Expendables poszterek jól

Szerintem elszúrták, hogy vártak idénig a bemutatóval, mert most már több 80-as évekkel operáló hangulatú kihívójuk is akad. De persze város azért!

Ez az első csak ilyen kamerás. Heroes today, legends forever.

Expendables új poszterek

Expendables új poszterek

30 hozzászólás a “Expendables poszterek jól” bejegyzéshez

  1. Nagyon jók! :) Az első poszterből a betűtípus meg a szín miatt simán lehetne csinálni egy Ed Hardy pólót! :))

  2. Ilyen szereplőgárdával szerintem nincs versenytársuk… ezer százalék moziban nézés, tűkönülve várás!

  3. Az első hozza a 80-as éveket, ha másban nem is a Sly+Ray Ban+szivar cuccal. Az alsó meg simán f.sza!
    A film meg város mint atom. Ennyi arcot egy filmben régen láthattunk szvsz (soha?). Ha tényleg benne lesznek az említett cameok akkor meg pláne. Jesus!
    Lesz vagy 5 perc a főcím mire mindenkit felsorolnak, mert mind “nagy” név:o)

  4. szegény “crews”, kíváncsi vagyok, hogy hányen tudják így névről, kicsoda ő. a whitaker ütősebb lett volna, de…

  5. Huh vazz most nézem mikor lesz ez még…vááá.
    A várás oka ismert? (Sly győzködte az emlegetett cameokat vagy a stúdió tolta el a bemutatót?)
    Belegondolva, JCVD, Segal, Denny Trejo, meg Crews helyett Whitaker, Kurt Russel á, már ez is sok ami lett, nem hogy ha még ezek is benne lennének.

  6. Az utóbbi években történt események által szerintem teljesen mindegy mikor mutatják be,az akkor is nyereséges lesz nekik. Stallone a Rocky Balboával és a John Ramboval, Jason Statham elkönyvelt akcióhősnek, Rourke zseniális visszatérése a Pankrátorral simán megváltoztatta azt a 4-5 évvel ezelőtti álláspontot, amikor még szerintem tényleg röhögtek volna ezen a filmen, ha akkor adják ki, hogy “a taták mit akarnak?”

  7. A film nagyon várós, a poszterek meg faszák.
    Az első kicsit Over the Top feeling, a másodiknál meg mekkora már: “choose your weapon” és erre ott van egy tonna kés meg fegyverek a legkisebb kalibertől a legnagyobbig. Kemény.
    Stallone is csak egyre nagyobb (lol 64 éves), azért ’76-ban a Rocky 1-ben még sehogy sem nézett ki.
    (most nem írom le végig a fejlődését szóval nagy ugrás következik az időben)
    A 2000-es évek elején el volt hízva, nagy buci fejet eresztett, jó látni, hogy így összeszedte magát. Megint akkora karja van mint egy farönk. (kőkemény edzés, kőkemény szteroidok)

  8. Na ezt nevezem én minőségnek, pöpec poszterek! Sztem kur*a kreatívak, de egyszerűek! Film meg ezerrel várós.

    Amúgy sztem itt felrobban majd a vászon, mert nem fogja “elbírni” ezeket az arcokat együtt :-)

  9. Szereplőgárda:

    Sylvester Stallone
    Jason Statham
    Jet Li
    Dolph Lundgren
    Eric Roberts
    Mickey Rourke

    és talán még:

    Bruce Willis
    Arnold Schwarzenegger
    Danny Trejo

    Hmmm……

  10. KURVANAGYSPOILEREK

    Amikor először láttam egy szereplőgárdát egy újságban, nagyon elrettentem, h mi van McClane-nel, de aztán láttam, h Bruce is feltűnik, megnyugodtam.
    De a legdurvább mégis az, hogy kormányzó ide vagy oda, a jó öreg halálosztó is rájött, hogy a Terminátorban helyettesítheti egy CGI figura meg egy Avatar, de a régi akcióhősös szuperprodukcióban már mindenképp ott a helye. A visszatérése vetekszik Schumacher F1-esével.
    Ez lesz az a film, amiben a huszadik statiszta egy tömegjelenetből is egy vén csataló lesz egy teljes fegyverarzenállal.
    Mondjuk Mr T hiányát mind ebben, mind a Szupercsapatban érezni fogom, pedig Stallone leszerződtethette volna, hiszen dolgoztak már együtt.
    Remélem tökéletes válasz lesz a Valentin nap sztárparádéjára…

  11. OOYEEE
    Sly 60 évesen pengébb mint valaha!!! No, persze kellet némi botox meg szteroid de most legalább eltalálta a mixet mert mocsok szigorú száraz szálkára gyurta magát (nem ugy mint johnramboban meg rockybalbokában ahol ugy nézett ki mint egy vizeslufi:)! Megteheti és meg is teszi és neki köszönhetően jó kis nyálcsorgatós akciófilmben lesz részünk! (a rendezéstől nem várok sokat de a jol felépített karakterek és image-ek már az elözetesekben is TAROLnak!)

  12. Ja, ja és azt ki is hagytam a korábbi kommentből, hogy állítólag Stalone eltörte a nyakát a kaszkadörök meg ‘finoman’ jelezték, hogy nem nagyon szeretnének megjelenni a forgatáson… :D

    Remélem majd most jól megmutatják a “nagy öregek” hogy müxik a dolog….. :P

  13. Sly hatalmas arc, régen is bírtam, akkor is mikor lent volt, és akkor is mikor újra szárnyal őőő most. De Rourkeal szintén így vagyok, hatalmas arcok. Az első poster brutál :)

    Amit sajnálok, hogy JCVD butasága miatt nem szerepel majd itt :/..

  14. Egy dolog kéne még nagyon ehhez a filmhez. Egy jó rock-betétdal mint a Terminátor 2-nek is. Azért valahol úgy érzem Hollywood is maga alatt vágta a fát, mert a sok CGI és 3D-s lassítós film miatt van talán éppen az, hogy az emberek már nagyon vártak egy ilyen kis “nosztalgiázós” akciófilmet.

  15. “szegény “crews”, kíváncsi vagyok, hogy hányen tudják így névről, kicsoda ő. a whitaker ütősebb lett volna, de..”

    Névről senki sem.
    Én sem tudtam. De rákerestem és fejről egyből ismerős volt.

  16. miért kell ellőni minden szereplőt előre spoilerek nélkül? aki nincs a poszteren vagy trailerben az had legyen már meglepetés a többieknek.

  17. Stallone a király!!! Pont. Az első poszter pedíg a szobám falát fogja díszíteni, ez tuti!!!!

  18. Nekem is tetszenek a képek, basz rendesen, a második nagyon jó ötlet a stukkerszárnyú koponya, nah,de nem egy film volt már,amit annyira várt a nép,aztán jött az oriási pofáraesés,hogy há’nnem erre számítottam. Nagyon ugy érzem ,hogy ez a film is meg fogja osztani a nézőket. Szerintem csak kimondottan a stílus rajongóinak fog bejönni, akik azért mennek be,mert birják külön külön a szerelők némelyikét, azok lehet hogy csalódottak lesznek,hogy csak egy nagy darálós sztárparádé lessz a végén belőle. Remélem nem lessz igazam,de ha mégis,engem az sem bántana tulzottan,mer részemről én nem várok bele nagy sztorit meg nagy háttérüzeneteket.

  19. Hát, nem egy Karatekölök lesz, annyi szent!

    Stallone jön és odabasz!

    Legvárósabb a mostaniak közül!Talán még a MACHETE ennyire várós.

  20. Amúgy ja. SLY helyében a betétdalt Axl Rose-zel vagy az AC/DC-vel csináltattam volna!

  21. AC/DC szerintem nagyon snassz,már minden vagánynak látszani akaró muviban elnyomják a highway to hellt, már a percy Jacksonban is arra fesszentenek :P amugy se rajongtam sose az oldskulos cuccokért. Szerintem valami géppuskaritmusú trash zene jobban illett volna a soundtrackbe, Pantera slaughtered c száma például :D kiváncsi vagyok a soundtrackjére, remélem nem lessz telerakva rap zenével meg numetal majmokkal, mert az rettenet volna :(

  22. De az tuti, hogy a szobám falára kötelező az első poszter. Egyből a Tony Montana portré mellé! :)

  23. nekem is a cobra jutott eszembe eloszor a poster lattan…az meg asszem kepregenyben is megvolt..kivancsi vagyok jcvd most mar banja e h kimaradt?:) en nem…

  24. Jéé, pont a mai Tuningőrületben rakták össze a filmre szánt autó(ka)t a Westcoastos srácok. Egy matt fekete Ford kisteher lesz benne. Mindjárt hármat csináltak, kettőt kaszkadőr jelenetekre (ezeket törik össze), egyet meg a rendes felvételekre. Majd ezt az autót a forgatás után meg is kapja Stallone.
    Kíváncsi leszek majd a filmre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.