Itt a Switch előzetese is

Mindenki erre a tipikus vígjátékra várt, érzem én. Tökéletes példája egyben annak is, hogy elmesélik a teljes filmet 2 percben. Egyszerűen nem értem, a fordulatokból semmit nem hagytak ki, mert ami nincs benne itt az anyagban, az rögtön kitalálható.

Röviden a történet annyi, hogy Jennifer Anniston karaktere gyereket akar magának, ki is szúr egy spermadonort. Közben a régi jóbarátja, akit Jason Bateman alakít, pedig szerelmes belé, ezért egy részeg éjszaka során kicseréli a spermát a sajátjára. Előreugrunk 7 évet, a srác már egész nagy, a nő pedig épp visszaköltözika városba, közben nem is sejti ezt a cserét. Áh, nem is írom tovább.

Az előzetes legjobbja mindenképp Jeff Goldblum, és a getting pregnant party szórólapja, ami nem gruppen azért. Na jó, a poszteren Bateman arca se semmi.

Applenél HD

human
írta
2010. 03. 18. 16:07
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Itt a Switch előzetese is” bejegyzéshez

  1. az alapötet jo lenne de komolyan nemértem minek csinálnak ilyen trélereket. egyszerüen nem tudom felfogni. meg az összes női szereplőtől a hideg ráz de nagyon! a poénok fele meg újrahasznosított.

  2. Hát nem szoktam előzeteseket nézni már évek óta, de ezt most megnéztem és annyi jött le hogy a Raines kaszája az még ennyi év után is fáj, plusz hogy mennyire szemétség hogy a Juno-val meg a Little Miss Sunshine-nal promózzák.

  3. Trotternek igaza van, egy hétköznap esti filmnek teljesen szuper lesz. Én bírom a szereplőket, de ebből a sztoriból már nem lehet sokat kihozni szerintem, főleg hogy már az egész film le lett lőve a trailerben.

  4. még jó is lenne, Aniston kisasszony helyett valaki mással…őt nagyon nem jól viselem.
    Patrick Wilsonnal meg mi történt, átment rajta egy vasaló?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.