Na ki rendezi a Breaking Dawnt?

Ez ilyen vágylista a Twilight franchiset birtokló Summit stúdió részéről? Mondom kiket kerestek meg: Sofia Coppola (Lost in Translation), Gus Van Sant (Milk) és Bill Condon (Dreamgirls). Oké, nem is annyira elképzelhetetlen, hogy közülük valaki elválallja a SZAGA befejezését, ami rögtön 2 filmre lesz szétszedve. A rendezők a héten olvassák a forgatókönyv kezdetleges változatát, az alapján döntenek majd. Lehet ez az Azkabani fogoly a szériában? Egyáltalán valakit feldobna, ha Sofia Coppolát eresztenék például az alapanyagra? Vagy ki mást?

Bár ha ez számítana, akkor már az Eclipse-t is nagyobb érddeklődés kéne megelőzze, mármint a nem annyira imádók részéről, hiszen a 30 Days of Night rendezője hozta tető alá.

human
írta
2010. 03. 23. 05:01
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Na ki rendezi a Breaking Dawnt?” bejegyzéshez

 1. David Slade bizony! (Mármint az utolsó soraidra reagálnék) A Hard Candy, valamint a 30 Days of Night is nagyon bejött, úgyhogy kíváncsian várom mit hoz majd ki/hozott az Eclipse-ből.

  Amúgy amilyen beteg story a Breaking Dawn én simán megnézném Tarantino szemüvegén keresztül, ő mit hozna ki belőle! (Lehetetlen, de érdekelne…)

 2. Hát remélem nem ez lesz a sorozat Akabani foglya, mert az olyan kaka volt, hogy máig sírok, ha szóba jön.

  Ami viszont mondjuk Coppolát illeti, engem felcsigázott a gondolat. Legfőképp azért, mert a hölgy nagyon ért az érzelmek nem verbális kifejezéséhez, s ez egy szerelmes filmben maximális előny.

 3. Ha feljebb tolnák a korhatárt (úgyse fogják), akkor a Breaking Dawn-nak lenne a legtöbb esélye, hogy egy viszonylag normális filmként megállja a helyét. Nem úgy, mint az eddigiek, ugye.

 4. Au, GUS VAN SANT és a Twilight?! Most nem tudom, hogy a földön fetrengjek-e a röhögéstől, vagy inkább sírjak. Jaj, ez majdnem szürreális gondolat, komolyan.
  A Twilightot pedig semmiképpen nem hasonlítanám a Harry Potterhez. (Aminek szerintem is magasan a legjobb része volt filmen a harmadik.)

 5. Hát, lehet hogy az Eclipse minőségi munka lesz?
  Azért a Cukorfalat és a 30 NAP sötétség rendezőjétől minőségi váltást várnék, mint Potternál (Columbus után Cuarón).

 6. Hát én ahhoz nem tudok hozzászólni, ami valójában a post témája, de egy rövid megjegyzést hozzáfűznék a HP-s mizériához: lehet hogy a 3. a legjobb rész, de ez sajnos inkább a többi film gyengeségét, és nem a 3. minőségét jellemzi jól. Nekem a filmek közül egyik sem tetszik igazán, de mindegyik elment egynek amikor először láttam…

 7. Gus Van Sant rendezeseben: lecserelik a csajokat sracokra, aztan indul a szerelmesfilm. Brr. Mondjuk a Tvajlajt ugy egyebkent is brr :D

 8. Remélem egyikük sem vállalja be, ebből nem lehet győztesen kijönni. A 30 days of night pedig iszonyú volt, annyi lehetőség lett volna benne és egyikkel sem tudtak élni, az egyik legnagyobb filmes csalódásom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.