Predators. Trailer. Fuck Yea.

Aztapasztacipőpaszta. Megérkezett a rendes trailer végre, ők a bábúk, zajlik a játk, céloznak a lézerek. Marha ütős első beharangozót vágtak össze a Predatorsnak.

Továbbra is azt érzem, hogy van remény egy rendes predátoros filmre végre.

human
írta
2010. 03. 19. 01:45
megjelenés
119
hozzászolás


119 hozzászólás a “Predators. Trailer. Fuck Yea.” bejegyzéshez

 1. Már nagyon régóta várós volt egy rendes 3. rész, és mivel Robert Rodriguez keze is benne van, remélhetőleg ütős lesz.

 2. Robert Rodriguez volt a felelős a Spy kidsért és a Cápasrác és Lávalányért is. Csak emlékeztetőül. De ez nagyon jónak tűnik!

 3. Én nem nézek több anyagot róla, minimum 4 halált lőttek el a trélerben. Moziban majd csalódom, remélem kellemesen.

 4. én igazából leszarom, hogy Antal Nimród, szóval ez így elfogulatlanul is kurvajónak néz ki, pedig predator mániás se vagyok, csak az 1-et láttam régen. (ja meg véletlenül önakaratomon kívül az AvP-okat beszűkült (vagy kitágult) elmeállapotban, de azok számomra említésre se méltók).
  tehát szóval nahát mégis bizony erre nagyon kiváncsi lettem így trailer alapján

 5. Hirig az lesz benne, azt hogy mennyi valódi kraft nekem még mindig kétséges. Olyan Kocka alapkoncepcióból Menekülő emberré fajuló akciófilmnek tűnik eddig jól eladva. Látni kell és szeretni akarom, egyenlőre zsigeri kétségekkel. Add közönséged elé a jót Nimrod Antal!

 6. Több hentelést vártam az előzetesbe, a Ragadozókat se nagyon mutatták! Kicsit csalódott vagyok! :(
  Remélem mihamarább feliratozva is érkezik a trailer, akkor majd érteni miről beszélnek!

 7. Rodrigez is megmondta:
  Nem versenyezhetnek Swarcival az arcok, habár ez már kezd valami folytatásfélének kinézni.

 8. Baszki, most az a baj embereknek, hogy keveset mutatnak, amikor meg majdnem mindent akkor meg az:D

  Ebből a filmből ez a Trailer bőven elég, ha még többet néz meg valaki, a fél filmet látni fogja szinte.
  Utána meg majd azért megy a sírás.
  Úgy gondolom, hogy Trailer sem kellett volna…a Predator nem egy olyan film, mint pl. egy Halálos iramban, hogy meg kell nézni a Trailert az x-dik rész előtt, hogy kíváncsi vagyok-e rá vagy sem.
  A Predator az Predator.
  Aki rajongó az nem néz Trailert és elmegy moziba aztán majd ott kiderül tetszik-e vagy nem…

  Ezt is csak azért néztem meg, mert imádom a Trailereket, de ha nem lett volna 1 sem akkor is elmegyek rá moziba:)

  Az meg odabasz, amikor megszólal az eredeti “zenei” aláfestés…weeee:DDD

  @Bob:azok gyerekfilmek, nem Sci-Fi vagy trancsír, ne kezeld már egyként a két dolgot.
  Stephen King is írt meséket…

 9. Azért ők se hülyék, hogy egy olyan trailert adjanak ki amiben lelőnek előre minden poént, még így is hogy 4 szereplő sorsát már előre tudjuk…

  Szerintem ez így volt korrekt, alapsztori felvázolva, szerepek kiosztva, felcsigázós jelenetek random összeválogatása, és hogy alig mutattak predatort, hát hála az égnek, így a jó, csak sejtelmesen. Még így is, hogy a (nem) felejthető AVP-knek hála láttuk már eleget.

 10. Ennyi elég is volt az előzetesekből. Végre nem sütöttek el minden poént és maradt némi “titok” is amit csak a moziban szeretnék megtudni. Ha meg sokat irtottak volna a Predatorok már meg is tudtunk volna mindent, mert nem szokásuk csak úgy a levegőbe lövöldözniük.

 11. Nekem ez a trailer nagyon bejött. Ennyit pont elég mutatni. És tetszik ez a “team” is.
  Jaj, és az kattyogó hang – eszembe juttatta, amikor még gyerekként a nagybátyámék megengedték, hogy nézzem velük az elsőt. Tuti megyek rá moziba, már csak nosztalgiából is.

 12. Nos… hát… ez kurvajó lesz. Az elsőt bírtam nagyon, a másodikat már annyira nem, és reméltem, hogy lesz egy jó predators film a szar avp2 után. JEJEJEJEJEJJJJEEEE!

 13. Az alapsztori valahol az Alien3at juttatja eszembe. Tehát függetlenül a nézőben milyen szimpátiát okoznak a szereplők, attól függetlenül ők még bűnözők,gyilkosok halmaza. A Jakuza és egy Predator harcát viszont nagyon várom, mert az 1. részben nagyon sajnáltam, hogy Billy harcát nem mutatták pedig az óriási bozótvágóval neki még volt is esélye.

 14. felcsendül egy ismerős zene/hang is, az a benszülött zeneféleség az első részből :)

 15. Én eddig nagyon vártam… de ez a sztori, h a világ legveszélyesebb gyilkosait kiválogatták… és az a yakuza, az a kibaszott yakuza…

 16. Jó lesz ez öcsém jó lesz ez!
  Csak egyet nem értek. Kiválogatták a Föld legelvetemültebb bűnözőit. De mégis, honnan tudták a Predátorok, hogy kik azok? Küldtek megfigyelőket városokba, vagy mi?
  Kissé nekem ez sántít, de mindegy végülis.

 17. Hát nekem az első videó, amin Rodriguez beszélt sokkal jobban bejött. Ez a trailer olyan semmilyen. Nem is tudom már hányadik ilyen jellegű trailert látom, amiben elsötétülő képek gyors bevágásával játszanak. Nimródnak már ez a harmadik olyan filmje, amiben van olyan jelenet, hogy valaki egy szűk résen kúszik mászik felénk. Biztos csak véletlen.
  Nekem az az érzésem, hogy az elsőt akarják megismételni.
  Remélem jó film lesz, de sok múlik majd a történeten, ami nem lesz valami eredeti, már amennyit a trailerből le lehet szűrni belőle.

 18. Engem megvettek kilóra. Jöhet a moziba. Kb. MOST! Nem hittem, hogy eből bármi izgalmasnak tűnőt össze tudnak hozni, de sikerült.

 19. Egyre jobban várós. Szerencsére ebben a trailerben nem lőttek el sok új jelenetet az előzőhöz képest (azért volt szép számmal tudom), de azért lehet, hogy most már nem fogok én se több videóanyagot nézni belőle. Egyébként hangulatos és biztató.

 20. Kurva jó lesz. Eddig nem nagyon mozgatott a dolog, de most eléggé felcsigázott.
  Azért Pados Gyula operatőri munkája is odabasz nagyon.

 21. Hangulat keltőnek jó. Nem is akarok többet látni belőle, bár sajna olvastam egy Nimród interjút és ott elspoilerezte kik maradnak életben:S

 22. Kövezzetek meg, de ez nekem B kategóriásnak tűnik.
  Nem panasznak mondom ezt, hanem csak – úgy magamnak – megállapítom.
  Nimród hiába próbálja minden interjújában lerázni magáról ezt a skatulyát, igazi – 80-as éveket idéző – zsánerfilm rendező.

 23. new-york: Az első pred film is egy B-film benyomását kelthette sokakban előzetes nézés után,csak Scwarci meg a többi szereplő meg az egész sztori felhúzta. A karaktereken sok múlik. 1987-es film volt és máig a legjobb rész. Az meg hogy pár percből megállapítod hogy milyen a film, ügyes vagy! Én azért óvatosan fogalmaznék ezzel kapcsolatban.
  Emlékszem anno mennyire odavoltak az AVPR trailere láttán, micsoda nagy minőségű mozi lesz, aztán mit kaptunk. Nem baj ha keveset mutat és ha sejtelmes. Sztem eddig nagyon jó amit látunk!:)
  Várós!

 24. Persze akkoriban a mozik adtak előzeteseket,nem láttak ennyien trailereket mint most. Akkor Scwarzi volt a húzónév, most Brody, Fishbourne, Topher, Rodrigez, és Trejo a húzónevek.

 25. szab’: Hát, ha azokból a Predator regényekből indulunk ki, amikben Schaefer (A. Schwarzenegger) öccse a főszereplő, akkor elképzelhető, hogy valamiféle ultimátum keretében kaptak a predátorok pár zsoldost meg bűnözőt valamelyik földi kormánytól “elpostázva” az általuk kijelölt vadászatra fenntartott bolygóra, cserébe pedig nem járnak többé a Földre vadászni és/vagy nem lövik ripityára a földi városokat a csúcstechnológiájú hajóikkal. Legalábbis ha én írnám a forgatókönyvet, valahogy így oldanám meg a dolgot. :)

 26. Vagy kiküldött a kormány egy veszélyes gyilkosokból álló csoportot, hogy megtisztítsák a bolygót, és a kormányé lehessen… :D

 27. Áh, azért küldte el őket a kormány, hogy alieneket hurcoljanak vissza magukkal:)

  Tényleg, kíváncsi leszek, találkozunk-e majd alien-koponyával:)

  Egyébként nekem kicsit túlzottan az avp filmeket juttatja eszembe ez a trailer, de remélem, hogy a filmmel már nem ez lesz a helyzet.

 28. A trailer kurva jó, de hát sok “szar” filmnek volt már jó előzetese :( De hát, előbb a zsoldosok és a remény hal meg utoljára

 29. engem ez eddig nem győzött még meg affelőle, hogy nem egy felhype-olt B mozi lesz…

 30. Sztem nagyon sablonos és semmitmondó a trailer. Ennél sokkal látványosabbra számítottam. A végén is a felirat, az egésznek nagyon olcsó hatása van. Valahogy a feszültség sem jön át, pár ember az idegen bolygón predatorok ellen. A környzet meg külön minuszpontos, földi dzsungel azt csá, még jó h kiirják, h ez most egy másik bolygó. Remélem a rendes trailer ennél jobb lesz mert ez így nálam nagyon kevés sajnos. Pedig drukkolok neki.

 31. Addict: a Teaser azért Teaser mert ízelítő! Ilyennek kell lennie! Még jó hogy pár percben nem mutatnak be mindent.
  Lesz majd egy hosszú trailer is. De remélem ott se lesz sokkal több, nem akarom hogy lelőjék a poénokat ahogy manapság csomó film előzetesében ezt megteszik.

 32. Az első film a feszültségtől volt jó, amihez nagyban hozzájárult a filmzene. Ha a zene más lett volna, és Schwarzi sincs benne, akkor B-mozi lett volna. Bár a trailer alapján a film egész jó lehet, de nem fogja visszahoznai az első rész pattanásig feszült hangulatát. (bár hallottam a trailerben valamit az eredeti témából)

 33. venefius: rosszul gondolod, ha nem lenne trailer akkor hatalmas bukta lenne a film, főleg hogy az AVP lejáratta a nevet

 34. Furcsa, de a Ragadozók bolygóját mindig egy kínai gyárvárosnak képzeltem el. Valahogy sosem hittem el, hogy mivel a technológiára ők is rávannak szorulva a hajóik és a fegyvereik által, így egy dzsungelben max csak az ásványkincsek kibányászása miatt lehetnek. Amúgy eléggé Battle Royale-os sztorinak tűnik. Larry Fishburne úgy beszél róluk, mintha már lett volna velük dolga.Viszont a “kutyákkal” abszolút elássa a Ragadozó a vadászbecsületét, hogy arra kényszerül a prédák elfogása miatt.

 35. Addict:

  Milyen legyen a környezet? Csak nem forgathatják a Neptunuszon a filmet, h olyan legyen a környezet, amilyen egy “Predator” bolygón lennie kell. Mondjuk ilyen technológiával, amilyen a Prediknek van, én sem egy dzsungel környezetet vártam, de hátha láthatjuk vmelyik városukat, már ha van ilyenük…

 36. Alfie: és ki modnta, hogy nem olyan a városuk? viszont vadászni a meleg dzsungelekben szeretnek.

 37. Brody egész jó karaktert hoz, már a trailer alapján. Az tényleg érdekes, hogy milyen alapon válogatják össze a prédát a ragadozók? Mondjuk a halálraítéltnél és a jakuzánál az lehetett az ok, hogy egy csomó fegyveres őrizte őket, pedig náluk nem is volt fegyver? Megnézzük, aztán meglájuk. : ) Reméljük a kutyát elássák majd valahova. Vau vahu!

 38. Imádom, amikor emberek már mondják: “Huhh…ez de jó lesz! Huuu ez de fasza, király, állat meg a f@szom…”

  Csak emlékeztetőül: Wathcman-re, Public Enemies is ez lett mondva…hogy a többi “nagy csalódást” ne is említsem.

  Félreértés ne essék: nem lehúzni akarom a filmet, csak hagyjuk már az előrejelzéseket egy 2 perces trailer alapján.

  Kevés olyan akciófilm trailer van, amit elbasznak. Általában akkor is jó szokott lenni, ha a film nem a legjobb (vagy fos).

  Predator rajongóként mondom: várjuk ki a végét!

  K

 39. Ez nem a predik bolygója lesz, hanem valami vadásztelep. Nézhetne ki mondjuk egy fokkal idegenebbül is, de még mindig jobb, mintha Pandora lenne:)

  Egyébként meg a kutyára soha ne mutass!:)

 40. húúú ba*d meg ezen nagyon látszik, hogy minimál költségvetésű film. Vagy nem mutattak be mindent vagy ennyi volt a puskapor, semmi “látványosabb” snitt, díszlet, jelenet stb. Eddig ez nem nagy was ist das.

 41. @Atesz: Ha öreganyámnak pöcse lett volna, Ő lett volna öregapám…

  @Human: Én viszont úgy gondolom, hogy a Predator kultusznak még mindig annyi rajongója van(ahogy Én is), hogy simán elmennek rá moziba Trailer nélkül is.
  Nem is úgy értettem, hogy nem lenne Trailer, hanem, hogy anélkül is rengetegen mennek el rá moziba, azaz ezeknek az embereknek mindegy, hogy van-e Trailer vagy nincs.
  Ráadásul szerintem az AVP nem a nevet járatta le(ha lejáratta akkor a fiataloknál nem a rajongóknál, mert Ők ugyanúgy odavannak a Predator vonalért AVP ide vagy oda) hanem a készítőket valamint csalódást okozott egy csomó embernek akik bíztak a filmben.

 42. Eddy21: Ha figyelmesen nézed a predator 1 és 2 filmeket, akkor észreveheted, hogy a predik direkt a nagy zsákmányra utaznak. Értsd: az, aki kinyír egy csomó hasonló kaliberű (pl ember az embert) vagy nála erősebb (pl ember 1 db késsel vadállatot) élőlényt, annak a vadászértéke (mint préda) a predik szemében megnő. Pl az 1. részben a kiscsajt nem bántotta, mert fegyvertelenül nem volt kihívás neki, így nem lett volna dicsőség megölni. A 2. részben viszont a fegyvereseket mindig alaposan tanulmánmyozta a predi (főleg, akik gyilkoltak is), mielőtt úgy döntött volna, hogy levadássza.

  Nem kell az előzetes feliratainak bedőlni, nem a legveszélyesebb elemekre vadásznak, csak olyan emberekre, akik gyilkosok viszont abban profik… gondolom megfigyelték és elrabolták őket (esetleg Fisburne karaktere már kinyírt 1 predit és így már ismerheti is őket->ő a legnagyobb értékű zsákmány :)

 43. Nem értem, hogy mi a bánat bajotok van a dzsungellel?
  Az ember hova megy vadászni? Erdőbeee!
  Mégis, hol kéne játszódnia? Egy biliárd szalonban? Vagy a kőbánya kispesti vasútállomáson?

  Eszem megáll.

 44. Én azér bizom benne hogy nem lesz túl hypeolva,lesznek benne rendes tisztességes cgi jelenetek is,de itt nem a predatorokra gondolok,hanem az állati ragadzókra!:)Stilús irányzatokra,mert azért tény hogy egy idegen bolygóra visz el minket.bőven megelégednék 3 különböző fajta döggel is amikröl szó volt!és egységesen elrendezni őket a filmben hogy legyen összefüggés a cselekmény és a cél között,ne csak össze vissza bolyongjanak a dzsungelben és közben semerre…:)

 45. Addict: “A környzet meg külön minuszpontos, földi dzsungel azt csá”

  Az első rész is ott játszódott, azt’ a legjobb akció-horrorként tartom számon (és még jópár másik ember). Még 20. újranézésre is olyan, mintha először látnám, ha most adnák a mozik így 25 év távlatából is kimagaslana a mai filmek közül.

 46. Ejj de jó lesz ez! :) Részemről örülök h nem lett túl spoileres a trailer. Ennyi elég is volt, júliusig mostmár bojkott van.

 47. kicsit hasonlít Adrien Brody Bear Grylls-re (discoveryből a túlélés törvényei főszereplője) :D persze az orrot leszámítva. a film várós, első részt csipázom

 48. Wittgen: nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez inkább amolyan “börtönbolygó”: lebaszták ott őket, azt maradj életben.

  Gondolom erre mondja Brody, hogy ez egy ‘Gém’.

  Persze lehet tévedek, de erősen Running Men érzésem van.

 49. Karcsibá: de nem ugyanazok által, pl a Public Enemiest az első trailertől kedve egyáltalán nem vártam

 50. Venefius: akkor inkább azt mondd, hogy rajongók ne nézzék meg a trailerkeet. Mindenképp kell a filmnek új hús, új néző, hiszen nélkülük bukta. Ne éljetek már olyan álomvilágban, hogy a rajongók elegek egy filmnek. Ha elegek lennének, akkor a Serenity lett volna az egyik legsikeresebb film, akkora kult rajongótábora van a Firefly sorozatnak. Nem lett.

 51. @Karcsibá:

  “This planet is a game preserve, and we are the game.”

  Ez a bolygó egy vadállomány, és mi vagyunk a vad.

 52. Engem nem fogott meg ez a trailer. Semmi extrát nem látok benne. Olyan egyszerű, olyan B kategesnek néz ki hogy csak na.

 53. ígéretes, de a Predatorok bolygóján miért van levegős légkör?
  rendes tőlük hogy átalakítják a préda kedvéért:)

 54. Pá Dee: Akkor úgy ‘game’. A contentet én ki nem hallottam, csak a game szót.
  mea maxima cupla.

 55. Karcsibá, a Watchmen egy qrva jó film, lehet h Neked csalódás volt, de sokaknak nem!

 56. Pá Dee, a látványt nem arra értettem, hogy full CGI kell, de sehol egy pl: Svarci ugrása az önmegsemmesítő bomba elől jelenet, sehol egy tábor megrohamozása típusú jelenetekből típusú bevágásos jelenet, tehát valami látványosabb robbanás vagy lőszer szórás (orosz elereszt egy sorozatot a forgóból, ennyi kb.)
  És rá lehet fogni, hogy ez persze csak egy előzetes DE ne legyen senkinek se illúzója, a legjobb jelenetekből beszoktak vágni snitteket az összes ízelítőbe, ez a szokás.
  Az a baj, hogy mintha még a dzsungel is olyan szegényesebb lenne az első részhez képest, azt nem tudom hol forgatták, ezt ugye Hawaion, de tök ritka ez a dzsungel, a fák között simán átlátni, látni az eget stb. és ez is levehet a hangulatból, hogy mintha kopár lenne minden.
  + igaza van rodrigeznek, svarcihoz képest(+ megjegyezném Jesse Ventura, Carl Weathers arcokhoz képest, billy az indián) elég hurka a csapat már csak pofára is, sehol egy karakteresebb figura (persze Robert házikedvence kívétel, ő rendben van-Trejo)
  És persze trailer alapján ne ítéljünk meg filmet, nem is teszem DE ez a ízelítő nagyon hurka, semmi extra, sima első rész olcsó koppintásnak tűnik.

 57. Ízelítő tényleg hurka. De jobb, mintha ellővik az összes puskaport ala Gamer és T4…
  Azért van ebben pár hangulatos jelenet.

 58. Ami biztos: az első két rész bejött. (Különösen az első. Azon filmek egyike volt, amit a fotel mögül félig csukott szemmel néztem végig, az utcán pedig állandóan a fák tetejét lestem). :-)

  Ez is biztos: az AVP filmek nagy rakás hulladékok!

  Ez meg? Kíváncsian várom!

 59. Mi az első dolog, amire emlékszel?–> Az, hogy lezuhantam 30 méter magasból és mégis életben maradtam:D. Azért az vicces lesz, hogy az 1. részhez hasonlóan felteszem itt is megpróbálkoznak a ragadozó(k) elejtésével, miközben szerencsétleneknek fogalmuk sincs róla,hogy a testhőmérsékletük alapján úgyis látják őket. Larry Fishburnenél a Ragadozók azért a dzsungelt választották ki, mert ott nincs vezetékes telefon amin keresztül elmenekülhet :D

 60. @Human: félreértesz:) Nem állítottam, hogy attól sikeres lesz egy film, hogy a rajongók elmennek rá a moziba, attól még simán bukta lehet.
  Azt sem állítottam, hogy csak a rajongók sikeressé tehetnek egy filmet.
  Csupán azt írtam, hogy a rajongó akkor is el fog menni egy Predator-os filmre, ha soha nem lát belőle egy kockát sem előtte, mert lefossa, hogy mi lesz benne:)

  Emberek, akik nem éltetek a 90-es években, vagy pár évesek voltatok:

  Az akkor Teaser Trailerek(mint ez is) kb 30-40 másodpercesek voltak és általában nem volt látható egy képkocka sem, csak zene+feliratok+szereplők+rendező aztán a film címe. A Full Trailerek meg olyanok voltak, mint most a Teaser-ek.
  Mégsem sírt a szája senkinek, hogy alig mutattak valamit a filmből.Mi a pöcsömnek kellene mutogatni jeleneteket egy filmből? Nem a filmben kellene azokat megnézni?
  Ha valaki olyan stupid, hogy egy ilyen Trailerből, a színészekből, a rendezőből, a producerből meg a kultuszból nem tudja eldönteni, hogy érdekli vagy sem, azt sajnálom.
  Aki meg a robbanásokra gerjed, az meg így járt, ebben nem volt..pff:D

  A Predator-ok nem fogják a fővárosukba beengedni a vadakat, egyrészt kurvára nem az otthonukban akarnak vadászni, másrészt meg azért alakíthattak ki egy ilyen erdős, fás terepet a bolygójukon, hogy ott faszán tudjanak vadászgatni, mivel a dzsungel az igazi terepük.(Vagy már eleve őshonos a dzsungel a bolygón…)
  A légkör is meg lesz magyarázva, nem kell mindentől fosni.

 61. Amúgy honnan veszitek, hogy ez a predátorok bolygója? A második filmből tudjuk, hogy az oxigénes légkör nem teljesen jó nekik, ezért kisegítő légzést használnak, többek között ugye ezért is viselnek maszkot. Na már most ennek a bolygónak is a Földhöz hasonlóan oxigén légköre kell hogy legyen, lévén hogy ugyebár Brody és társai a “megérkezésük” után nem rogynak le azon nyomban a földre kínok közt agonizálva, márpedig mindebből az következik, hogy ez nem lehet a predátorok anyabolygója, minthogy annak nyilván olyan légköre van, amit a predátorok maszk nélkül is be tudnak lélegezni, és ami ellenben az emberre nézve halálos, nem?

 62. “És persze trailer alapján ne ítéljünk meg filmet, nem is teszem DE ez a ízelítő nagyon hurka, semmi extra, sima első rész olcsó koppintásnak tűnik.”

  Köszönöm ezt a mondatot régen nevettem ilyen jót!:)

 63. “Amúgy honnan veszitek, hogy ez a predátorok bolygója?”

  Nem is tudom… Talán a “But this is not our plane” Felirat a trailerben sejtet valamit.

 64. bandido: Vagyis mindössze két bolygó van csak az egész univerzumban, a Föld, meg a predátorok anyabolygója, tehát a “this is not our planet” alapján akkor kizárólag utóbbival lehet dolgunk? :P

  Mondd csak amúgy, tovább is olvastad, amit írtam, vagy leragadtál az első mondatnál?

 65. Na, most megejtem az eredeti újranézését. Lévén nekem csomó “jelenet” vagy beállítás olyannak hat, mint abban.
  Temetni meg magasztalni sem érdemes egy filmet treaser vagy trailer alapján. Külön műfaj. És az elmúlt években, sikeresen keverik a szalámit a trailer készítők.
  Had, ne soroljam az elmúlt időkben mely filmek trailerei vittek félre sokakat, köztük engem is. A végterméknek még a hangulata is ellentétes volt az adott filmmel, vagy éppen, egy bazi jó filmről maradtam majdnem le, mert nem “hatott meg” a trailer. A sokat lelőttek, nem lőttek a poénokból, storyból témát nem is említve. Én mostanában nagyon finoman kezelem a trailereket. Sok példát lehetne sorolni pro és kontra.
  Pl Iron Man 2 trailerére mondom azt, az első film ismeretében, hogy abban felfedezni vélem azt a hangulatot mint az egyben, valamint ütős is lett.
  Eltalált zene, vágás, mindenből van benne egy kicsi ilyenek. Ettől még lehet, hogy nem fog “meghatni” a film. (remélem nem így lesz) Ezzel szemben T4 trailer bejött, látványra, hangulatra, a film meg nem annyira ugye.
  A Predators egyébként várós. Én azt teljesen félretettem, hogy Antal Nimród stb. Esélyt megadom a filmnek. Nem vagyok fan, de az 1-2 megvolt és alap. AvP és társai nekem kimaradtak.
  A bő 20 évvel ezelőtti első részt nehéz lesz hozni, összhatásban szvsz.
  Azt pedig figyelembe kellene venni, hogy nem csak a technika meg a filmvilág változik idővel, hanem a néző is. Itt arra akarok kilyukadni, hogy evidens, hogy az ember mondjuk 15-18 évesen látta az eredetit és nagyobbat ütött. Szóval változunk mi is, meg az ízlésünk is, nem is beszélve az ingerküszöbünkről. Olyanokat meg le sem merek írni, hogy a korosztályok szerinti ízlés vagy épp ízlés ficam mennyit jelent egy film megítélésében. Van net, van DVD, mozi, 3D mozi, Imax etc. Ma darálni lehet a filmeket, nem is annyira anno meg volt mozi, aztán lettek videótékák…. Ez sem mindegy. Vagy csak öregszem:o)

 66. A trailer béna, a kérdés az hogy szándékosan ilyen e , vagy magában a filmben nincs több.Ezenkívül ami még fáj, és már tudjuk, az a szereplők…azért Brody meg szottyadt Trejo nem említhetőek egy lapon az eredeti film gárdáját alkotó legényekhez, akikből azért kinézhető hogy méltók prédának.

 67. kukulkan 2010. 03. 19. 22:22

  “bandido: Vagyis mindössze két bolygó van csak az egész univerzumban, a Föld, meg a predátorok anyabolygója, tehát a “this is not our planet” alapján akkor kizárólag utóbbival lehet dolgunk? :P”

  Akár igazad is lehetne. De szerintem, ez a szöveg “this is not our planet” Nem véletlenül van benne a trailerben. Úgy gondolom, hogy ezzel mintegy utalnak rá, hogy ez a predátorok bolygója. Főleg, hogy a film címe is PREDATORS. Valamint EMBEREK is szerepelnek a filmben. But this is NOT OUR planet. Tehát ha nem a miénk lehet akkor kié? Na vajon kié lehet? Na? Emberek vs predatorok? Na? Ígggen a predatoroké.

 68. bandido: Hát ez esetben akkor lesz egy marha nagy ellentmondás az előző két résszel, no meg a regényekkel, képregényekkel is. Remélem azért ilyen szarvashibát nem követnek el, és ez valóban csak egy akármilyen bolygó lesz, amit pusztán vadászatra használnak a predátorok…

 69. “B, 2010. 03. 19. 23:52

  A trailer béna, a kérdés az hogy szándékosan ilyen e , vagy magában a filmben nincs több”

  Felmerül a kérdés, hogy néhány kommentelő szándékosan ilyen e vagy csak nincs bennük több?

 70. ti mit akartok nézni, filmet vagy trailert?

  a legszarabb magyar futballistáról is össze lehet vágni egy 40 mp-es filmet, amiben kiderül, hogy zseni, és ronaldinhorol is lehet csinálni egyet amiben megye 2 szinten virít…trailer ugyanez.ha nem mutatnak semmit, azért sírtok, ha meg tele van robbanással akkor ellőtték az összes poént. ha cgi van akkor fúfúúú már megint a teknika, ha nincs akkor de gagyi…az, egy hogy egy előzetes alapján kiderítitek, hogy ez egy dzsungelbolygó, kicsit sok star trek nézést sejtet…1 bolygó, 1 környezet, 1 város, 1 barlang :D
  végülis a föld is egy havas bolygó, hisz ha az északi vagy déli sarkra érkezik az idegen fia, akkor havat lát…nem az emberek bolygója, akkor evidens, hogy a ragadozóké…naná, ha ferdeszeműt látok kőbányán, az csakis észak koreai lehet, hiszen azok ferdeszeműek…

  komolyan mondom, össze kéne varrni a hátamon a bőrt mert kifordulok önnönmagamból…olyan baromságokon vitatkoztok, ami majd akkor derül ki ha megnéztétek a filmet.amíg be sem mutatták, addig max technikai dolgokon lehet rágódni, x színész béna, csúnya, sok szűrőt használtak a fényképezésnél, ilyesmik…de hogy kinek a bolygója…zmeg

 71. A kommentekből és a számukból egyértelműen kiderül ez a film sok embert a moziba visz legalábbis minket és még pár ismerőst. Eddig mind a hír hogy jön a film, mind pedig az anyag nem rossz. Aki mást mond annak vagy nem jött át a Predator-Alien univerzum vagy túl fiatal és\vagy homály. Azt meg ne felejtsük el a kevesebb több. És ezt mind a predátorok megjelenésére a filmben mind pedig a környezetre és még a trailer-re is ráhúzhatjuk. Ne ítéljünk előre az első részben is csak a film végén találkozunk a vadásszal addig nem látható és mégis alapmű.
  Van rá igény és ez így jó. A karakterek nem vészesen rosszak főleg ha jól bánnak a kamerával az operatőrök. Egyedül a jakuzával és a csajjal van problémám. Mivel a jakuza kb 150mélynek tűnik ami nem igazán vall hatalmas testi erőre. A Csaj meg egy újabb bögyös. Nem egy ripli.

 72. @tengerecki: Respect:)

  A számból vetted ki a szót!

  Kurvaevidens, hogy ha egy bolygón van egy dzsungel, az akkor egy bolygó méretű dzsungel:D
  Nem is lehet rajta más, csak erdő bazz:D

 73. Olvastam minden kommentet de emlékeim szerint senki sem állított olyat, hogy ez csak és kizárólag egy dzsungelbolygó.

 74. igazad van, tényleg nem írták csak én. csak úgy 8-10 alkalommal említitek a dzsungelt, hogy nem tetszik, erről arra asszociáltam egyből, hogy azért mert egy előzetesben dzsungelt mutatnak, attól még a filmben láthatunk pred cityket.adja isten.
  :)

 75. Én veled értek egyet teljes mértékben.
  Nézd meg pl a legelső hozzászólásom.
  Én a “fujj fujj dzsungel” ezők ellen szólaltam fel éppen:)

 76. Hát ez eszméletlenül vérszegény, és tucatszerűen tűnik egyelőre…
  Szeretném szeretni, de sem a rendező személye, sem a szereplőgárda nem tűnik jó választásnak. Az első rész mára már klasszikus , a második emlitésre sem méltó, az AvP-k pedig talán hagyjuk.
  Szeretem Rodriguez stilusát, bár elkövetett már felejthető dolgokat, hogy a fenébe találták ki, hogy Antal Nimród eddigi filmjei, vagy a karvalyorrú, kákabélű Adrien Brody jó választás????

 77. Na a sztori már tiszta, nem fogok spoilerezni de volt egy novella erről (mármint a legjobb gyilkosok összegyűjtve, stb), amire később AVP regényekben is utaltak (Háború, zászlós-karszalagos vadász), valószínű ezt vehették alapul.
  Kutya még mindig zavaró elem, nem tudom hovatenni, de összességében véve azthiszem jobban várom mint az IM2-t :D

 78. wontbe: második említésre sem méltó?!?
  Kultuszt teremtő film, nem az első rész után csinálták a játékot, az AVP univerzumot, a rengeteg regényt és comicbook-ot hanem biza a második film után. Azért folytatták mert igény volt rá, és az a helyzet hogy nagyon bejött a folytatásba fektetett bizalom. Predator anno csak egy swarzis scifi-akció volt, majd jóval a film bemutatása után lett sláger, aztán jött a második rész és tömeghisztéria lett. Gyanítom mindenki hallott már róla, és minden ötödik ember látott valahol valamely Predator univerzumra jellemző dolgot.
  Ezek után említeni sem merem hogy a Predator mostanra szabvánnyá vált felszerelését csak a második filmben mutatták/magyarázták. Bah, méghogy említésre sem méltó…

 79. annyira bejött, hogy nem is folytatták a filmeket :) ne üljetek már fel egy trollnak.

 80. Végre már egy előzetes, ahol nem mutatnak meg mindent. Bár szerintem lesz még hosszabb is, mert ez még csak teaser. Én mindenesetre örülök, hogy egy magyar rendezi a filmet. És annak is, hogy beválalt újitásokat. Igenis legyenek új előlények, fegyverek, új Predatorok. Elvégre ember is több fajta van. A predik is lehetnek különbözőek. Nem zavar a Földhöz hasonló környezet sem, mert ez magyarázhatná azt, hogy miért a Földre járnak vadászni.

 81. Elnézést előre is, de ellent szeretnék mondani a közvéleménynek:

  Nagyon nem jött le nekem ebből a trélerből semmi különös, csak az hogy, van egy rakat, egymás előtt ismeretlen, “gyilkos” akik valamiért összeverbuválódnak és elkezd rájuk vadászni egy még “gyilkosabb gyilkos”.
  Nah kössz. Ez nem semmi ilyet még soha nem láttam… már alig várom…

  Klisés, nincs meg benne az a feszültség ami kell szerintem ehhez a filmhez. (Morpheus-t különlegesen nem értem mit keres itt, valahogy nem érzem idevalónak)

  Szerintem még mindig él az a mondás, hogy a kevesebb néha több.

 82. *SPOILER*
  *SPOILER*
  *SPOILER*
  *SPOILER*

  Fishburne karaktere a forgatókönyv szerint egy vietnámi katona, akit még akkor vittek el a bolygóra, azóta ő az egyetlen túlélője a Predator-vadászatnak, rejtőzködik, és szemtanúja volt a további, ugyanilyen vadászatoknak.

  *SPOILER*
  *SPOILER*
  *SPOILER*
  *SPOILER*

 83. Hát…
  Én amikor megtudtam, hogy Adrian Brody lesz a Predatorok ellen, akkor úgy véltem, hogy ez egy szar film lesz.
  Most.. szerintem ez egy jó trailer, de megint csak az karakterek nem idevalóak..
  Szerintem.. És ez baj, azért nem elég csak, az ultratökös gyilkológép predator, hanem a faszányos, kemény gyerek “préda” is fontos összetevője, a ragadozó mítosznak.

  Az első részből simán elhihető volt, az egész vadászosdi, a feszültség, meg minden. A világ talán legjobb harcosai, akikre, ha ránéztél el is hitted, hogy pfuh bazdmeg, ezek nagyon kemény srácok. És ahogy fogynak el, mert “valami” kegyetlenül simán gyilkolja őket úgy lesz egyre jobb, és jobb a film, egyre feszültebb a helyzet, míg a végén, ugye a legjobb harcost, hagyja meg a predator, csak ugye, megszívja.. :D

  De most bszki.. a Zongorista mit akar itt?? :D:D.. Meg a többi. Fishbourne még Oké.. talán, talán.. Danny Trejo meg hát persze, az összes Robert Rodriguez alkotásban benne van, és tény még ő is bad ass, de azért a predatornak nem lehet ellenfele, a vadász más prédát kíván.
  Egyébként szerintem a 2. rész nagy hibája volt, hogy a Halálos Fegyverből szakad Danny Glover volt a csúcs ragadozó ellen.

  Szóval.. Hát én tuti más színészeket hoztam volna ebbe a filmbe.. Szerintem nem elég, csak rájuk mondani, hogy.. “They are the most dangerous” mert nehezen hiszem el, ha rájuk nézek.
  Szóval.. Hát így ennyi..
  A környezetet pedig ne bántsuk, mert nem tudjuk, hogy ez kinek a bolygója, a gyilkosok meg minek vannak ott.. szóval.. ebből az előzetesből nem lettünk sokkal okosabbak..
  De azért várós, és okvetlen elmegyek rá nyáron a moziba.. :D

 84. Gabe: képzeld el, nem csak te vagy így, így nem mondasz ellent semminek.

  kérlek titeket a ne kigyűrt embereken ne rugózzatok már sokáig. A Condemnedben erőgépek voltak és esélye sem volt mozisikerre, mert manapság már nem így működnek a nézők. Nem azt mondom hogy jó, de ebbe bele kell törődni.

 85. Nem igaz, hogy nem birtok leakadni erről a zongoristás témáról. Mert szerintetek minden profi bérgyilkos meg kommandós egy izomagyú kopasz? Én örülök, hogy egy Oscar dijas szinész a főszereplő, mert akkor talán még alakitás is lesz a játékában.

 86. Nem azt mondom, hogy minden kommandós legyen szarrágyúrva, vagy valami, csak higgyem el, hogy ők tényleg : “most dangerous”
  Valahogy megöregedett Trejo, Fishbourne, (akik kábé 10 -15 éve voltak menők) és Adrian Brody nem ilyen alkat. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ők tényleg ellenfelei lehetnek egy predatornak..
  Nem olyan fazonok, és nem feltétlenül azért mert nem úgy néznek ki mint Shwarzi..

 87. Nagyon kíváncsi leszek, milyen gyilkosok az emberek. Azt a trailerben elárulták némelyikről, hogy ki kicsoda, de a ragadozóknál az volt a szempont, hogy harc közben ki a profi gyilkos, vagy az is számított, ha “John Doe”(Hetedik) beütéssel rendelkezik egy ember? Egyébként mekkora lenne a japán csávótól: “Bakker nem igaz, épphogy túléltem a Battle Royalet, jön egy újabb” :D

 88. Szerintem semmi extra nincs benne. És az legenda vagyokos nőci nekem annyira nem tudja eladni a “húú de kemény nőci vagyok” karaktert…

 89. Na előbb a dzsungel most meg azzal jönnek, hogy ez egy nyámnyila bagázs. Meg, hogy nem néznék ki belőlük, hogy megtudnak ölni egy predátort.

  Afrikában valamelyik népcsoportnál van egy olyan férfivá avatási szertartás, hogy a fiú kezébe nyomnak egy lándzsát és szélnek eresztik, hogy öljön meg egy oroszlánt. (Akkor válik férfivá).

  Nem tudom, hogy melyik európai ember gondolná egy afrikai benszülöttről , hogy egy szál lándzsával megölnek egy
  oroszlánt.

  És akkor itt van 6-7 tökig felfegyverzett ember akikről azt mondjátok, hogy “nem nézem ki belőlük, hogy meg tudnak ölni egy predátort”.

  Mellesleg a predik, alienekre is vadásznak előszeretettel. Pedig azoknak sincs géppisztolyuk. Meghát azon kívül semmit se tudnak, hogy nyáladzanak meg a falon mászkálnak.

  Mégis kivel lennétek megelégedve? Lagzi lajcsival? Mer az olyan szép nagy darab meg letrombitálná a prediket?

 90. hasfelmetsző jack is egy bszott nagy vadember volt, nem beszélve dexterről aki puszta kézzel állít meg egy elefántcsordát.és akkor bruce lee-ről még nem is szóltam, a 198 centijével és 120 kilójával.hát nem tudunk elszabadulni ezektől a hollywoodi sztereotipiáktól…minden néger tud kosarazni meg reppelni, a japánok mind számgépzsenik, a rendőrök ray-ban szemüvegben fánkot zabálnak, texasban mindenki stetsonkalapot hord,a veszélyes bűnözők mind kimunkált óriások.aztán sírunk, hogy minden filmben ugyanazt látjuk.csak merjen valaki ellent mondani ezeknek a dolgoknak, mindjárt lehurrogjuk…
  itt a predator 1 trailere:
  http://www.youtube.com/watch?v=LAKdyVyr-og
  várós…

 91. Én nem azt mondom, hogy ki legyen gyúrva, hogy egy izomagyú gyilkológép legyen.
  Nem.
  De higgyem el neki, hogy ő rá tényleg kihívás vadásznia pár predatornak, hogy nem csak szaros játékszerek, hanem ellenfelek is..
  Az első rész is nagyban épült erre a filozófiára (ha a filmből nem is jön le,de a könyvből igen..)

  És a predator is azért szedi össze az Alient, és azért az emberben kifejlődőt, (ugye AVP) mert az az igazi ellenség, akivel van értelme megküzdeni.

  Most Adrian Brody-ban sehogy sem látom a tökéletes harcost, a predator killer-t.
  Egyszerűen nem olyan fazon. És egy “yakuza harcos”, vagy Danny Trejo karaktere sem olyan. Ők oldschool figurák, a Predator (bár lassan 25 éves história) mégis egy totál időtálló, sci-fi, nuschool cucc. A 2 valahogy nem egyenlő, nem egy filmbe való.

  Persze, mondom.. Lehet úgy is csinálni, hogy elcseszett figurák, és nem igazi küzdőfelek a predatorok ellenfelei, csak akkor nem kéne kiírni a film előzetesébe, hogy.: ” They are the most dangerous killers on the planet”
  Pl a fekete srác, (nem Fishbourne hanem a másik) nah azt el tudom képzelni egy átlagos valakinek egy predatorok elleni csapatban, de a többi csak looser senkiházi.

 92. Amúgy nekem is ez jutott eszembe anno amikor olvastam hogy Brody is kommandós lesz. Kábé olyan mintha Morgan Freemant raknák be egy ragadozó ellen. Jó tudom, unalmas hogy csak szarrá gyúrt, agyatlan barmok mennek a predatorok ellen, de Adrienről tényleg nem lehet elhinni hogy “Húú de tökös egy faszi!” Akármiylen jó színész is. Ő nem tökös alkat. Clint Eastwood azért volt zseniális a Gran Torinóból mert elhittem neki (a nagy kultusza miatt) hogy 80 évesen is szarrá tud verni egy bandát.

 93. “Clint Eastwood azért volt zseniális a Gran Torinóból mert elhittem neki (a nagy kultusza miatt) hogy 80 évesen is szarrá tud verni egy bandát.”

  Pontosan!!!
  Köszönöm.
  Fontos, hogy legyen kultusza a figurának, és beleilleszkedjen abba a környezetbe, ahol a küzdelem folyik. Innen senki sem olyan.
  Most Trejo a whisky szagú tökös mexikói filmekből, ahol “sztár” lett átlovagol egy idegen bolygóra predatorokat gyilkolni..
  WTF?? Mert ha pl mint az első részben, hogy bemennek Dél -Amerikába, és akkor Trejo bá’ mutatná nekik az utat, nah az úgy cool lenne, de így??
  például..

 94. na ja, de clint kultusza már kiépült,ezért hiszed el, bródi adrián meg pont ezzel alakíthat ki egyet magának ;)
  hagy mondjak egy kultikus példát: bruce lee se ütömvágom filmmel kezdett amerikában, hanem a harisnyás batman sorozatban bohóckodott. biztos mondták is a fiúk az első filmjének a trélerénél, hogy”némá, ez a csávó a betmenből, mit akar ez?” aztán ő volt az egyetlen ember aki megverte chuck norrist :O:O:O
  ettől függetlenül értem az aggályokat, csak az esélyt adjuk meg neki, meg sokkal egyszerűbb megnézni a filmet aztán dühöngeni/örömködni,mint olyanokról polemizálni amit még senki se tud csak a készítők.
  a jövőt nem láthatjuk, csak a jedik látják, ők is néha csak homályosan :D

 95. Hát ezek szerint nem csak nekem vannak aggályaim. De én bízok. Nem tűnik annyira elveszettnek a trailer alapján a fiú(Adrien) :)
  Azt viszont tudnotok kell 28+ éves barátaim hogy a tipikus értelemben vett akcióhősök kihaltak a mozivászonról.
  Ma a The Twilight Saga és egyéb kemény filmek villannak fel a fehér lepedőn.
  Tavaly volt egy pozitív csalódásom (Star Trek és ahogy ütik egymást). Remélem idén is lesz.

 96. A lényeg Jesse Ventura + a fizimiskája + a sapkája + a dohánya + a gépágyúja + a dumája az első részből már most megeszi karalterileg + tököségileg a mostani fél bagázst, sajna ez a baj.

 97. Épp nemrég olvastam valahol, hogy Bruce Willisnek a Die Hard előtt csak a Moonlighting sorozat volt jelentősebb szerepe. Amiben Cybill Sheperd-el játszott. Emlékeztek még rá? Aztán amikor megkapta a Die Hard szerepét állitólag minden producer, film rajongó nyavalygott, hogy mit keres ő egy akció film főszerepében. Szóval szerintem is várjuk meg a filmet, mert nincs értelme találgatni pár jelenet alapján.

 98. MStipee: Egyetértek, hogy a 2. részben sokat tudtunk meg a Predator-ról és a kütyükről. De attól még nem volt jó film. Nagy potencia volt benne, de iskolapéldája a miscastingnak.

  Danny Glover egyszerűen hibás választás volt, és sajnos most is ez az eset áll fenn! Bigtime!!

 99. Két Predator eltol egy cigit, oszt leülnek a net elé:
  – Kiket hozzunk pléjereknek?
  – Guuugli baszki:)
  – ÁÁÁ az szar, nem akarok órákon át keresgélni.
  – ImDb. Larry Fishbunrne? Matrix-ban nagyot gyakott..
  – Miért nem azt Neo gyereket?
  – Azzzz nem jóóó! Nem emlékszel mit csinált
  szegény napszemüveges csávókkal?! Én nem akarom
  a saját véremmel összefröcskölni a haciendát!
  – Jó, akko a fishbörn gyerek.
  – Treyo papa?
  – Egyre gondolunk? :)
  – DESPERADO!!!
  – DESPERADO!!!
  – LEEnyúzom az összes tetkóját és felvarrom a
  saját hátamra:)
  – Zsííír.
  – The shield-ből a kopasz csávó?
  – Inkább azt a kis gizdát. Lehet hogy itt is
  megkavarja a szart, és két gyakás között láthatunk
  egy kis kakas viadalt. Had ceszegessék egymást is.
  – Jóóó.
  – Kell még pár töltelék. Legyen köztük egy
  csaj, egy ruszki, meg egy jakuza is! Nehogymá csak
  neked legyen tetkós felvaród!
  – Rendben, ezzel meg is volnánk. Még egy cigi?

 100. A filmet kíváncsian várom csak…az a gondom, hogy ahogy az Aliennél, úgy a Predatornál is ugyanaz a helyzet, hogy az alapötlet hatalmas csak aztán az alkotók olyan ötletekre kényszerülnek ami által már gyökeresen megváltozik az elmélet a lények életmódjáról. Két példa:Az aliennél látszott, hogy a fejlődés idejét muszáj volt feladniuk a forgatókönyvíróknak, ha akciót akartak csinálni(kivéve Cameron aki tiszteletben tartotta). És emellett azért az első részben a skorpiós rész világosan bemutatta (a könyvben is ez volt) hogy a Ragadozó addig tanulmányozta az emberi természetet. És most az, hogy kutyákat vetnek be inkább olyan, mintha az afrikai vadász megvárná amíg az oroszlán levadássza az antilopot, majd ő az oroszlánt megölve tesz szert a zsákmányra :S

 101. A sok analfabéta h le hurrogta az első nyers képeket. Tuti jo film lesz ez a maga nemeben es tobbet megtudhatunk a Predatorokrol, de remelem hűek maradtak az eredeti storyhoz és nem saját fantazmagória szerint tettek bele újdonságot.

 102. Akinek nem esett volna le, ez nem a Predatorok bolygója, hanem csak afféle “játszótér-bolygó”. A szöveget meghallgatni már nuku, mi?

  Helyette halucináltok mindenféle kutyát, ami ott sincs :)

 103. Nos, először is üdv mindenkinek!

  Kezdjük azzal hogy Alien, Predator és AvP rajongó vagyok! Nem elvakultan, csak úgy óvatosan! Az Alien filmeknek meg volt a saját hangulatuk (kivéve a 4.-nek), a Predator filmeknek szintén. Bárki bármit mond a második rész jó volt, nem is kicsit. Sokkal több minden derült ki a vadászainkról mint az egyben és nem a dzsungelben ment a hajsza, hanem annak a beton megfelelőjében!
  Voltak problémák az AvP filmekkel… Sajnos eléggé el lettek baszarintva. Az első még nézhető volt, sőt sok helyen lehetett élvezni is, mert hát ilyet még a vásznon nem láthattunk. A kettőben is voltak új dolgok, de egy egész filmet nem kellett volna rájuk pazarolni!

  Ezzel a trailerrel semmi gond nincs… már az előttem szólók közül is többen megmondták, hogy aki több pukkanást akar az menjen moziba… egy trailernek az a dolga hogy érdeklődést keltsen, nem pedig az hogy ellője a filmben fellelhető összes kulcsjelenetet, aztán a moziban végigunatkozzuk a másfél órát hogy “ezt már láttam a bemutatóban”. Bár első nézésre valami nincs rendben vele… nem hozza az érzést amit kellene… természetes hogy kíváncsi rá az ember, mert érdekeset mutatnak benne… lehet hogy újat, de az is lehet hogy valami olyat amit már láttunk! Reménykedjünk nem ez lesz! Amugy én is azt érzem hogy Brody nem illik ide… a testével nincs gond elég műkatonás lett de a feje nem passzol, bár hozzá lehet szokni.

  A Predatorok és bolygójuk témára: Próbáljunk meg kicsit gondolkodni! Aki valamit kapisgál a Pred. univerzumról az tudja hogy ők nem épp ilyen helyen élnek, és rengeteg vadász bolygójuk van ahol más és más prédákra lődösnek!
  Ez tényleg nem a mi bolygónk.. írják is.. az övék… de itt várost nem fogtok látni az tuti…

  Lehet várni a filmet, de nem reménykedek benne hogy kasssza siker lesz. Én azt mondom lepjen meg. Mostanában az ilyen tipusú filmeket elég csúnyán elbaltázzák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.