10 hozzászólás a “Salt ügynök kapott egy új előzetest” bejegyzéshez

 1. Biztos van egy gonosz ikertestvére!

  Gondolnám, ha nem lenne az utolsó képsor árulkodó

 2. Eléggé hasonlít a Mission Impossible-re,csak ez szarabb.Még jó,hogy Cruise ezt nem vállalta el!Majd az M:I 4-ben ügynökösködhet!

 3. Nekem az első előzetesbe ALIAS film sorozatra emlékeztetett, de ez már másabb, mindenképpen megnézem , bírom Angelina-t és itt a zene is nagyon jó lett bevágva!:)M:I és cruise bekaphatja:)

 4. Nekem is az ALIAS jutott eszembe elsőre. Szerintem nagyon ufó feje van ezzel a szájjal. Wantedet sem bírtam, ezt is kihagyom. talán ha nem pg 13 lenne, de így felejtős.

 5. Jake beelőzött, mert tiszta szerencse, hogy Cruise nem vállalta!

  Más, Jolie eredetileg szőke, és sokkal jobban áll neki a régóta viselt hollószín. Ráadásul ez talán az ötödik akciófilmje, pedig a stílus igazán fekszik az energikus alkatának. Egyenlőre úgy tetszik ez lesz az első, igazán Badass mozija, a férje utáni kohéziós nyavalygást egyenlőre megbocsátva.

  Másnak ugyan tetszhetett a Tomb Rider-es lazasága, vagy a Mr. Mrs. cívódása, a filmek gagyin voltak összerakva, kisiskolásan, a Wanted egy fokkal jobb, de némileg túlspilázták. A Salt egyenlőre kraftosnak tetszik, meglátjuk.

 6. Hoppá, a kis hiba a filmkellékkel: Mikor megy a pisztollyal, késve vágtak lövést a hátramozduló pisztolyhoz :D

 7. Életbe nem mutatják már be ezt a filmet,pedig rohadék egy rég volt az első trailere. Már ugy kb. tudatlanságból tavaly november körülre vártam. Jónak tünik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.