Majdnem film: Mafia 2

Ismét akadt egy olyan játéktrailer, ami akcióban, vágásban, zenében, ritmusban teljesen a mozit idézi (kivéve pár fedezék mögül kilövöldöző tipikus játékos apróság), és még csak nem is a Rockstar csinálta. Toljatok rá fullscrren gombot, mert 720p, de ott el kell találni a kék playt.

Remélem most nem marhasok hotkeyt kell majd megjegyezni a játékhoz, mert ez marhajónak néz ki, ne rombolják azzal az UX-et. Mondjuk konzol a cél, de azért PC-re is jön elvileg.

Előzőleg: Red Dead 2, Cod 6, Uncharted: Among Thieves.

Boom boom boom boom.

human
írta
2010. 03. 15. 03:06
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Majdnem film: Mafia 2” bejegyzéshez

 1. Azert az nem igaz, hogy a konzol a fo platform es elvileg jon PC-re is, ez egy izig-verig igazi PC jatek. Az elso resz amugy valami fantasztikus volt, 7* toltam vegig.

 2. Az első rész alap. Nagyon jó sztorija volt, nem különben játékélményben is. Várós nagyon.

 3. Tökön is rúgnám a fejlesztőket ha nem adnák ki PC-re. Az első rész only PC volt, nem-a majd pont mi ne kapnánk meg a 2.-at.

 4. Az első része az egyik kedvenc játékom volt, remek filmszerű hangulattal, nagyszerü küldetésekkel( még a kocsiversenyzőssel sem volt semmi bajom) remélem itt sem lesz máshogy. Ha jól tudom PC-re ősszel érkezik majd.

 5. “Remélem most nem marhasok hotkeyt kell majd megjegyezni a játékhoz, mert ez marhajónak néz ki, ne rombolják azzal az UX-et. Mondjuk konzol a cél, de azért PC-re is jön elvileg.”

  A marhasok hotkey alatt a WASD-re illetve a reload-ra és a hide-ra gondolsz? :D
  NEkem az tetszik nagyon, hogy úgy tűnik most még azt a pár kis jelzést is COD-osra csinálják ergo, mikor nem csinálsz semmit, minden eltűnik, csak akkor fog látszani pl a lőszerjelzés ha épp lövöldözöl ezzel is növelve a játékélményt. Mennyire hangulatromboló tud lenni az a rengeteg kibaszott jelzés a térképpel meg az életerővel.

 6. Igen-igen a PC is célplatform. És a 2. rész állítólag mindenben übereli majd az elsőt. Sokkal hosszabb és profibb történet, nagyobb világ és interaktívabb is lesz. A kocsikba benzint kell majd tankolni, az embereket a csomagtartóba is pakolhatod, ha elkövetsz egy kisebb rablást a rádióban már be is mondják. Legalábbis ezt ígérték.

 7. Citrom: meg ha beszállsz a kocsiba akkor megtartsa a sebességet, a dudálás nem a h betű, ott is körülményesen vedd elő a fegyvered meg a többi. Az első rész kényelmetlen irányítású volt számomra sajnos.

 8. dex: dettó, az utóbbi időben sok cím kijött, ami érdekelt, de mégsem fejlesztettem a gépem, de most muszáj lesz. Az 1 az tényleg az egyik legnagyobb kedvencem volt.

 9. Isteni volt az első része is tényleg olyan volt mintha egy hosszú film részese lennél. Végig izgultam, hogy most mi lesz. Úgy látom a 2. részben a grafikával a változatosabb és még reálisabb játékmenettel rátesznek egy lapáttal talán. :)

  Lehet majd választani szimulátoros és arcade vezetési stílust is ám.

 10. Tartok tole, h bar remek lesz a story, a jatekelmeny is kivalo lesz az elozohoz melto modon, de oly’ rovid lesz mint a modern warfare 2. Egy 4-5 oras izgalmas akciofilmmel sincs baj, de azert en valahogy jobban elveztem a regebbi, Baldur’s Gate 2-hoz hasonlo epikus kalandokat.

 11. az idén megjelenő játékok közül nem sok érdekel(mármint amik már be lettek jelentva), de ez az egyik. én mondjuk konzolra veszem, valószínűleg ps-re

 12. the_robbie
  A konzol a célplatform, mert pénzt is akarnak keresni vele.
  Kíváncsi vagyok hányan fogják megvenni azok közül itt akik szerint “igazi PCs játék

 13. Hát igen a MAFIA komolysága mindenben megnyilvánult, gyakorlatilag válasz volt a GTA Vice City gyorsaságára. A MAFIA-ban minden olyan komótos, megfontolt, Vice City-ben meg 1 perc alatt min 20 embert kinyírtál. A kocsiból való kilövés az valóban gyenge lett,macerás, utat nem tudtad figyelni,de teljes kárpótlás volt nekem, hogy itt végre az ütközésektől is sérült az ellen így könnyen előfordult, hogy nagy ütközéseknél kifeküdtek, nem csak a golyótól haltak meg.

 14. Mafiaa!!!

  Best Game Ever. :)

  HalfLife óta nemjátszottam játékkal (najó NHL, de az más :D), de ez nagyonnagyonvárós!

  van várható premierdátum?

 15. Már egy éve halogatják ezt a játékot, ha nem régebb óta, emiatt már teljesen megutáltam, meg nem is várom.

 16. Blake: anno az első résznél is ez volt, és ott emlékeim szerint majd két évet csúszott és tessék, siker lett, mert jól sikerült :-)

  Dr. Fünke: Én tervezem a megvételét, bár 15 óráért még kétszer meggondolom, esetleg ha jönnek DLC-k folyamatosan (ala Dragon Age, Mass Effect 2), akkor mindenképp.

 17. Nem is tudom, talán alsóhangon 5ször vittem ki az első részét, és már az is elmehetett volna 1 filmnek. Amúgy aki a dátumra kíváncsi a legújabb hír augusztus és október között van, ez a hivatalaos de konkrét sajna nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.