9. Nem értem, ha valaki nem az a tipikus hollywoodi celeb, máris utálni kell? Kristen legalább vállalja a véleményét, és szerintem színésznőnek sem utolsó!
    Azt meg pláne nem értem, hogy miért baj az, ha egy IGAZ TÖRTÉNETET feldolgozó filmben, kicsit kacérabban öltözik egy 15-16 éves? A filmben CSAK olyan ruhák szerepeltek, amit régen is hordtak a Runawayses lányok. Például Joan Jett piros bőrruhája, vagy Cherie Currie fehérneműs összeállítása a japán koncerten. A színészek csak eljátsszák a szerepet, nem kell totál beazonosítani őket olyannak, amit eljászottak. Életben tökre nem ilyenek. Ráadásul a Runaways az egyik legjobb régi Rock’n’Roll banda!

  10. 15-16 évesen kurvának öltözni? igggen helytelen. de hoppá, cherrie currie és joan jett is annyi volt, mikor ezeket a ruhákat viselte… ha nem néznek ki kurvának hiteltelen a film, ha meg kurvának néznek ki akkor lekurvázzák őket. emberek, döntsétek már el mit akartok könyörgöm -.- kristen stewart ebben az egyetlen egy szerepben nem volt rossz, mert itt végül is azt hozta amit kell, az életunt lagymatagságot. dakotán pedig el voltam hűlve, azt hittem kislányos és unalmas lesz és mégis tökéletesen el tudta játszani a szerepét, szerintem nagyon jó a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.