Na még utoljára Shrek

Baromi sok karakterposzter jött, vagyis hát egyszerűen mindenki kapott. A szóviccblog tüzetes átolvasása után írhatta őket a copywriter.

Mi a Shrek történt. Komolyan?

14 hozzászólás a “Na még utoljára Shrek” bejegyzéshez

 1. Nagyon jó képek! Eddig kíváncsian várom az előzetesek és a poszterek alapján. Viszont azt aláírom, hogy a karakterek kidolgozottsága nagyon pozitív irányba fejlődött, tehát Szamár szőre is nagyon szépen van megcsinálva.

 2. kitalálom. shreket börtönbe zárják és fiona kiszabadítja az ogresereggel… ha nem is ennyire faék, de sztem 12 év fölött sokkal több jóra már ne igen számítsunk…

 3. Valóban jók lettek a karakterposzterek de szerintem ez már sok Shrekből, valahol a második rész után kellett volna abbahagyni és akkor még lenne “érdekessége” az egész igy inkább lerágott csont.

 4. SPOILER

  Elvileg arról fog szólni, hogy milyen lenne a világ Shrek nélkül. A trailerben valami szerződést aláírt és megnézheti ezt a világot. Érdekesnek néz ki, hugomnak tetszeni fog.

 5. Én meg úgy gondolom, hogy a Shrekből élvezhető animációs tv-sorozatot lehetne csinálni valamelyik gyerekadónak (Nickelodeon) – még annnyira nem lerágott csont ez, a franchise tele van kiaknázatlan lehetőségekkel, s nem is biztos, hogy az ogre kellene főszereplőnek.

 6. Énszerintem a Shrek a legrosszabb animációs film, amit valaha láttam. Már leállhatnának vele.

 7. Az első rész vicces volt, az azt követők viszont szerintem már egyre inkább vontatottabbak lettek. Felesleges volt még egy pofont adni szerencsétlen ogre történetének.

  Amúgy honnan jött a többi ogre és Fiona hogy lett végleg ogre Shrek nélkül?

 8. komolyan van olyan akinek a shrek első része nem tetszett? ne izéljetek már. Utána tényleg lejtmenet, de az első marhajó volt.

 9. Jó volt az első rész, csak nem sokszor újranézős, sok poénnak lejár a szavatossága többszöri nézésre.

 10. Olyan jó volt az első, hogy a második mégjobb volt.
  A haramdik “csak rajongóknak”, és a képek alapján úgy tűnik ez is csak nekik szól…

 11. Seraphin84 véleményét osztom, a második volt szerintem a legjobb. A 3. is bejött, az első az olyan so so volt nekem. De tényleg nem kéne már eröltetni (azért a “feed me if you dare” meg a “bake no prisoners” duma az üt :)

 12. nem tudom, de nekem a shrek 2 volt igazán nagy ász. a hármat csak egyszer láttam és ez a 2 10-e mellett sokat elmond…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.