Na, eléggé kigyúrta magát Brody?

Egy zsoldos, aki nem fél a haláltól, ezt a karaktert alakítja, Royce-ot. Ez itten a Predators egyik szereplőjét bemutató videó.

human
írta
2010. 03. 25. 14:40
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Na, eléggé kigyúrta magát Brody?” bejegyzéshez

  1. Szerintem annyira mindegy, hogy mennyire gyúrja ki magát egy szereplő. Schwarzi egy állat volt a Pred 1-ben de a Predatorhoz képest vajmi kevés volt az a sok izom, nem beszélve arról, hogy a mai akcióhősök már nem ilyen izomkolosszusok. Az a 80-as 90-es évekre volt jellemző. Engem ez nem zavar, jó ez így. :D

  2. Swarzihoz képest lepkefing, de ez a része nem is számít nekem a filmnél. Hangulat a lényeg (+ egy normális sztori se hátrány).

  3. hát nem tudom még most se, hogy kinek jutott eszébe Brody :-) nem kell izompacsirta, de ő hurka

  4. Még mindig Bear Grylls jut eszembe róla. Neki még paszolna is a profiljába a túlélés extrém szituációban :) Ott enné a bogarakat…

  5. Ez a Brody kiköpött Bear Grylls a Túlélés törvényei sorozatból.
    Szerintem szándékosan rá akar hasonlítani most:)
    Megnyugodtam..Végezni fog a predátorral! És nyersen elfogyasztja reggelire!

  6. Hát mindenesetre ez már nem a nyeszlett kis alak, aki zongorázott Polanskinál, bár szerintem az a szerep jobban állt neki, mint ez, de ki tudja. Ha Rodriguez-ék nem nyúlnak nagyon mellé (és miért tennék?!), akkor ez a pordukció sem lesz olyan rossz (mint mondjuk a Predator 2).

  7. Nagyon melle nyulhatnak Rodrigezek is, mint mostanaban szinte minden gyenge sztoriju szart legyomoszolnek a torkunkon, azert a Predator 2 messze jobb volt, mint sok mai ekson muvi.

  8. Ja es az 1-2 sztorijat ugyanazok irtak, es megis mennyire mas lett, ezt meg kiirta maga Rodrigez?

  9. Kigyúrta magát? Azért ez elég erős..
    Tipikus hollywoodi formába hozás, Kicsit erősítenek vállra aztán jól van, kész a kemény legény. Ha félmeztelen jelentre kerül a sor akkor a sminekesek valamit ügyeskednek. Nem kell ettől elájulni.
    Az meg, hogy bárki is Schwarzihoz hasonlítja az megmosolyogtató. Hogy lehet egy 7szeres Mr Olympiát egy 60 kilós nyikhajhoz hasonlítani?

  10. A karakter, mint kommandós, simán hihető. A legtöbb speciális alakulatnál szolgáló inkább a kitartásra van kihegyezve, mintsem a fizikai erőre.

  11. A King Kong egyik hajójelenetében már megmutatta, hogy természetes karcsúsága ellenére felpakolt magára némi izmot, csak a legtöbb filmjében a karakter érdekében nem villog vele. A Zongoristában rég bebizonyította magáról a szakmának, hogy értékes szerepért legalább olyan aszkézisre képes, mint kortársa Bale. Értékelendő, amiért színészként ilyen elhivatott, de itt inkább közel van eredeti atletikumához, kicsit persze ráerősítve a banális ágyú kedvéért is, amit cipel.

    Hozzáteszem a hozzám hasonló fegyver- és filmbuziknak, a ragadozók ezt a Royce-t, “aki nem fél a haláltól”, alaposan megviccelték az egyik legalkalmatlanabb kéziágyút ráhagyva a harcban.

    Kötözködésképpen, ez a fal szöveg a halálmegvető bátorságról engem bosszant, Schwarzi sokkal katonásabban azért parázott rendesen, hogy megnyúzzák, mégsem tartottam kevesebbre, sőt…

    Kicsit még mindig szkeptikus vagyok, bár ne lenne végül igazam.

  12. symor: megelőztél, az az auto shoti kb annyit jelenthet egy predatornak mint egy airsoft puska, viszont szép nagy és jólnézki a vásznon, tudod mint a DEagle :D

    Pics*ba, még mindig egyedül vagyok mint Predator2 rajongó?
    Pedig az a film is amolyan Valhalla a fegyver és filmbuziknak :)

  13. Kicsit Off
    Ha látta valaki a “Bigger Stronger Faster” dokut akkor nem lepödik meg semmin a testforrmázásnál :D
    pl: Tiger Woods Szemmütéte? :D
    De egyébbként a zsoldos katona szerep rá van irva. A karakteres arc azt sugalja hogy látott 1-2 dolgot. Szóval teljesen elfogadható.
    Jöjjön már ez a film. lefagyasztom magam mint Cartmen :D

  14. Nem… :)
    De engem eddig sem zavart így is simán hihető hogy kommandós (majd a filmbe fog kiderülni hogy a karaktere illek e a testéhez)…
    …de nem adom fel bár az tuti hogy nem lesz egy pred 1 (de szerintem még 2 sem) de még lehet hangulatos akció mozi.

  15. @Johnny: nekem is ez volt az első, ami eszembe jutott. Kiköpött Bear Grylls – és miután elfogyasztotta a szörnyit vacsorára, a bőrében húzza meg magát a fagyos éjszaka ellen. :D

    Egyébként nekem egy kicsit mindegy is, ki a főszereplő, nekem a predik a fontosak. Jaj, az a hang, hidegrázós.

  16. Egyáltalán nem gáz a fickó. Rosszabra számítottam, szerintem eléggé egybevan. Látszik hogy nem egy szteroidtemető, de azért nem is anynira csenevész,mint amilyen a Kingkongban volt

  17. Természetesen még mindig kákabélű, de nem is ez a lényeg. Valóban ma már az elit katonák ilyenek, sőt Schwarzi idejében is ilyenek voltak. De mégsem hiszem el neki!
    Nem győzött meg továbbra sem, sem Rodriguez kommentjei, sem a látottak.
    Szörnyű kimondani, mert annyian várják (én is!) , hogy ez gyenge lesz…..
    Ne legyen igazam!

  18. MStipee: nem vagy egyedül.
    Nekem speciel jobban tetszik a 2-es. Sokkal jobb dumák vannak benne mint az első részben. Mellesleg az egyik valaha keszült legállatabb szinkron van hozzá. Eredeti nyelven bün nézni. “Miszter Rendőr.”
    A vizuális effektusok ma sem annyira bénák.
    Szóval nekem az egyik kedvenc filmem.
    Nem egy inteligens darab, de vér, erőszak, akció, és kurvajó dumák végig.
    1991-2ben sokkal jobban beszartunk, de mindenképp szokszor nézős darab számomra. Ja és Danny Glover ha nem is olyan kemény mint Arnold, de baszottul lazább.

  19. Egyébként nem értem, hogy egyeseknek miért nem tetszett a 2. Szerintem az első rész után egy remek folytatás amelynek sikerült beváltania a nagyobb, látványosabb, pörgősebb stílust és nem egy szar folytatást csináltak.

  20. Ja és persze ezt a filmet meg várom mint a messiást. Csak azóta minden megvátozzott. Halivúd is, én is. Majd meglátjuk. Brodyval semmi bajom.

  21. Nem lényeg, hogy Brody vézna-e vagy sem, mert ha jól el tudja magát adni a szerepben, akkor akár tökéletes választás is lehet. Szerintem a szerep nem feltétlenül követeli meg, hogy izompacsirta játssza. Sőt jobb is, hogy nem izomemberekkel van tele, mert legalább egyel kevesebb a hasonlóság az első részhez képest.

  22. Szerintem is jó volt a 2. Igazi kőkemény akciófilm volt. manapság már ritkán csinálnak ilyet. Az megvan amikor az egyik bandatag belepaszirozza a lőtt sebébe a vállán a kokaint? Lényeg bazmeg, hogy a véráramba jusson. Mekkora volt már. Egy film hangulata az apró részleteken múlik.
    Brody meg jó lesz ennyi izommal. Legalább ebben valósághű lesz a film – egy Svhwarzi-testalkatú kalóriatemető nem hiszem, hogy a valóságban sokáig húzná egy dzsungel-gerilla-harcban.
    Meg aztán a Prediknek esélyük sem lesz, ha Brody megORRol rájuk /bakker, állitsétok meg a videót, amikor oldalra néz/

  23. “Ugyan öreg, szálkásabb vagy, mint egy egész kárász raj!”
    Mondta vala RDJ a Tropic Thunder-ben:o)
    Akkora úgy sem lesz mint Shcwarzi, de ez nem is lényeg. A film után, megaszondom milyen volt a Brody gyerek.

  24. Hát ez inkább ilyen strand izom mint military. Sztem nem illik hozzá a szerep azt kész. Nem egy ilyen cult gyökerekkel rendelkező filmnél kellene kipróbálnia az akcióhősi képességeit. Legfőképpen attól félek h túl fogja játszani a kemény csávót

  25. Azért félelmetes, hogy mindenki a Schwarzeneggerhez méri. Pedig lényegében Arnold felépítése volt kevésbé realisztikus,csak abban az időben jól nézett ki. Ez olyan, hogy azt már senki nem varrta fel Arnold számlájára, hogy az a rész amikor a Ragadozó elől fut el kb 20 vágásból csinálták meg, mert a szerencsétlen még járni sem tudott rendesen.

  26. Nálam nem azzal van a baj, hogy nem izmos. Glover se volt az még is nagy kedvenc a 2. rész is. Hanem azzal, hogy olyan szimpatikus arcbererendezése van ennek a Brody-nak, hogy alapból a Predinek drukkolok, ellenszenves és kész :-) a csapat többi tagjáról meg ne is beszéljünk, hurkák.

  27. Szerintem kurvajó választás, van benne potenciál, egyrészt külsőre rendben van, másrészt tud játszani.

    Az hogy milyen lesz azt meg csak a film mondja meg.

  28. Brody azért oscar díjas színész, jó lesz itt is. Szerintem nincs vele baj, bírtam mindig is a fickót. Bízok Rodriguezbe, hogy egy méltó folytatást dob össze nekünk.

  29. Alfie ” Még járni se tudott rendesen” Ez basz! jó duma :))
    Amugy teljesen mindegy hogy kik lesznek az áldozati marrhák,olyan szimpik ugysem lesznek mint a régi pofák,az meg tök mindegy,csak a lényeg hogy jól felőrlődjenek, szaggassák darabokra őket a predatorok és kész,utána meg nyúzzák meg őket. Brodyt hamarabb meglehet.

  30. “He’s not afraid to die.” Ó. Ezzel rögtön megmagyarázták azt a “kilencezercélzólézerafejemenésamellkasomon” dolgot. Úgyis megússza! Eh! *legyint*

  31. symor: Hát jah, az AA 12 egy predátorra akkor veszélyes, ha lenyeli és torkán akad:)

    Amúgy a Taken előtt valaki elképzelte volna Liam Neesont, mint akció harcos? Előre kár károgni…

  32. Írjatok fel a Predator2 rajongók listára pls.
    Várom a filmet, drukkolok, nem adom fel!

    Nem tetszett fegyvermodell, az hagyján, hogy nem túl hatásos, de hogy néz már ki könyörgöm, tiszta játékpuska feeling…vissza a nagypapit, éljen a vas!

    A szikár fizikummal nincs bajom, valszeg nem szkanderezni fognak.
    A Predatorokról meg a fanok tudják, hogy nem hívei az egyenlőtlen küzdelemnek (jó kicsit mindig csalnak ;) ), szóval tuti nem lyuggatják szitává Adrian barátunkat.
    Legalábbis ott és akkor nem!

    A szörnyek tetszenek, a kutyus is nagyon adja, anno a Predator2-ben is nagyon ütött a csoportos megjelenés a végén!

  33. +1 a P2-hoz.
    AA12 temaban meg: ” It can also fire flares or special FRAG-12 18.5mm fin-stablized HE, HEAP, and sensor fused HEAB “air-burst” fragmentation shells that can detonate in mid-air.” Ahol a HEAP High Exlosive Armor Piercing. Emlekeim szerint. Egyebkent az irok valszeg megneztek a Future Weapons-t a fegyverrol, aztan meghallottak a “most powerful weapon in the world” kifejezest es adtak egyet a karakter kezebe.

  34. “most powerful” = ha közelről valakit hasbapukkantasz vele, nagyobb lyukat trancsíroz bele mint bármi, amit ma kézből el lehet sütni. Nade a Predator, aki a nagy kaliberű, fentebb emlegetett “Nagypapi” Vulcan minigun találata után vérezve továbbrohant, ugyan mit szólna pár sörétre? Jójó, lehet bele tölteni gyöngyös lőszert is, ami csak 1 nagyobbacska lövedéket köp ki, de azt piszokerősen. De nemhinném hogy ezt a filmben majd részletesen el fogják magyarázni. Jól néz ki ‘szt annyi. Mint Predator2-ben a rendőrök scope-os pisztolyai (haha). Vagy mint a Gamer c. filmben az FS2000, ami elég futurisztikus ahhoz hogy jólnézzenki vásznon.

  35. Future Weapons-ben a kopasz ex-latrinamester-lövész néha úgy hazudik, hogy csodálom miért nem sül le a bőr a pofájáról.

    Az AA-12-es a leghaszontalanabb harcászati eszközök egyike, habár söröshordókat szépen ki tud lyuggatni teljesen megbízhatatlan, nehéz, kényelmetlen és pontatlan fegyver. Ezért írtam feljebb, a ragadozók megviccelték vele Royce-ot.

    Schwarzi csapatánál a helikopter gépágyút leszámítva megfelelő szerszámkészlet volt, ők inkább a dzsungelruházatban csesztek ki magukkal. Nem mintha bármelyik is számítana ha egy predator vadászik rád.

    Rátérve a P2-re, természetesen az első rész a jobb, összerakottabb, az említett második rész ezzel szemben megerősítette a legendát. Egyesek szerint, amely véleményt részben osztok, megteremtette a predatorok hátterét és létrehozta további létjogosultságukat a moziban.

    Danny Glover jóval emberibb figurát hozott, szurkolható karaktert a ragadozókkal szemben. A P2 számos jelenete külön-külön megállja a helyét, egységként kevésbé meggyőző. Szerintem körülbelül a metrójelenet környékétől kezd működni a dolog, a vágóhíd kicsit esetlenebb intermezzója után, ahogy Glover végigkergeti az urbánus dzsungelben a sérült predatort egészen a “találkozni fogtok még” végkifejletig emlékezetes.

    Ha ne adj Isten, Nimród jól keverte a filmpaklit a P1 és P2 után a régóta várt nem hivatalos P3 lehet színvonalában a filmje, ez a minimumelvárásom nézőként.

  36. Én ettől a Rodrigueztől félek csak. Olyan béna filmeket képes csinálni, nem hiszem, hogy az ő múltja passzol egy ilyen filmhez. Brody meg nem tudom… Nekiáll majd a harctéren zongorázni egyet, és elalszanak tőle a Predatorok? Valami ilyesmit képzelek el tőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.