The Mechanic: teasertrailert kapott a remake

Vagy valami olyasmi, bemutató december környékén odakinn. Eredetileg Charles Bronson film volt, most pedig Statham fog rendet rakni, miközben épp gyakornokot fogad maga mellé. Sok akció várható az előzetes alapján, ahogy azt kell.

Félre ne értéstek, teljesen B-mozinak néz ki, de úgy tűnik nem akart több lenni.

human
írta
2010. 03. 18. 03:40
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Mechanic: teasertrailert kapott a remake” bejegyzéshez

  1. Statham bácsi legjobb munkájának néz ki az utóbbi időben, Ben Foster pedig már egy jó évtizede megérett a sikerre, a nagyközönség tekintetében számára is. Eszelős egy színész és nagy népszerűségre érdemes tehetsége alapján.

  2. Stathamet mindig öröm látni! Remélem azért komolyabb lesz mint a crank2 például.

  3. Kell ez a film, Statham mindig jó, ha van és Ben Fostert is megkedveltem a Pandorum miatt. Szóval jó páros, sok akció, jöhet.

  4. Szeretem Satham bunyós-lövöldözős-autóvezetős B-filmjeit. Számomra tipikusan az a film lesz amire egy rahedli popcornnal beülök és kikapcsolom az agyam. Kell az ilyen.

  5. Sajnos én már abban se hiszek, hogy agykikapcsolós akció. A szállító 3 és a Crank 2 után kételkedve fogadom Statham új filmjét. Félek, trailerre összevágták az összes akciót, de ne legyen igazam.

  6. Nagyon egy semmitmondó filmnek tűnik :S Az hogy verekednek meg lövöldöznek (Statham) el fogja vinni a hátán a filmet ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.