J.D. Sharpiro bocsánatot kér

Ki a fene ez? A minap a Battlefield Earth megkapta az évtized legrosszabb filmje kitüntetést az arany málna bizottságától. Nos, azt Hubbard könyve alapján Shapiro vetette forgatókönyvre. Az indoka? Csajozni akart. Itt olvasható az egész bocsánatkéréses cucc.

A few days after I finished the script, a very excited Travolta called, told me he “loved it,” and wanted to have dinner. At dinner, John said again how much he loved the script and called it “The ‘Schindler’s List’ of sci-fi.”

My script was very, VERY different than what ended up on the screen. My screenplay was darker, grittier and had a very compelling story with rich characters. What my screenplay didn’t have was slow motion at every turn, Dutch tilts, campy dialogue, aliens in KISS boots, and everyone wearing Bob Marley wigs.

Na jó, főle ginkább mosakszik, meg hogy ő mást írt csak Hubbard és Travolta bla és bla.

5 hozzászólás a “J.D. Sharpiro bocsánatot kér” bejegyzéshez

  1. mondjuk sztem azért ANNYIRA nem volt rossz, egy g.i.joe-hoz képest a kanyarban sincs. tuti csak azért savazzák odakint ennyire, mert köze van a szcientológiához. ha már bestseller-adaptáció, sztem amit a dragonlance-szel műveltek, sokkal vérlázítóbb. (igazából mindkét projekt megérdemelne egy rendes, favreau szintű reboot-ot, de tudom, bilibe lóg a kezem. :S)

  2. szerintem is inkább a scientológiának szólt az egész. kapásból tucatnyi filmet fel tudnék sorolni ami szarabb volt mint ez. nem egy nagy szám a Battlefield Earth, de túlzásnak érzem az évtized legrosszabbjának díját…

  3. Basszus, ahhoz képest, hogy amikor 2002-ben láttam, simán adtam volna neki 6-7 ponotot is, most megnéztem a Nostalgia Critic kritikáját youtubeon, és fogom a fejem, hogy hogy nem tűntek fel ezek a dolgok anno… Főleg a minden jelenetben döntött kameraállás a nagyon durva, így utólag kiüti az ember szemét. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.