Függetlenség napja 2-3?

Basszus, még nincs április elseje, amikor is a hírsiteok többségét nem lesz érdemes majd látogatni. Az alábbi sorok egyelőre egy komolyabb pletykát jelentenek csak, messze van a 100%-tól.

A Fox marhasok pénzt kaszált az Avataron, úgyhogy most fogták ezt az összeget és úgy néz ki egy darabot (20 milla magasságában) átutaltak Will Smithnek, hogy írjon már alá a két folytatásra. Egyelőre nem tudni, hogy mit is képzeltek el bele történetként vagy mi van a többiekkel, de Smith úgy tűnik belement.

Ha megnyerik Emmerichet is, hogy 3D-ben forgassa ezt, méghozzá a munkálatokat már jövőre kezdve, az azt jelentené, hogy az Alapítvány elpusztítására nem mostanában lesz ideje.

Mellesleg a két részt egyben forgatnák, ennek minden előnyével és számunkra hátrányával is: valószínűleg cliffhanger a kettő között, aztán várhatunk egy fél évet legalább.

14 hozzászólás a “Függetlenség napja 2-3?” bejegyzéshez

  1. Ahaha, tegnap Godzilla ma meg ez, mi van itt? Ha Jeff Goldblum-ot is beszerveznék és Emmerich visszatalàlna a régi önmagáhiz, pezsgőt bontanék. Nem tehetek róla, nekem ezek a 90-es akció/scifik örök kedvencek maradnak, akkor is, ha az imbd 1.2-t mutat. Komoly szentimentális okai vannak ennek, ja, így megy ez.

  2. Külön öröm lenne, ha az Alapítványt meg ràbíznák valaki másra, amíg Roli a dialógusokat csiszolja az ID4.2 forgatókönyvében.

  3. imádom, hogy mindent lehet folytatni, ennek ilyenkor annyira ötlettelen pénzéhség szaga van.

    és mégis mi lesz a kapocs? megjelenik egy másik faj? vagy életbemaradt egy ufó az atomcsapás után? vagy mi?

  4. Én pletyka szinten olyat hallottam régen mindenfelé,hogy megkezdődnek a romok eltakarításai, és a megmaradt idegenekkel háborúznak, közben érkezik újabb erősítés az űrből. Meg hogy lesznek benne hatalmas gyalogos földi ütközetek, persze ez is csak több éves pletyka. De egy biztos, megint lesz benne légi csata.

  5. Wizardus: Vagy az lenne ami a ME2 végén van… bár inkább azt tartogassák a ME filmre :)

  6. Azért azok az ufók ne a Függetlenség napján jöjjenek már megint.Elég sz*r ötlet lenne ráadásul, ha nagyobb csatákat akarnak a 2. és 3. részben akkor a végére a terminátor féle világunk marad ami nem igazán nevezhető pozitív végkifejletnek.

  7. Hát senki sem mondta, hogy happy end lesz:)

    Egyébként én elég szkeptikus vagyok, várok még egy esetleges BAZINGA-ra, mielőtt komoly reményeket kezdek táplálni a hírrel kapcsolatban.

  8. Tegnap Godzi most Függetlenség napja fojtatás… Hát érdekes. Mindenesetre az eredetiket imádtam, szóval ha nem kúrják el nagyon akkor én biztos megnézem őket.:)

  9. Csak hozza az első színvonalát, nekem az már elég lenne-elsőrangú popcorn movie! Emlékszem még 125 Ft-ért láttam moziban, óriási sorok álltak a mozipénztárnál, mint pl. most az Avatarnál. Smith alap, hogy kell DE örülnék a többi szereplőnek is, jó karakterek voltak-Goldblum + az apja :-) a poénok se azok a s*arok voltak mint a 2012-ben. Na szóval akkor csak ámultunk és bámultunk a moziban.

  10. Hű, jó lenne, ha igaznak bizonyulna a hír, az első rész gyerekkorom egyik nagy kedvence, és utána emlékszem évekig vártam, hogy végre készüljön belőle folytatás, de csak nem nyúlt senki a témához.

    Egyébként az új részek valamelyike játszódhatna a jövőben, a gyarmati időkben, amikor az emberek új bolygókat kolonizálnak, és eközben újra összezördülnek egy másik invazív idegen populációval.

    Az Alapítvány-trilógiából meg inkább csináljanak egy jó kis sorozatot. Meg a Szilmarilokból. Meg a Tűz és Jég dalából. Ja, az már készül. :)

  11. Ez jó hír, legalábbis számomra. Will Smith pedig már úgyis legenda. Vagy legalábbis az volt (Legenda vagyok). Annak is örülnék, ha Emmerich bá csinálná a folytatást, az első részt amúgy is profira sikeredett (a CGI nélkül persze, de voltak azért jó részek is) a sztori sem volt unalmas. JÖHET! :)

  12. Már megint 1 folytatás? Ezt nem kellen erőltetni, úgy volt jó, ahogy volt, és vége volt. :) Nincsenek nyitott szállak, elvarratlan események. Én is felteszem a kérdést mint az előttem szóló: ennyire kifogytak az ötletekből? Will Smith van olyan jó, hogy elvisz a hátán 1 filmet, főleg ha sci-fi. J.Goldblum-tól viszont már a hideg ráz. Olyan tehetségtelen ripacs hogy az már fáj. Bocs aki szereti, de az utóbbi időben …. na jó nem bántom. Persze nem hagyom ki a filmet ha leforgatják, de nem érzek túl nagy izgalmat a hírre.

  13. Régen a film megjelenése után, már volt egy könyv ami, az előzményeket taglalta.Nem volt rossz.

    Aki olvasta a könyv változatot az tudja, annyira nem volt azért happy and a vége.:)

    Folytatni ezerféle képen lehet és van benne potenciál is elég.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.