Szerb film-előzetes (18+)

Ez a film címe, hogy Serbian Film (Srpski film). A történet egy visszavonult pornósztárról mesél, aki anyagi okok miatt beugrik főszereplőnek egy art-porn moziba, csak hát úgy alakul, hogy a sok cici és vér között a túléléséért kell majd küzdenie. Így előzetes alapján nagyon durva, a készítők megpróbáltak feszegetni valami undorhatárt úgy érzem.

43 hozzászólás a “Szerb film-előzetes (18+)” bejegyzéshez

 1. Szigorúan csak eredeti nyelven. :D

  De hogy lehet valakinek ennyire elborult agya egy ilyen film kitalálásához?

 2. Gyááááá…naggyyon beteg!
  Van olyan érzésem, hogy a címe ellenére nem igazán fogja turisztikai szempontból növelni Szerbia imázsát! :D

 3. “Kik ezek a beteg állatok?” – tehetné fel az ember a kérdést (ha nem olvasta mondjuk el a posztot), mikor szinte hang nélkül megjelenik, hogy Szerb film :D:D

  Amúgy kicsit durvábbra számítottam, minap néztem valami betiltott japán horror (?) előzetest, az picit megadta az alaphangot. Ellenben a szexualitás ilyen módú ábrázolása már-már művészi ebben, bár lehet csak szépítésnek hangzik, és a beteges tényleg a legjobb szó….

 4. human: kérlek szedd ezt le. Persze, nem az, akit nem érdekel ne nézze, de szerintem alapba nem kereste volna senki meg ezt a filmet az imdb-n sem, ha te nem rakod fel ezt.

 5. Az előzetes nézése közben eszembe jutott az Akela egyik dalából ez a mondat: “Csak betiltott filmeket rendeznék, a g..i fröcsögjön, folyjon a vér”! :D
  Szerintem ezt vagy betiltják vagy keményen megcenzúrázzák!
  Azért ha lesz rá lehetőségem megnézem majd! :P

 6. valaki tovább gondolta a 8mm-t a Fűrész és a Motel megnézése után.
  nem rosszak a képek, de egyelőre nem tűnik valami értékes darabnak.

 7. Wáó basszus!!! De jó lesz ez, szeretem az ilyen beteg filmeket, nekem inkább a Boncasztal jut róla eszembe az is betegségben ott volt:D

 8. Nem semmi az anyag. Hát ha úgy van megnézem, de nem hiszem, hogy ezen kívül amit a trailerben láthattunk, lesz még más mondanivalója a filmnek. Nem nagyon hasonlítanám más filmhez, valami miatt különbözik a Ken Parktól, a Boncasztaltól, a Moteltől meg pláne. És mielőtt valaki megkérdi, igen, igen, mindet láttam.
  Na de mindegy, valószínűleg aki ezt megnézi, és nem túl erős idegzetű, annak egy életre elmegy a kedve a szextől. Velem ez nem fordulhat elő XD. Szóval majd meglássuk mit mutat a cucc, ha végleg kijön.

 9. Nekem az Irréversible c. film jutott eszembe. Az volt nagyon elborult.
  Viszont itt csak az öncélú képi sokkolást érzem a trailerben…

 10. Érdekes. Igényes cuccnak tűnik. A szerb snuff-film mozgalom bemutatása érdekes téma. A trélerből nekem mondjuk nem az tűnik ki, hogy Miike-i mélységben boncolgatná a témát, sokkal lightosabb lesz a dolog. Persze ettől még tömegeket sokkolhat majd a darab. Várós. Ja és kösz a postot, nem hallottam még róla.

 11. Aztak…ez meg mi volt? Huh. Nekem is inkább csak öncélú sokkolgatásnak tűnik. Nem hiszem, hogy moziban nézem, ha egyáltalán megnézem.

 12. aztakurva ez mennyire beteg, te jesszus. nemtom nagyon elvontnak tűnik, de érdekesnek. ha tudom majd megnézem

 13. ez engem is érdekel..egy a képi világa kegyetlenül jó! a fényképezés is, a történet is. na de ez a zene alatta , tiszta Nine inch nails:) durva az mikor valami véres jelenetet mutatnak majd képvágás és a nő beleharap egy almába, maga az előzetes a Motel filmet idézi fel nálam is.

 14. nemtom miért vannak kiborulva ezen… szerbeknél lehet ez a szimpla durva szex :D

 15. A trailert nem érzem annyira durvának, de vannak kétségeim afelől, hogy mondanivalója is lesz-e, vagy csak öncélú “up the gore ante”.

  Az a gond az amúgy tartalmas, mondanivalóval is rendelkező, de brutálisan kegyetlen és véres filmekkel, hogy csilliárdnyi tök üres, elmebeteg, magát kurvanagy “művésznek” gondoló követőt szülnek, akiknek viszont már csak és kizárólag az lesz a célja, hogy rálicitáljanak az undorversenyben. A jó filmeket ugyanis sajnos egyre több nettó beteg fasz érti félre és veszi valami felhatalmazásnak arra, hogy konkrétan patológikus elmebajait kiélje filmre véve. Filmet készíteni viszonylag jó minőségben, és legfőképp közönséghez juttatni pedig egyre könnyebb. És szép lassan eljutunk oda, h vkit tényleg kinyírnak a vásznon (és rosszabb esetben mi meg már csak elismerően hümmögünk vagy legyintve röhögünk rajta, hogy “ez igen, milyen realisztikus” vagy “ááá ugyan, csak eljátszák”).

  Hát ez a baj ezzel a folyamattal szvsz.

 16. Szerintem eléggé durva volt a bemutatója ennek a filmnek , kedves egészségére annak aki ilyen filmet megtekint… …én a látottak alapján itt megállnék és köszönöm hogy megismerhettem eme művet.

 17. Ez fincsinek tűnik! Biztos, hogy meglesem majd, remélem nem vágnak ki belőle semmit!

 18. Szerintem nem kell egy blog íróját arra buzdítani, hogy vegyen le egy postot, mert neked nem tetszik ami benne van. Ha nem tetszik ne nézd, ha innen nem, aki keresi, megtalálja máshol, a hír az hír, és szerintem érdekes, ha egy “átlagember” látja, hogy ilyen is van, holott magától eszébe nem jutott volna, hogy utánanézzen. Nem hiszem, hogy ezzel akárki kényszerítve lenne a megtekintésre, sőt, a rövidke szöveges részben szerintem elég jól elpre van vetítve, hogy mit fogunk látni a videóban, így akit nem érdekel, már ezt se kell megnézni…

  A film egyébként engem nem mozgat meg, még így sem, hogy tudok róla hogy lesz. Egyszer ha nagyon unatkozom, lehet hogy beletekintek, vagy ha jó visszhangja lesz, de nem vagyok biztos benne. Ennyi.

 19. tipikus olyan film, amit a trailer alapján nagyon szeretnék megnézni, aztán valahogy feledésbe merül és elmarad.
  pedig felcsigázott, bár lehet,h. szerencsésebb lenne itthon, mint moziban nézni..
  durva és helyenként undorító, de sztem nem lehet rossz. érdekelne a kisfiú szerepe a filmben, nem teljesen tiszta ez alapján..

 20. Alfie: teljesen egyetértek, aki ilyen filmet vár, annak valami gond van a kis lelkében. Mi lesz a következő, hogy gyilokpornót adnak a moziban?

 21. nem vagyok oda a mindenféle gyilok filmekért, de ez érdekel.,.
  Üdv a szomszéd országból :)

 22. Pff, de gáz, 10 Ft-ot se ér számomra.

  Sablonos sztori értelmetlen brutalitással (mézes madzag, pofon, túlélésért harc), fogadok, hogy a gyereke életéért küzd, illetve a trailer elején levő csajnak is bőven lesz szerepe az utolsó pár perces véres arénában.

  Ha valaki tud többet róla spoiler-ezze le nekem, én úgy se nézem meg.

  Addig is IMDb-n 1/10-eltem easy-be :)

 23. Sajnos ilyen valószínűleg van. Nyilván nem tehetsz ellene.
  Azért mutogatni nem kellene. Akinek pedig ez várós, tuti nézős vagy jaj de szuper annak rossz lehet…

 24. Hát ha a fűrész 6 be volt tiltva, akkor ez 2x-esen be lesz, amúgy majd aki netán hozzájut a filmhez egy dolgon gondolkodjon el, hogy mi a különbség a tetszik és az érdekel között !!!

 25. Mindenhol azt olvastam, hogy ne nézzem meg. Megnéztem, megbántam, de nagyon megbántam! NE NÉZZE MEG SENKI!

 26. Kíváncsi voltam, megnéztem. Az előzetes alapján az volt az érzésem, hogy botránykeltés céljából, összevagdalták az összes brutális jelenetet és a film nagy része unalmas lesz. Ez teljes mértékben be is igazolódott. Arról nem is beszélve, hogy a véres jelenetek is több régebbi filmből volt koppintva (pl Nekromantik2), amúgy a rendezés és képvilág, kép minőség, vágás technika, határozottan jó, csak a történet nem volt egy díjnyertes, sajnálom, hogy a rendező ezzel a filmmel debütált, valami eredetibb helyett.

 27. Beteg film. A film készítői így akarták magukra felhívni a figyelmet. Kár, hogy nem jutott eszükbe más, kevésbé perverz obab@szás a világnak. A végső jelenet a film színvonalához mérten ütött. Ezt már nagyon fokozni tovább nem lehet. Szerencsére…

 28. Ez talán még a Martyrs nál is betegebb.. de ha megnézzük a szerbek 90-es évek beli szereplését és mentalitását.. hmm érthető, abszurd kritikaként is felfogható (kb ezzel lehet mentegetni a talán nem beteg agyú rendezőt aki megcsinálta…) Nem horror film. Rosszabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.