Chris Evans lesz Amerika kapitány?

Hát ez a kapitánykeresés elég nehéz szüléssé alakult. Hetek óta csak a jelöltek listája rövidül, gyártva a platykahadat. Most úgy néz ki, hogy Evans (Fantasztikus négyes, Push) kapott egy hivatalos ajánlatot a Marveltől. Még nem fogada el, szóval nem 99%, de ez már valamennyire előrelépés. Ja igen, azért nem marhasokszázalék, mivel Evans az FF filmek után nem biztos benne, hogy szívesen alakítana újra szuperhőst. A Marvel persze 3 Captain America filmre szerené, meg természetesen az Avangers-moziba és még különböző rövid vendégszerepekre a többi Marvel filmben. Szóval elég komoly elkötelezettséget hozna Evans számára a szerződés, bár az is tény, hogy a karrierje nem szárnyal. Na majd meglátjuk.

13 hozzászólás a “Chris Evans lesz Amerika kapitány?” bejegyzéshez

 1. Nemááár szeretem Chris Evanst de nem hasonlít Amerika kapitányára…
  Én Jason Lewis-t v James Marsdent akarom Captain Americának! :(

 2. Szeretem Evans-t, de jó lenne végre, ha egy ember nem játszana több szuperhőst…

 3. F4-ben jó volt, mert J. Storm tényleg ilyen nagyszájú pöcs. :P A Kap.-nek nem tudom elmenne-e. Alkatilag elég jó, csak enhéz lenne elrugaszkodni az F4-től. Thor megformálója már sokkal furább. Thor egy bazi nagy izomagy…

 4. Nem vagyok jártas képregény témában, de az eddig talált képek alapján az Avangers-ben nem lesznek jelen az FF szereplői is? Onnantól már kicsit fura volna az átfedés, hogy valaki egyszerre Amerika kapitány és Johnny Storm.

 5. jóég. neee. nem csipem ezt a nyálas szájut.. A kapitány azért legyen már egy emberes, mintsem egy ilyen szépfiu..

 6. nem bűnrossz választás de lehetne jobb is, erőltessék meg egy kicsit magukat.
  leviske: nem hiszem hogy benne lesznek, szerintem próbálják azokat a filmeket elfelejteni, meg az már egy még nagyobb volumenű valami lenne ha két csapat egy filmben szerepelne. Az f4 meg az avengers külön dolgok.

 7. de úgy nézzétek, hogy a 3 főjelöltből pl Tatum a másik, azzal a kicsit buta arcával, szal inkább Evans pl szerintem.

 8. Akkor már inkább Tatum.. Evans meg maradjon Human Torch, bár nemhiszem-remélem nem- h újra látjuk még valaha azt a négyest :)

 9. Szerintem Amerika Kapitányt valami jóval markánsabb fizimiskájú színésznek kellene alakítania. Evans túl kölyökképű. Akkor már inkább ő legyen Bucky, a kis fiatal segédje:)

 10. ennek a Tatumnak olyan a feje mintha mindig fütyülne. Van valami huligános a fejében. CAnek inkább valami sármos arc kéne, bár a sztoriban nemtom mekkora hangsúly lesz fektetve arra h ő egy 40 es évekből ittmaradt arc.

 11. Én még mindig azt mondom, hogy Jensen Ackles=CA, de Evanst én nagyon bírom, szóval ha nem képesek megvárni Acklest, akkor Evans a legjobb szerintem.
  Tatum: nem jó színész, és túl izomagyú.
  Phillipe: jó színész, de túl szép és mióta elvált Whiterspoontól kicsit B-kategória lett, pedig jó színész.
  A többi meg túl ronda volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.