Nyereményjáték: Elveszett személyek körzete (LEZÁRVA)

A múltkori nyereményjáték úgy alakult, hogy a mozinet egy másik bemutatójára is felajánlott kisorsolható jegyeket. Erről a filmről van szó: Elveszett személyek körzete (Lost Persons Area). A leírása alapján erőteljes drámának tűnik:

Marcus (Sam Louwyck) és Bettina (Lisbeth Gruwez) boldog házasságban, heves érzelmekkel élik mindennapjaikat egy villamos áram termelő telephelyen. Egyedül kilencéves, különc lányuk (Kimke Desart) viselkedése zavarja meg az idillt. A multikulturális, magyarokat is foglalkoztató munkahelyre új férfi, egy csendes idegen (Hajdu Zoltán Miklós) érkezik, ám nem ő, hanem egy tragikus baleset forgatja fel a hétköznapokat. Marcus egy magaslati munka során áramütést kap, s magatehetetlenül zuhan a mélybe. Bár túléli a balesetet, lábát amputálják, s élete örökre megváltozik – mint ahogy az egész családé is. A kislány egyre jobban befordul saját világába, a nő pedig egyre közelebb kerül az újonnan érkező fiatalemberhez.

A nyereményjáték pedig úgy fog zajlani, ahogy a múltkor: írj egy levelet a nyerniakarok@filmbuzi.hu címre azzal a kezdettel, hogy “hát de én kíváncsi vagyok erre a körzetre, human!” Mindezt hétfő este 8-ig tedd meg, amikor is sorsolok egy randomgenerátor segítségével, és a 10 nyertest értesítem. Páros jegyekről van szó, szóval barátot vagy szeretőt ellenséget vihettek a vetítésre.

A győztesek egy nappal a hivatalos bemutató előtt, 24-én este nézhetik meg a filmet Budapesten. Mindent le fogok írni a nyerteseknek szóló levélben. Másnaptól pedig mindenki bevizsgálhatja majd moziban.

A végére csak a poszter maradt.

Elvezsett személyek körzete poszteren

2 hozzászólás a “Nyereményjáték: Elveszett személyek körzete (LEZÁRVA)” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.