Splice-előzetes, brrr

Vincenzo Natali megcsinálta! A trailer megnézése után ez volt az első gondolatom. A Kockával köztudatba tört, a Cyhperrel megcsavart és ezzel most el fog borzasztani minket szerintem. Nem azért, mert akkora horrorfilm lesz, hanem mert olyan agybamászósnak tűnik.

human
írta
2010. 04. 02. 22:10
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Splice-előzetes, brrr” bejegyzéshez

  1. Érdekes lesz. A régebben kijött 1-2 jelenet alapján nem fogott meg, de ott nem is nagyon mutattak sokmindent, de ez most meggyőzött.

  2. 3 filmet készített eddig natali és mind a 3 remek lett. cube. cypher. nothing. az elvárásaim az egekben.

  3. A Semmi irónikus módon éppenhogy nagyon de nagyon üres film lett szerintem. És emberiségidegen. Viccnek is rossz. De a Kocka és a Cypher előtt le a kalappal.

  4. Michael Crichton utolsó könyve A következő (Next) volt hasonló lidérces jövőt előrevetítő alkotás a géntechnológiát illetően. Szerintem Vincenzót megihlethette.

    Mi van, ha létrehozunk egy a jelenlegi emberiségnél felsőbbrendű fajt?

    Jó kis sci-fi horror lesz ez.

  5. nem lesz ez rossz… de én ezt nem értem, mitől kapták fel ennyire ezt a bródy gyereket? a múltkor még a predatorokat zúzta, most meg a félresikerült, ufo-szerű, hosszúfarkú gyereket. hmmm.

  6. A_nagy_Levin: ez ugye vicc volt, hiszen Brody rengeteg filmben játszott már, nem most kapták fel

  7. én inkább azt mondanám, hogy hanyagolják, hiszen pár éve oscart nyert, most meg predátorokban meg ilyen kis scifikben kell szenvednie.

  8. Nekem erről a lény jutott eszembe…bár neki volt jóoldala is…ez viszont bűn ronda ésmég angyon gonosz is….hát megkell ölni!!!nézős amúgy:D.

  9. az anno kikerült jelenetek és részletek alapján muszáj azt gondolnom, hogy csak a trailert vágták horrorosra, és ez tartalmát tekintve jócskán túl fog mutatni az amúgy mostanság elég beszűkült zsáneren.

  10. igen ez inkább a horror gyökereihez kötődik és újra felébreszti bennünk a Félelmet.
    tetszik, jöhet.
    bár azért megszórták rendesen klisékkel, szóval elrontható, de legyünk optimisták.

  11. hmmm szerintem meg pont hogy gyönyörű lesz a lény persze már csak ivaréretten…
    amúgy érdekes lesz ez nem egy átlag sci-fihorror…

  12. Cypher fasza volt, Kockát imádtam, Nothingot nem bírtam még megnézni, ja meg még ott volt a vicces liftes rövidfilm :) ez is korrektnek tűnik.
    Kár hogy Bródynak már a fejétől depressziós leszek pedig nemrossz színész, ellenben David Hewlett-al sajnos. Viszont a csaj szimpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.