A lényeg: Scott Pilgrim vs. The World vs The Teaser

Nos, megérkezett az első trailer és szépen oda is vág ahogy kell. Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) rendezésében veszi fel a harcot a világgal Scott Pilgrim. A képregény kinn siker, a film stílusa is teljesen papírra való. Nem fog mindenkinek bejönni, az is tény, de engem most szépen berántottak.

Mellesleg Michael Cera végre badass? Az elején tipikus Cera-karakter, ezt nem vitatom, de utána odacsap az új nője régebbi exeire ahol fáj nekik. Talán.

Applenél HD

34 hozzászólás a “A lényeg: Scott Pilgrim vs. The World vs The Teaser” bejegyzéshez

  1. elképzelni nem tudtam hogy hogyan fogják ezt filmre (jól) átvinni, de így ennyi alapján még jó is lehet.
    viszont pont a két főszereplő színész nagyon rossz választás…

  2. hmmm… külön fizettek a sminkesnek, h elvegyen minden szexisséget Mary Elizabeth Winstead-től? eddig ahol láttam, mindenütt *elképesztően* dögös volt – itt meg szegény úgy néz ki, mint önmaga egy igencsak morbid és kifacsart verziója, 3 gyerek meg pár kiló heroin után…

  3. Bár a gyerek feje iszonyatosan irritál, egészen felkeltette az érdeklődésemet. Lehet megnézem majd.

  4. Én is azt gondoltam, hogy a kis divatnyomi miatt kihagyom, de így ha nem is moziban, de nézős.

  5. Rendező előző filmjei bejöttek. De ez? Eh. Kb. annyira vonz mint a Speed Racer.
    Talán ha nem Care lenne a főszereplő még adnék egy esélyt a filmnek.

  6. Szeretem az ilyen filmeket. Ez sem veszi magát túl komolyan:) Az akciók jópofának tűnnek, főleg mikor feltűnt a ‘VS’ a 2 szereplő közt. Moziban nézős szvsz.

  7. Nem tudom hogy vagytok vele, de engem a SAT1-es Batman style “kapow” effekt megvásárolt kilóra.
    Már csak azért is hajlandó vagyok megnézni :)
    Tribute!

  8. Nem tetszik. Effektfilm. Ennyi.
    Akkor már inkább Kick-Ass, mint ez. Lehet hülye dolog összehasonlítani, de ha már ilyen superhero, figurára hajaznak mostanában akkor inkább az.
    DE mondhattam volna:
    “Már megint egy dilis (és unalmas) amcsi film”

  9. HELL YEAH! Újabb képregényadaptációóóó! Örülök neki, szeretem őket, bár kissé elszomorító, hogy saját ötletekkel már nem nagyon állnak elő a filmgyárosok, csak adoptálnak XD. De mind1, én imádom az ilyeneket, de basszus… ebből a csajból hogy hoztak ki egy ilyet? Más filmekben nagyon cukor, itt meg hááááát… aztán majd a végén lehet, hogy nézünk egyet, hogy milyen dögös lesz, vagy valami. Lényeg, hogy látványos, humoros, ötletes, és képregényadaptáció! Tuti nézős, és MOZIBAN!

  10. UEVCS, nem sokan ismerik itthon mert csak most fogják kiadni a filmmel, de tény és való hogy ami egy könyvben vagy egy képregényben le van írva, és rászánod az időt hogy elolvasd, az egy pár órás filmben nem feltétlen kibontható annyira hogy az működjön.

    Minden esetre nekem rohadtul tetszik ez, csak Cera-nak ne lenne ez az üveges tekintete, mert attól a frász kerülget.

  11. Én most olvasom a képregényt, szerintem rohadt jó… Az SNK-s KO bekiabálás a harcban meg isteni :)

  12. Tyűű ez nekem tuti nézős moziban főleg, hogy képregényadaptáció ráadásul a pow meg a kaboom effektek egy filmben nekem elég, hogy jó legyen :D

  13. Nem szeretem az ilyen filmeket. Kinőttem ezekből a hülyeségekből.
    A Shoot Em Up sem tetszett, és ez is hasonló faszság.

  14. nem mozis de nézős…a fight jelenetek jól meg vannak csinálva! Sajna én még nem tudtam kinőni ezekből…hát ez van.. =D

  15. fúúú…lehet kéne hozzá az olvasmány, de ez így nagyon nem :S
    a shoot em up-ot meg azért ne hasonlítsuk ehhez. sztem.

  16. Én nagyon szeretem a képregényeket, de kevés az igazán minőségi képregényfilm. Most nagy divat lett a vicces comics-ok feldolgozása. Nekem valahogy nem igazán jönnek be. Ez sem kivétel, a trailer alapján ritka gagyinak tűnik!

  17. Aurus: dettó! Csak néztem, h akkor ez most így hogy? De mindenesetre felkerült a nézősfilmek listájára, kíváncsi vagyok rá :)

  18. Nah erről is lemaradtam! Edgar Wright & George Michael Bluth na és persze MEW (!!) nem vagyok a műfaj rajongója de ezzel a névsorral megvettek engem is! Már alig várom!

  19. A képregényt nagyon csípem belőle, bár csak a nyáron lesz teljesen befejezve. Cera-nak itt ha minden jól megy kicsit másmilyen szerepe lesz mint az eddigi “nyomi srácok”, vagy ha nem, akkor Scott nagyon el fog ütni a képregénybelitől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.