Buck Rogers újra előkerül

Pár éve még úgy volt, hogy Frank Miller rendezi, de ez meghiúsult érthető okokból. Paul W.S. Anderson tökölt majd egy évet, aztán lecsapott a projektre. Független filmként fog elkészülni, a jogot birtoktlók és Anderson produkciós cége szállítja a pénzt. Természetesen 3D lesz a film, mi más lenne.

Az írók: Art Marcum és Matt Holloway, akik az Iron Man és a Punisher körül sertepertéltek. Ez nem annyira jó hír, mert tudjuk, hogy az előbbi forgatókönyve nem volt túlságosan kész, az utóbbi pedig egy közepes B film lett.

Rogersről amúgy azt kell tudni, hogy baromi régi cucc, akkor épp a földet védte az idegenek támadása elől. Elvileg.

human
írta
2010. 03. 26. 03:50
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Buck Rogers újra előkerül” bejegyzéshez

  1. Paul W. S. Anderson??? Hát akármi is lesz ez, egy fillért sem fogok elvesztegetni rá az tutibiztos! Paul W. S. Anderson nálam felér Uwe Bollal és Kurt Wimmerrel meg Roland Emmerich-el. És most senki ne jöjjön az Event Horizonttal!!!

  2. Hűha…
    Anno a sorozatnak volt egyfajta bája, láttam egy pár részt. Buck Rogers egy ugyanakkora popkult ikon Amerikában, mint Flash Gordon. De ha P.W.S.A. nyúl hozzá…nem is tudom. Lenne abban a csávóban potenciál, csak valahogy nem találja az irányvonalat. Mondjuk nálam Emmerich azért kilóg ebből a körből, Bob!!!
    Na mindegy, én azért remélem, hogy olyan nagyon nem fogják elkúrni ezt is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.