Képek a Resident Evil: Afterlife-ból

Ez így akkor az első hivatalos cucc az idén érkező Resident evil filmből. A harmadik mintha egyenesen a trailerből jött volna, tippre nincs már messze a mozgókép.

27 hozzászólás a “Képek a Resident Evil: Afterlife-ból” bejegyzéshez

  1. ha cska az 1-et láttad akkor honnan tudhatnád, hogy nem.e a kettő három volt a legjobb, amit a 4. emelni fog? Sehonnan.

  2. Beszédesek.
    A harmadik kép egy az egyben a Resident Evil 5-ből van, tehát akkor aki dobja a szemüveget az biztos Wesker, a másik kettő meg lehet, hogy Jill és Chris.

  3. szinte az össze resi gamet végigpörcögtettem a filmek lehettek volna jobbak de javuló tendenciát vélek felfedezni :D

  4. hát én csak romló tendenciát véltem felfedezni az 1 után. Az még korrekt volt, utána meg zuhant lefelé a minőség. Az más kérdés, hogy cask az első részével játszottam.

  5. az egy nálam kedvenc, a 2 jó volt, de azért nem a legjobb, a 3 megint tetszett, szóval várom a négyet is… amúgy a rajzfilm se volt rossz

  6. Hát ez a sorozat kb a resident evil cím megcsúfolása. Ahogy a RE4 és RE5 is a játékoknál. A rajzfilm veri az összes részt. Egynek elmegy.

  7. Az 1-2 nekem még bejött, 3 szerintem nagyon szar volt, de akárhány rész lesz úgyis megnézem, hátha lesznek még jó részek.

  8. szép volt, jó volt (nem!), elég volt a vámpíros és/vagy zombis filmekből…

  9. WOW!!!!
    Még mindig itt van a fülemben, ahogy anno a Resident Evil 1 introban (az élőszereplősben tudjátok…) felsorolják a szereplőket!
    Albert Wesker. Nagyon bírtam azt a csókát :D
    Jó lesz ez!!!!
    Kíváncsi vagyok hogy Scofield-nek hogy sikerül megoldania ezt a Chris-es hentelős szerepet xD

    Várom :)

  10. Valaki elárulná Alice miért kell fegyveres harchoz folyamodjon, amikor képes megállítani a tüzet is? Ez kb olyan, mint Neo a 2.résztől, amikor a 3 ügynök ellen verekedett, mikor már érthetetlen volt annak az oka.:S

  11. Hi-techwesternpicsa siralmasan gógyinger. Valahogy nem egy nyerő ez a széria. occska! Játékban jobbak a karakterek.Na meg a Degen.-ben is. Leon!

  12. Az ott tuti, hogy Chris Redfield amindenségit! Várós. A játékot nagyon szeretem, a filmeket már kevésbé, szerintem a harmadik volt a “legjobb”. Pusztán csak azért is megnézem, hogy lássam mindet, meg szeretem a játékot. StormshadoW nem tartom valószínűtlennek, hogy előbb-utóbb Leon S. Kennedy is feltűnik valahol. Nekem várós.

  13. human: akkor csak nekem esett ki a fejemből.
    bár mondjuk az első rész első felénél többre nagyon nem is emlékszem. számomra az a legjobb :)

  14. itt viszont úgy látom, hogy megint laborban lesz a buli (legalábbis egy része). azt jobban szeretem mint a poros utcás akciókat az ilyen jellegű filmeknél.

  15. Miért kell a horror játékból akciófilmet csinálni?
    És vajon milyen ellenfelet kap a totál-turbó Milla erre a részre?Remélem ebben azért nem lesznek olyan banális dolgok,hogy pár száz zombi nem tud beszakítani 1 vékony drótkerítést,meg hasonlók…Azt aláírom,hogy látványra a 3 volt a jobb,de hitelesség tekintetében az 1et nem bírja utol érni egyik se.Azért majd megnézem.

  16. Én bizom benne,hogy Leon-t sose fogják filmre vinni, ő a CGI királya, ott rendben van, de szerintem élőszereplősben valami oltár buzi szinészt választanának hozzá,Gondolok itt ilyen Dragonball film főszereplő kölökre. :PP Fejre amugy Leonnak Dicaprio volna a legjobb választás, csak ő meg tul alacsony a karakterhez.

  17. én várom :] mivel gémmel’ nem játszottam sűrűn, nem igazán van viszonyítási alapom, szal nekem tetszett az, amit eddig kihoztak belőle. Millát meg amúgy is szeressük, így h hű maradt re-höz +pont jár :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.