Expendables-előzetes, a fullos, hivatalos

Minden eddigi cucc szivárgásnak számított kvázi, de most a yahoohoz felkerült rendes minőségben, HD, meg minden, az év egyik legjobban várt akciófilmjének, az Expendablesnek a trailere. Itt akkora rendrakás lesz, hogy olyat évek óta nem láthattunk.

Ha HD-ben kell

human
írta
2010. 03. 31. 22:01
megjelenés
86
hozzászolás


86 hozzászólás a “Expendables-előzetes, a fullos, hivatalos” bejegyzéshez

 1. hmmm…ebben aztán lesz aprítás. no meg nosztalgia szag a lőpor illata mellett :P :).
  a moziba majd viszek egy kézi számlálót, aztán mehet a body count :)

 2. a legnagyobb, hogy csak vezetékneveket írnak, de hát ki ne rohanna ilyenek hallatán: Stallone, Statham, Li, Lundgren, Rourke, Murphy?

 3. Sly utóbbi filmjeiben elbúcsúztatja eddigi karrierjét, lusta szemhéjával visszatekint és felturbózva elénk rakja, amihez legjobban ért, talán utoljára ilyen kiváló formában.

  Elbúcsúztatta eddig az állhatatos és esendő harcost, a vérzivataros ikont, és most az akció-poszterhős távozik, abban bizakodom ugyanolyan tekintéllyel akár az előző kettő.

 4. szerintem erre a filmre emlékezni fognak akármilyen is lesz (így trélerből én nemtom eldönteni, hogy tetszik-e), mert ilyen arcokat/neveket összehozni azért nem semmi! nem tudjátok, hogy sikerült?

 5. Ez lesz A FILM!
  Még akkor is, ha nem sikerül valami jól (ami szinte kizárt), már azzal is valami nagyot alkotott, hogy milyen szereplőgárdát összehozott.

 6. Insant gyönyör már most, ez így NEM lehet rossz..:) Ha a Rambo IV-től elaléltünk, mi lesz ezután? 100% hímarányú vetítéseket vizionálok.. rengeteg zsebkendővel.. mert aki ettől nem élvez el..:D

 7. Lol, legalább akkora sztárparádé mint a Valentines day volt, csak nem olyan szépek :)

 8. Kb az egyik legjobban várt film az eddigi életem során!!! Igaz, még csak 27 vagyok.. :)

 9. ki sem jövök a moziból
  megveszem pár napra előre minden előadásra a jegyet aztán hajrá

 10. URH: Még rengeteg terve van (Edgar Allan Poe, Bosszúvágy), személy szerint remélem sikerül még véghez vinnie a legtöbbet. Az ötödik Rambo rész talán elkészül, talán nem, Sly mindenképp 65 éves, vagy a fölött lesz. Tiszteletre méltóan teljesít, de még ő is tudhatja mikor kell abbahagyni, a csúcson, legalább is a kamera előtt.

 11. symor: szerintem van akkora egója, hogy simán nyomná nevetséges szintig. De valószínű nem kapna szerepet, ha már hitelét vesztené.

 12. Nem nagyon kaptam most szikrát hirtelen. Eddig is vártam, de ez ütött. Instant Get!
  Áhhh, nem tudok mit hozzátenni:o)

 13. Stallone nagyon ügyesen csinálta. Várt egy pár évet, amíg a Mátrixot követően a sok CGI/belassulós akciózás annyira elharapódzik, hogy az emberek visszasírják a régi időket és pont olyankor vonultatja fel ezeket a sztárokat amikor az emberek örülnek neki. Mondjuk sok szereplőre rá is fért pl:Stathamnek azért már jól jött egy JÓ akciófilm.

 14. törölt kommentek: nem értem minek kellett ellőni a cameokat, fene már, tényleg azt akarjátok hogy aki esetleg nem tudta az se lepődhessen meg?

 15. Omg! Mindig erről álmodtam :D
  Bár azt picit sajnálom, hogy Van Damme-t kihagyták :P

 16. O M G … Nagyon féltem hogy valami c kategóriás muvi lesz de istenem ez valami gyönyörűűű!! Kisgyerekek akik a Mátrixon és egyéb lasulós CGI-n nevelkedtetek most megláthatjátok milyen a nyers akció! Nosztalgia rulz visszatérnek azakcióhősök :)))).

  U.i.: Van Damme kellet még volna bele és akkor kb teljes a paletta az örök akció kedvencekből.

 17. Így elsőre egy régi játékot idéz fel -> Jagged Alliance 2.
  Zsoldosokat kellet felbérelni, managelni és visszafoglalni egy kis dél amerikai szigetet a kedves diktatúrától. -> film sztorija is hasonló, vagy mi a manó…
  Meg a zsoldosoknak volt mindenek saját beszédstílusa, beszólásai, jelleme, azt 40 ből te a legjobbakat vetted meg, persze nem a legdrágábbakat. -> veterán színészek hada a filmben…

 18. @Omli: Van Damme és Segal… csak hogy tényleg teljes legyen… és egy Kurt Russel, de sztem napestig sorolhatnánk a neveket xD

 19. Akkor átfogalmazom a kérdést: tudja valaki, hogy a többi színész aki benne van a filmben nagy név de nem írják ki a végén (úristen minek ennyit fogalmazni, mikor úgyis 100% az olvasóknak először kattint a trailerre utána olvas kommentet ha még nem olvasta el volna 1000 helyről, h x y is benne lesz) szóval ők, h miért nincsenek a stáblistán?

  Amúgy sztem sem ütött ez a trailer, ha a szerplők helyére normál szinészeket helyettesítenék be akkor egy délutáni rtl klubos műsor jönne ki. Mondjuk akkoris 1000% moziban nézős, ettől még lehet jó.

  Van Damme nem vállalta, láttam is egy videót vele. Na itt is van, megkerestem: http://www.youtube.com/watch?v=szLoJhywUdQ Barom állat amúgy alázza magát a szarabbnál szarabb filmekkel, bezzeg egy (nem mondhatom ki a nevét)-nek nem esett le a gyűrű az ujjáról, mikor elfogadta a felkérést. Az ő karrierjének is jót tett volna meg sztem mi is szívesen láttuk volna őt egy jobb filmben.

 20. Az a péntátadós jelenet nagyon baba… az tényleg ő amúgy nem? Nem úgy mint a T4ben.

 21. Addict001: szerintem meg aki nincs a trailerben és esetleg feltűnik az maradjon már titok nyugodtan.

  pocok: mivel ráncos ezerrel, így igen, ő az. Eléggé fura kérdés volt.

 22. Nekem pedig pont az tetszik ebben a trailerben is és a Predatorsban is, hogy nem lőnek el benne minden jelenetet. Ez igy van jól. Emlékeztek milyenek voltak a régi trailerek? Azt sem tudtad miről szól a film.

 23. Nagyon nagyon várományos és igen csak moziban-nézős pop-corn akciófilm. Nem várok semmi komoly sztorit, csak azt a halom akciófilmsztárt a sajátos imázsukkal összerakott végigvezetett izgalmas képjeleneteket.
  Persze csak mellékszereplőként, de azért Bruce “Die Hard” W., Arnold “Terminator” Sch. is megjelenik benne a régi nagy akciók emlékére, utat adva valami újnak, pörgősnek. A szereplőleosztás is nagyon jó szerintem, és nekem a csaj az noname (hát ennyi akciósztár mellett nem számíthattunk arra, hogy valami híresebbet szerződtetnek), de akkor is eyecandy. AZt hiszem a trailer alapján ez minden férfinak szemet gyönyörködtető mozi lesz.

 24. Basszus ha lehet ezt jobban várom már most mint a John Rambo-t. Igazi old school akció orgia. De ***** ******** messze van még, hogy a********. :D

  Cameokat kár volt ellőni.

  Hatalmas poén mikor a “sajtburis” fél embernek számolja Li-t :D Persze csak ha jól értettem a poént. :)

 25. Hát igen! Ők is öregszenek! Ilyet régen egyedül csinálták! :D:D
  Btw nagyon várom. Remélem állat lesz!

 26. Ezaz!!!!!! :)

  Hihetetlenül hiányolom a régi típusú akciómozikat, Rambo 4 után végre ismét egy ízig-vérig eksönorgiát láthatunk a moziban.

  Gondolom, még 1-2 főszerep benne lehet Sly-ban, de ha abból indulok ki, h. zsinórban ez a 3. rendezése a közelmúltból (Rocky, Rambo és Expendables), akkor még semmi ok az aggodalomra. Ha rendezésre szánja magát, legalább normális akciófilmeket is láthatunk majd. A sok CGI picsogást úgyis unom már.

  Nem tudjátok, h. a magyar premier mikor lesz?

  Off: azért nem gondoltam volna, hogy 3 kedvenc színészem is (Gibson, Eastwood, Sly) remek filmeket fog rendezni öreg korára. Bár Eastwood mindig is rendezett :)
  Lehet, h. Sly nem fog érte oszkárt kapni mostanában, de amíg a filmjei élvezetesek lesznek (itt nem az új rocky film előtti 10 év dvd termésére gondolok…), én örömmel veszem meg a mozijegyet azokra, mert tudom, hogy remekül fogok szórakozni.

 27. nem is emlékszem mikor éreztem ilyent utoljára (nem számítva a régi akció klasszikusok újranézését)…
  aki a 80-as évek végén, 90-es években nőtt fel annak ez a film egy beteljesült álom lesz, még ha néhány ikon ki is maradt belőle, néhányan csak pár jelenet erejéig tünnek fel… igazi old-school, kick-ass húsdaráló.

 28. Ó Anyám!
  Mekkora lesz, milyen nevek vannak itt már!
  Alig várom, aprítás és retro sztárok, zsír.

 29. pompás. mega adag popcorn!
  esküszöm beöltözve megyek moziba :) valami 80-as évek retro feeling.
  csajok meg maradnak otthon :D

 30. Ez nagyon elkapott!
  Miután megnéztük a Rambó IV-et haverommal itthon a csajok nem mertek hozzánk szólni annyira kemény tökös csávónak éreztük magunkat! Ha ezután nem verünk össze valakit vagy valamit akkor soha! :))))

 31. Sly második csúcskora!

  Már csak azt kell kitalálnom, hogyan csalom el a csajomat a moziba magammal. :)

 32. esoember: egyszerű….vedd meg előre a jegeyket és mond, hogy a Harry Potterre viszed vagy a tvájlájtra. Mikor beültetek és elkezdődött, akkor már csak nem megy ki. :D

 33. Ezt a filmet tekinthetjük egy korszak lezárásának is. remélem méltó lesz.

  Egyébként Avengers féle párhuzamot más is kiérzi?

 34. Na végre valaki összevágott egy rendes trailert ennek a filmnek, mert az eddigiek elég esetlenek, mondhatnám gagyik voltak. Ez alapján viszont azt mondom, hogy jó dolog is kisülhet belőle. A Schwarzi-Sly-Willis hármas nagyon üt benne, kár, hogy nem lesz nagyobb szerepe mindnek benne. Mintha Arnold vissza akarna térni a színészkedésbe azt olvastam valahol, nem akar kormányzó lenni többet, úgy hogy Sly várhatott volna még egy kicsit a filmmel és akkor máshogy is alakulhattak volna a dolgok a filmben. Mindenképp nézős lesz!

 35. Hát vaz. Ez besza behu, kiba megnézős és nagyon várós. Kva jó ez a sok régi pofa. remélem megérem, hogy megnézhessem..

 36. nagyon de nagyon nagy lesz akkor is ha a történet nem lesz mindenkinek megfelelő :D

 37. Mindenki azt mondta a 90-es évek közepén+végén, hogy ekkora neveket és színészeket képtelenség összehozni egy filmben, mert mindegyiknek akkora egója van, hogy nem hajalandóak megosztani a vásznat egy másikkal.

  Így is volt.Egymással versenyeztek, le akarták zúzni a másik filmjeit sorra.

  Aztán megöregedtek, alig volt értelmes szerepük, tisztelet a kivételnek, némelyik kezdett lecsúzni vagy már le is csúszott, aztán Stallone megcsinálta azt, amit addig senki soha nem tudott.
  Összeszedte ezeket az embereket és létrehozta ezt a filmet.

  Le a kalappal Sly, csak így tovább, folytatásokat is, ilyen régi stílusú akciófilmekkel és legalább ilyen szereplőgárdákkal!

 38. Megnéztem, és könnyek szöktek a szemembe a meghatottságtól. Aki ezt nem nézi meg, nem érdemli meg, hogy legyen szeme… :-)

 39. vajon Svarcerberger bevállalta a korrupt szenátor szerepet vagy valami jó fiú lesz?:)

 40. Mit várok ettől a filmtől? És akkor elégedett leszek-egy “szar” sztorit, nem vagyok kíváncsi semmi csavarra, semmi szarakodásra, legyen olyan egyszerű mint egy rambo vagy kommandó, legyen benne sok-sok remek egysoros, a bunyóknál nem akarok köteleket “látni”, nem akarok CG-t látni, igazi robbanásokat, pirotechnikát, a régi arcokat akarom látni és sok-sok hullát, ennyi.
  Trailer alapján simán meglesz! Tuti moziban nézős. Cameok meg odabasznak, de nagyon.

 41. Engem is kirázott a hideg! Tényleg fantasztikusat alkottak, várom a soundtrack-et énis! A bunyó csak élethű lesz ha Stallone ezért a nyakát törte!

 42. ATYAÚRISTEN!!

  A dupla cameo-nál önkéntelenül is kiült a vigyor az arcomra és így néztem végig a hd trailert.

  Nem bírom ki a megjelenésig, jajj de messze van még :(. Szerintem most megyek és bemászok a fagyasztóba…

  ui: minden tiszteletem Sly-é, aki összeszedte ezt a szereplőgárdát és még 63 évesen is odateszi magát….oda, bele a kőkemény akcióba.

 43. azért az hogy schwarzeneggert is beleszedték mégha csak egy pár jelenetre is…. :D

 44. Legalább 600 milliót jósolok ennek a filmnek világszerte ha szar lesz a sztorija. 400-al többet ha jó.

 45. [a zene már meg volt kérdezve, meg volt válaszolva, így igen, törlődtek a semmi plusszinfót mutatók. hali – a zerk.]

 46. Uhuhu.:D:D
  Mi lesz itt te Úristen. Áhh. ez nagyon várós, nálam az év mozija, így előzetesek alapján.
  Áh. Jöjjön már, jöjjön már..

 47. Csak a színészeket emlegetitek, pedig az amcsi közönség Randy Couture és Steve Austin miatt is táncot jár. :)

 48. Ez egy tökéletes “tiszteletteljes meghajlás” a ’80-as, ’90-es évek akciófilmjei előtt! Nagyon-nagyon várós!!!

 49. Nem tudom mik voltak a “tippek”, de némi gugli aztán megvan a szám, cím-előadó. A számot senki nem fogja megtalálni (leszedni) mert még nem jött ki. Direkt Sly-nak csinálták a filmhez. És a “premierje” is a trailer volt. Ajánlom a zenekar honlapján a blogot, illetve a wiki The Expendables-et tárgyaló részét (Music). Le van írva. Bocs, csak úgy kikívánkozott belőlem a nagy “rinyálás” közepedte:o)

 50. Addict001: bár lenne igazad, akkor végre tesztoszterontól pezsgő oldszkúl akciófilmek mennének megint a mozikban. De ez sajnos nem valószínű.

 51. Iszonyat király lesz a film!

  Jet Li nem hiányozhat a filmből, hisz akkor ki kungfuzna? nagyon-nagyon zsír lesz. Van Damme meg személyes okokból nem válalta (nincsenek jóban Sly-al…) De nem gáz!! Ez így zökéletes bár én is szívesen láttam volna Van Damme-ot… De hülyeségeket ne írjatok, hogy Chuck Norris. Ennyi erővel jöhetne Clint Eastwood vagy Mel Gibson. De ha nagyon szatirikus akarok lenni akkor Charles Bronson, vagy legyen inkább Nicholas Cage vagy Terence Hill és Bud Spencer? Ne viccelj… Ez így tökéletes és örüljünk ennek, hisz életembe nem láttam ennyi csillagot egy filmben…

  Istenkirály lesz4

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.