18 hozzászólás a “Az Iron Man 2 posztere kihívja az Eclipse poszterét a hóra!” bejegyzéshez

 1. csak már hó nincs, és kérdés, hogy jön össze az Eclipse ehhez képest hót gagyi posztere ezzel?

 2. úgy, hogy ez sem sokkal jobb.
  ha a grafikusok ne lennének rákényszerítve, hogy minden nagyobb nevet rágányoljanak, sokkal jobb plakátok születhetnének.

 3. Ez még mindig egy “kicsi a rakás” típusú non-kreatív poszter, de ha már a Eclipse-hez hasonlítjuk a két kép közötti különbség akár egy Leibovitz beállítás és egy szürke hályogos nagyi, lencsevédős fotójának kreatív másságaként is értelmezhető.

  A célját jól szolgálja, rajongani inkább persze a filmért kell, amit remélem megint végigimprovizáltak.

 4. No offense, de ez a poster gagyi. Először vártam a poént a bejegyzés végén, de nem volt, úgyhogy most meg vagyok lepve oO

 5. az a robbanás nem kéne. mintha mickey tüzes chilit ebédelt volna.
  robertnek az a képe gyanúsan hasonlít az első részbeni címlapfotójára ami a film elején volt látható.
  ezt leszámítva egész jó.

 6. A régi Star-Wars plakátra emlékeztett.Mondjuk azért mai Photoshoppolt képi világban meglepő, hogy ezek a “szakemberek” ilyen képre kapnak pénzt. Informatika órán nálunk egy ilyen stílusú Photoshop házira a tanár simán csak hármast adott, mert minden csak odavan zsúfolva és az ecsettel levannak mosva a szélei.

 7. Ez a poszter a feléig jó. Vagy az alsó, vagy a felső része nem illik össze a másikkal. Én az alsót hagynám meg, és a robbanáshoz illő vörösebb színvilágot nyomtam volna a tetejére. Na de ők tudják :)

 8. Loosers és Eklipsz szint. Amúgy értem h. hype meg stb de mér kell 37 plakát minden filmnek?

 9. Hát e’nemennagy show. Az első részé sokkal faszább volt,ez meg olyan mint valami elcseszett szarság. A két szinész is ugy néz ki,mint valami megszeppent diák egy sulitablón :PPP

 10. Ilyen volt az 1 részhez is nem nagy újdonság.

  Nem tudom megérteni mért kellett a 3szög alakú fény. Nekem jobban tetszett a kör alakú a filmben is és a képregényben is.

 11. ez a stílus jól nézet ki az első résznél, de ez az összeállítás szarfosszar

 12. én egy olyan poszternek örültem volna ahol stark meg rhodes bentvan a páncélban felnyitott sisakkal, meg még talán whiplasht valahogy rárakni és ennyi. azt a felhős hátteret nemtom miért kell erőltetni, de azt is lehetne jobbra csinálni

  és igen, nemtom ezért mernek e pénzt kérni a készítők

 13. Úgy látszik, csak nekem tetszik. Szerintem jobb mint az a múltkori 4 egybegyúrt poszter.

 14. pl. fekete háttér plussz egy nagyra méretezett mini arc reactor, a közepében vasember valamerre néz, előtte kisebb méretben war machine, és azelőtt pedig még kisebb méretben whiplash :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.