Evans elvállalta

Ennyi. A megszokott programmal folytatjuk. Vagyis. Na jó. Tehát a Marvel hivatalosan is ajánlatot tett Chris Evansnak a múlt héten, erről már írtam, mivel őt szerették volna a 2012-ben érkező Amerika kapitánnyal foglalkozó hősfilmjükbe. Evans meg tanakodott kicsit, megnézte a karrierje helyzetét (bár a Losers lehet pöccint rajta majd), és végül kezet rázott velük.

Ez egy trilógiát, ha nem bukik az első film majd, és vendégszerepléseket jelent az Avangers gárda többi tagjával foglalkozó filmekben. Az Iron Man-ben nem lesz benne azért hiszen az a film már rég kész van. Bár lehet forgatnak a végére egy pluszjelenetet gyorsan? Hm, poén lenne.

Mellesleg közben becastingolták Red Skullt is, azt hiszem még nem írtam, szóval álljon itt: Hugo “Agent Smith” Weaving lesz az.

9 hozzászólás a “Evans elvállalta” bejegyzéshez

  1. Nem maradt más hátra, mint hogy imádkozzunk, hogy nem szúrják el a filmet ezek után. Vagy ahhoz már késő…?

  2. Chris Evansban msot nagyon bízzunk, mert jó is lehet Hugo Weaving meg bármien gonosz szerepre csodálatos!

  3. Hugo Weavingnek örülök, Evans-szel sincs semmi baj, szóval ezt jó hírnek könyvelem el. :)

  4. Érdekes lesz majd látni az Avengers filmben, hogy Tony Stark mellett tiszta kölyöknek fog kinézni. Valami jó felépítésű negyvenes jobb lett volna a szerepre, de azért bízok még az alkotókban.

  5. Na, én eddig is nagyon vártam, innentől meg sokkal jobban. Oké, én nagy képregény geek vagyok, úgyhogy nekem az ilyen hírek mindig jól jönnek, hogy jól induljon a napom…

  6. Swarley86: szerintem az ultimate sztorit fogják követni, amiben Cap a második világháborúban egy rakéta hatástalanitása közben eltűnt, beleesett a tengerbe és lefagyott de napjainkban megtalálták. Így azért nem olyan zavaró hogy huszonévesnek néz ki Stark meg 40esnek. Az eredeti sztoriban is ez volt csak ott a 60as években találták meg újra mert ugye azok akkor íródtak az ultimate címek meg most.

  7. Szerintme a legjobb választás, akárcsak Reynolds, ő is alkatilag a képregényhős karakterekhez való.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.