10 hozzászólás a “Adéle Blanc-Sec-előzetes” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez az agyonhasznált trailerzene most valahogy nem illett ide. Az előző videó sokkal hangulatosabb volt.

 2. Szerintem is jobb volt az előző, bár ebből már jobban körvonalazódott egy múmia kontra női Indiana Jones sztori megspékelve egy kis dinó vonulattal, ami akár a jurassic parcból, vagy a kingkongból is lehetne. Ennyit az eredetiségről =P Ettől függetlenül még várom, mert a franciáknak, pláne Besson-nak még van annyi hitele nálam, hogy elhiggyem, ez jó film lesz (lehet). Remélem nem kell csalódnom.

 3. @ A nagy Levin:

  Csak megsúgom, hogy ez a mű a felsorolt filmek elűtt készült, úgyhogy ezt gondold át egy picit :D

 4. A napszemüveges-kalapos rosszfiúval, meg az úriemberként viselkedő múmiával megvettek. Érdekes lesz a látványvilág.

 5. Ez most mi a fene akar lenni? Egy nagy katyvasz amiben van minden ami jó (szokott) lenni. Akár jó is kisülhet belőle, de nekem kicsit sokat markol keveset fog érzésem van:S

 6. Épp itt volt az ideje, hogy Besson mester abbahagyja a lazsálást. Többnyire gagyi filmek producereként már eléggé hülyére kereste magát az utóbbi 13 évben, hogy egy gyerekfilmnél többre becsülje tehetségét és végre alkosson valamit. No persze ez a film sem ér fel teljesen a régi önmagához, de végre igazán szórakoztató, jó benyomást kelt a jövőre nézve.

 7. Fene a franciák ízlését. Akkor nézem meg ezt a filmet mikor csigát eszek :):) Fújj! :D

 8. Ez amúgy képregényadaptáció. A végén ami ki van írva, h “Tardi” az a képregény alkotójának a neve (Jacques Tardi). Az illető főként az 1800-as évek végétől, az 1920as évekig terjedő időszakba helyezi a karaktereit, van első világháborús képregénye (La putain de Guerre, La guerre de tranchée) , de van pár 1960-80as is (Griffu).
  Ha valakit behatóbban érdekel:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Tardi

 9. Eléggé trének látszik az egész. Arsene Lupen új feldolgozása jutott róla eszembe ami életem eddigi majdnem legrosszabb filmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.