11 hozzászólás a “Minden Pixar szereplő méretarányosan” bejegyzéshez

  1. azért magassági segédvonalakat berajzolhattak volna, így egy kicsit nehéz összehasonlítani. amúgy király cucc. bár én kb a felének a felét ismerem ezekből.

  2. Azert ez nem teljesen stimmel. Nehogy azt mondjak mar, hogy Nemo-bol a balna alig 2x nagyobb mint az ember. Egy balna…Meg a tobbi se nagyon stimmel, vannak nagyon nagy csuszasok. Ez inkabb eros kozelites. De azert aranyos otlet, jopofa. Sok karaktert kihivas volt felismerni, sot sok filmet nem is lattam.

  3. csodálkoztam, h csomót felismertem.. bírom az ilyen cuccokat, tökjól néz ki :) Prestonál lepődtem meg, h Alecnek hívják a nyuszmuszt :DD annyira nincs jelentősége, de fura név egy nyuszinak, de passzol a személyiségéhez :D
    btw de, az egy cápa

  4. Mr. Incredible alig lenne nagyobb, mint Andy a Toy Story-ból? Szerintem sántít a dolog.:)

  5. épp kompútergrafika beadandót csinálok úgyhogy nagyon tetszett a kép, kis filmekből egyedül a birdsöt ismertem fel :)
    a cápa és embert meg ne hasonlítgassátok, ez a kép szerintem csak a karakterek 3D-s modeljeinek az arányát ábrázolja szerintem, érdekes belepillantani :) Szal az incrediblesnél teljesen mindegy hogy a Némóban mekkora cápa modellel dolgoztak :)

  6. Ez tök jó ötlet volt, egész sokat felismertem, bár a Bogár élete szereplői kicsit túlméretezettre sikerültek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.