28 hozzászólás a “This. Is. Scarface.” bejegyzéshez

 1. hatalmas:D
  bár elsőre néztem egy nagyot hogy suliba ilyet játszanak.
  kiscsaj tolja a legjobban

 2. Én nem lennék büszke a a fiamara vagy a lányomra ha ehez hasonlót adnának elő az oviban vagy a suli alsó tagozatában.
  A tanárt is elküldeném a búsba.
  álprüd amerikai barmok náluk mindent lehet vagy mégsem?
  Aztán meg csodálkoznak hogy a középiskolában legyilkolják egymást.

 3. Gyerekek gyilkolják egymást játékból a színpadon??? A végén a büszke szülők nagyot tapsolnak??? Noooormáááális???

 4. szerintem botrányos. ÉN tuti levertem volna a tanárt. Ezt nem lehet viccesen felfogni

 5. Nagyon jópofa, a gyerekek meg azt sem tudják miről van szó, hisz 5-6 évesek. Ez egyáltalán nem rontja a lelki fejlődésüket, mivel 100%-ig fel sem fogják még.
  Pacino-nak kiváncsi vagyok megmutatták-e?! :D

 6. Egyet kell, hogy értsek, ez skandallum. A tanárt minimum fegyelmiben kellene részesíteni, vagy csak simán kirúgni a picsába. Ami viszont a legnagyobb rejtély, az a szülők hozzáállása.

 7. Abszolút nem vicces, hogy egy ilyen film legvéresebb jelenetét gyerekekkel adják elő. Talán meg is nézették velük először? Szánalmas… Aztán csodálkoznak, hogy egyesek állig felfegyverkezve mennek iskolába és lőnek akit érnek. Beteg egy videó.

 8. Valami azt súgja, itthon egy ilyen előadást nem vastapssal díjaznák a szülők, hiába nem mondják ki a csúnya szavakat, csak majdnem…
  De hát az amcsik hülyék!

 9. Lehet nem hiszitek el, de megfelelő hozáállással szinte bármit meg lehet csinálni gyerekekkel anélkül, hogy sérülést szenvedjenek. Horrorfilmekben gyakran pszichológus foglalkozik a kicsikkel, nehogy baj legyen később a forgatás hagyta nyomokból.
  A másik meg, hogy sokkal jobban képesek megkülönböztetni a valóságot a fikciótól, mint azt egyesek gondolják.
  Dolgozom gyermekszínjátszó csapatokkal, és higgyétek el, elképesztő dolgokra képesek. Fenébe a piroska és a farkassal meg a többivel. A kreativitásukat érvényre kell és lehet juttatni okos módszerekkel.
  Senkiből nem lesz azért sorozatgyilkos, mert a színpadon eljátssza, ez vaskalapos hozzáállás. Csak tudni kell, mi az a játék.

 10. Szerintem ezt nem kell nagy dobra verni.Nem tudom, hogy hány évesek az előttem szólók, és nem is akarok senkit megsérteni.15 évesen írom én ezt, és nincs ebben semmi szerintem, hogy ezt előadták.5 éves voltam és tankokkal meg katonákkal játszottam, 6-7 évesen már szgépen játszottam:). Itt vagyok 15 éves és nem vagyok idegbeteg semmi ilyesmi.Az egész egy poén, ezt az ottani emberek is levették belőle:)

 11. Dodo

  Az hogy mit játszol gyerek korodban 3-8 éves korig az fogja meghatározni az egyéniséged. mert ekkor alakulnak ki a személyiség jegyek. lehet hogy tankosat háborusat játszottál de nem azt jelenti hogy őlni fogsz hanem lehet hogy a dolgokat más szemmel god nézni mint az aki rajzolgatott vagy legozott gyerek korában. Egy gyerekben nem azért alakulnak ki félelmek mert csak úgy jönnek hanem a szülők generálják ezeket a dolgokat.

  -miért fogdosod azt a pókot fúj.
  -nem lehet fogdosni?
  -nem mert megcsip
  -fáj ha megcsíp?
  -igen nagyon és lehet hogy halálos

  És már ki is alakult a félelem a pókok iránt.

  Ezzel a szinjátszó körrel is ez a baj. mint ahogy az elöttem szólok is irták lehet hogy megnézették velük ezt a filmet vagy a bizonyos részt. És kész a baj lelki sérülés garantálva. Eghy gyerek teljesen máképp dolgozza fel a látottakat és tőténteket.

  egy 36 éves gyakorló apa 2bd gyermekkel

  Ja és még valami: az ovodában sajnálattal tapasztalom hogy a mai modern filmek hatására amiket szülők engednek megnézni, nagyon agesszivek a gyereke és egy csepcsi bűntudat sincs bennük

 12. Ez nagyon ott van, bár én azt vártam, hogy a gyerek a fejét meghempergeti abban a popkornban.
  Valahol tényleg szomorú (én is 15 vagyok), és nem azért mert előadják (az óvóbácsi ötlete, nyilván), hanem mert az igazi káromkodós brutális sebhelyesarcút meg kellett, hogy nézzék ezek a kiskölykök. De ha belegondolunk, én is x aktákat néztem, meg nyolcadik utas: a halált, aztán itt vagyok, ahogy már fentebb írták, nekem sem lett semmi bajom.
  Ezt valószínű valami kertvárosi újgazdag amerikai suli lehetett (csak a kis al pacino mexikói, sztem), nem hinném, hogy ezek a gyerekek még hinnének a télapóban.

 13. “…hanem mert az igazi káromkodós brutális sebhelyesarcút meg kellett, hogy nézzék ezek a kiskölykök”

  Ez tényleg ennyire nyilvánvaló?

  Nem igazán értem a felháborodásokat, csatlakozom azokhoz, akik szerint ez egy hatalmas ötlet és baromi vicces.
  Lehet a médiára hárítani a felelősséget, az iskolai lövöldözésektől kezdve a droghasználatig mindenben, de ezt általában odakint olyan szülők használják érvként, akiknek a tévé neveli fel a gyerekét.

 14. Sztem abszolute jófejség…mi mást mondhatnék? :)

  Aki fikázza, az meg otthon is inkább a SÜSÜ-t nézegesse. Ugye enm gondoljátok, hogy ezek a gyerkőcök még sosem hallották hogy mi az a “SON OF A BITCH”…ha meg ezt gondoljátok, reméljük nem lesz trónörökösötök! :)

 15. 1.Ezek az amerikaiak nem normálisak.
  2.Ezt eljátszani,mondjuk 20évvel ezelőtt,na az lelki sérülés lett volna,de manapság nem hinném.És ez az egészben a szomorú,aki Lady Gagán szocializálódik(láttátok már a klipjeit?…na és a szöveg),annak a lelki fejlődése már nem hinném,hogy jó irányba halad.Nyilván 5-6 évesekről beszélek.
  3.Aki ezt viccesnek tartja,nos azt az egy felől humor érzéknek van híjján , másrészt meg szociális érzékenységnek.
  4.Nem vagyok vaskalapos,I’m 19 szóval sajnos láttam 8éven keresztül a gimiben,hogy a gyerekek ,hogy fejlődnek visszafelé..tényleg brutális,és erről a szülők tehetnek.
  5.Filmbuzi 4ever(nyalás rész)

 16. tony ha a te gyerekednek a Süsü helyett a Scarfacet mutogatnád 6 évesen akkor viszont én remélem h. nem fogsz sokasodni. pá

 17. danNN egyet értek!

  Tóni szerintem te is max. felülről súrolod az ált. suli alsó tagozatot, de fejben biztos. “abszolute jófejség”… Hát majd ha a fizikain túl szellemileg is eljutsz oda, hogy gyereked legyen, erősen remélem, hogy változik a szemléleted. Ha meg majd késsel karistolja a gyerek egy reggel az arcod, mert neki ezt konvencionálisan bemutatták anno és hogy ez alap meg “de apuuu ez csak jófejség” akkor írd már meg! Persze attól hogy a gyerek eljátszik egy ilyet nem lesz semmilyen ~pata, mert ha nálatok a tévé nevelt, akkor koncentrálta megkapja. Nem kell minden sz@rnak tapsolni, ami nyugatról jön. Ennyi.

 18. Először megnéztem a videót és előre tudtam h tele lesz a komment rész olyannal h: “ez milyen undorító tönkre teszik a gyerekeket”, szerintem vicces és aranyos és a gyerekek semmi kárt nem szenvednek ettől, aki ezt mondja az 1. nem volt gyerekkora és nem JÁTSZOTT 2. hülye

 19. @bela
  1. volt, játszott, színdarabokban is.
  2. lehet, ma már minden hülyének lehet 1-2 nyelvvizsgája 1-2 diploma mellé… alap.

  De azért nem tenném a fenti művet mondanivalóban, erkölcsi, társadalmi stb. értékek közvetítésében még csak egy terembe sem pl. egy Bem apó kisdobosával.

  Abban igazad van, hogy ma már egy ilyet alsó tagozatban előadni nem lenne megdöbbentő itthon sem, mert a kölkök ezt a szünetben simán hozzák egymás között, aztán lehet még a bratyó bicskája is kivillan… erről szólnak a hírek, ezzel van tele a sajtó :)

  Summa summarum és részemről itt pont: jó lenne, ha a gyerekek addig maradhatnának meg gyereknek, amíg csak lehet, és ebből az időből az elmúlt 20 évben a nagy nyugati giccsmonszun közepette jócskán elvettünk. Lehet csúzlival meg kispuskával indiánosat (bocs, transzformereset vagy predátorosat) játszani, de elég megtanulni káromkodni később is, ha már értik és azt komolyan gondolják :(

  Üdv!

 20. hát szerintem ez alapvetően nem rossz ötlet, csak annyira abszurd hogy az már nem jó… a végén a tanár aki betolja a kissrácot, hát az lol… és támogatom, hogy ennyi idősen ne ilyen darabot adjanak elő – leszarom hogy milyen káromkodásokat ismernek már ennyi idősen, nem kéne hozzájárulni a visszafejlődésükhöz még ilyen idiótaságokkal is… uff

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.