Predators poszter és pár apróság

A lényeg a Predators Teaser poszterenA teaserképből lett a teljes poszter is, kattintsatok rá ha érdekel titeket. Az alábbi háttérinfók pedig lehet arra világaítanak rá, hogy mennyire piszlicsáré a Predators elleni negativitás. Na jó, ezek ellenére is lehet nagyon rossz film.

 1. Az első trailert visszadobta az MPAA, mert túl sok volt benne a gyakás. Ha egy dolgot köszönhetünk a D9-nek és a Hangovernek, az a normálisabb R besorolású filmek új lehetősége. A Predators is az lesz.
 2. Robert Rodriguez még a második rész után pár évvel írta a forgatókönyv nagy részét, alapvetően folytatásként, Predator 3-ként, Svarcival elképzelve. Ez akkor nem valósulhatott meg, hiszen a második rész nem lett akkora siker. Ebből a forgatókönyvből átjött pár dolog a mostani válozatba is.
 3. A CGI minimális, többnyire a hátterekre megy el meg ilyesmire. Az összes Predátor jelmezben levő élő ember lesz. Alapvetően terepen forgattak, Hawaii-n, de azért stúdiós jelenetek is akadnak majd.
 4. Több Predátor fajt fogunk megismerni a film során. És igen, lesznek predátor kutyulik, meg repülő fajok, meg minden ilyesmi, hiszen idegen bolygón vagyunk, ott is van alapvetően élet.

Hát hirtelen ennyi, ami spoilermentes, de jól hangzik, reménykedjünk. Az első videót aki még nem látta, az erre teheti meg.

human
írta
2010. 03. 15. 21:43
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Predators poszter és pár apróság” bejegyzéshez

 1. hát igen…szerintem még várni kell a film megitélését illetoen—amugy meg nemtudom miert kifogásolták egyesek a predator kutya stb. megjelenését…ha ez egy idegen bolygo..nekem teljesen normalis hogy bemutatjak az élovilágot is egyben vagy mi :)

 2. nekem nagyon tetszik eddig amit láttam, nem tudom mire a negatív felhang többeknél…
  amúgy kellett már a rendes R besorolás szerintem, és frankó hogy a Predators is R-es lesz.

 3. Nemtudom, lehet hogy csak én vagyok ezzel így, de tökre örülök hogy egy magyar rendezi. Főleg egy ilyen filmet, aminek azért valljuk be, hogy igen csak nagy rajongótábora van. Jólesik látni hogy mi magyarok azért jelen vagyunk a filmiparban:)

 4. Igazán annak örülök, hogy ebből a sztoriból kifolyólag minden adott, hogy ne az első kettő AVP film ismétlődjön. Itt most nincs Weyland-Yutani utalás, szerelemre idő sincs. Az egyetlen amitől tartok az a tény, hogy a FOX-ot nem úgy ismertem meg, mint egy lojális céget, aki megvédi a befektetését és inkább a minőségre hajt itt gondolok arra, hogy Finchernél sem a minőség volt a szempont az Alien3-nál, hanem az, hogy kezdő létére dirigálhatnak neki. Antal Nimródnál is ettől félek :S

 5. Na jó, de ha ebből a Predatorsból Alien 3 szintű film lesz, akkor én nem fogok emiatt panaszkodni:)

 6. fingers crossed. Én moziban nézem, már csak a magyar vonatkozás miatt is.Az eddigi mozgóképek bíztatóak , egyedül Fishburne úrral volt problémám hogy már nem elég badass ehhez de még a végén rám cáfol.

 7. Nekem is bejött a kis kedvcsináló videó, meg ezek az infok is teljesen jól hangzanak! Eddig minden nagyon pozitív! Várom az első előzetest, már nagyon!
  És mindenkinek hála, aki részt vállalt a film elkészítésében! Már nagyon régóta vártam rá!

 8. Rég szurkoltam ennyire egy filmnek :)
  A franchise különösen kedves nekem (te jó ég mennyi szemetet kellett elolvasni az igazi gyöngyszemek mellett), bízom Nimródban, teljesen OK a revamped külső és fegyók, örülök, hogy kevés lesz a CGI!
  fingers crossed Mr.Antal!

 9. Én nagyon szurkolok Nimródnak, hogy az első két részhez méltó filmet hozzon össze, mert azok nekem nagyon tetszettek. Az Aliens vs Predator filmek szerintem egyik franchise-nak sem tettek jót, így most Nimródtól várom, hogy a Preator-ok végre ismét “felemelkedhessenek”. Hajrá!

 10. hogy akarták a swarcit elvinni anno a predator bolygóra? 100 évesen? vagy mi?

 11. Nekem tök mind1, hogy milyen bolygón, milyen egyéb élőlény lesz benne, ha a hangulata elviszi a filmet a hátán.

 12. ÁÁÁ,ez nagyon nem az AVP minőség. Hálistennek!
  R.Rodriguez mint producer és Antal Nimród mint rendező+R besorolás…

  Úgy néz ki ezzel Nimród befog futni.
  Valamint azt se mondhatjuk hogy az előző két filmmel bukott volna.
  Hisz az Elhagyott Szoba folytatódott(DVDn)
  A Szállítmányt pedig a hangulata miatt azért dícsérték.

 13. Hajrá Nimród, én szorítok neked.
  Az eddigiek alapján nekem eddig semmi okom a panaszra, persze megvárom még az első trailert.

 14. Hát én inkább megnézném a trotyos Arnie-val ezt a filmet, mint Brody-val, hurka ide sztem. Persze ez egyéni vélemény, valahogy nem szimpi a srác.

 15. Hehh, a posztert valamiért csak most jutott eszembe megcsekkolni.

  A feelingje tetszik, de a pengék szerintem túl hosszúak, míg szegény predi alkarja marha jövid. Ha az utolsó kiszélesedő részét a pengének levennék, aztán kicsit meghosszabbítanák a predi alkarját egyből helyreállna a rend a szememben, de így se rossz.

 16. Hál istennek ez a fekete háttér és a kevés fény nagyon könnyen manipulálhatóvá teszi a képet, úh gyorsan át is gyártom aztán mehet háttérnek:)

 17. nekem a legpozitívabb az volt, hogy próbálják minimalizálni a CGI mennyiséget, már komolyan herótom van tőle, hogy mindent csak számítógéppel lehet megcsinálni. nem azt mondom, néha kell, de az utóbbi évek akciófilmjei nagyon durván rámentek erre a technológiára, átzuhantunk a ló túloldalára. mondjuk az R besorolás is csak jót sejtet, ne a 10 évesekből akarjanak predator rajongótábort kovácsolni.

  a plakáton meg tényleg hosszú a penge, anno a második részben talán a fele volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.