Eltüntették Mickeyt

Megérkezett az amerikai Iron Man 2 poszter, nekik már nem annyira zsúfolt a kép, egyszerűsítésképp kivették Rourke-ot róla. Na meg a felhőkkel is kezdtek valamit, mert végre érzik, hogy gáz.

Aki Iron man parfümöt fújna magára, annak mondom, hogy létezik.

Igen, minden jel arra mutat, hogy 1 héttel amerikai előtt látjuk mi. Én is nehezen hiszem, de így áll a hivatalos álláspont szerint jelenleg a helyzet.

human
írta
2010. 03. 31. 04:53
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Eltüntették Mickeyt” bejegyzéshez

 1. Egy fokkal jobb az előzőnél. Még szerencse, nem plakát alapján választok filmet a moziban.

 2. Lalee szerintem Downey így jelzi, hogy meg volt neki Scarlett:D Ja és szerintem ez a poszter is gáz, de a filmet várom.

 3. Először azt hittem egy új Star Wars rész. Hátul Boba Fett 2 elől meg a repülő Vasember olyan mint anno a fénykardot tartó Luke..

 4. Én úgy látom, hogy a hátsóján van a neve :P Mindenesetre poén.
  A poszter továbbra is fantáziátlan, viszont a bátyám ilyen parfümöt használ…csak neki nincs rajta Iron man a dobozon.

 5. Tényleg eléggé hasonlít a StarWars-ra.. lehet ezzel arra céloznak h már-már Star Wars magasságba akarják repíteni a sorozatot?:D

 6. Nekem is egy Star Wars poszter ugrott be róla, középen fénykarddal. :D Hálol. :D

 7. war machine nagyon ratyi, iron man valamennyivel jobban néz ki, de a háromszögnek a fénye gáz, a lézerkard meg nálam is beütött… nemtom ezeket ki csinálja de adják már oda az ILM-nek a poszterkészítést is, mert ezek valami szánalmasak… a legjobb az volt amelyiken downey ölt a nézésével.

 8. Én sosem szerettem a posztereket. Ez nem tetszik, de amúgy nekem az előzőek jobban bejöttek. Na mindegy is a film legyen jó! :)

 9. Hihetetlen hogy semmi kreativitás ezekben a grafikusokban. Hogy dolgozhatnak ezek ilyen filmstúdióban?:S szörnyű. Szerintem én az alapszintű Photoshop tudásommal jobbat dobnék össze. Kb 10 perces meló ez a f*s amit ezek plakátnak neveznek. Annyira átlagos sz*rok ezek az iron man-es plakátok, reméljük hogy a film ezeknél a förtelmeknél sokkal jobb lesz.

 10. Lehet még szarabb is ? Ez még az előzőnél is okádékabb.A közepén az a kis vacak kár bele.

 11. Ha olyan minimál film lesz mint az 1, akkor kit érdekel a poszter?:) Úgyis elmegy rá aki az első után hajlandó rá elmenni

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.