Ezért utálom, hogy nem csinálnak elég jó R besorolású filmeket, aztán meg várják a galambot

Az megvan, hogy sem a Green Zone sem pedig a Repo Men nem lett nagy siker, mondhatni nem hoztak elég lét? Mindkettőt az Universal pénzelte, felbuzdulva a felnőttfilmek esetleges normális visszatérésén (District 9 és Hangover pl.). Hát meg is égették magukat, mint látjuk, ezért az egész érdekesnek tűnő Cartel címűt le is állították, így a munkák megkezdése előtt 5 héttel. Josh Brolin lett volna a főszereplő, a fiát védelmezve miután a feleségét már brutálisan meggyilkolta egy drogcartell. MIndezt Mexikóvárosban és hasonló helyszíneken forgatva.

Igazából nem is a film elvesztése a fő gond itt, hanem az, hogy csinálnak pár közepest aztán néznek, hogy nem dől a pénz. Nyilván a nagyobb közönségfilmekről van itt most szó, nem a DVD-re szánt olcsón kihozott mókákról. Bár én mindkettőt várom (itthon ugye még itt tartunk), de a Repo Men sosem nézett ki főfilmnek, a Green Zone pedig csak az első trailerig. Talán? Már akik egyáltalán felfigyeltek ezekre úgy amúgy. És ez a baj.

Kicsit aggódok, hogy még pár R-besorolású elhasal, aztán megint csak óvatosan tapógatóznak majd a felnőtteknek szóló kicsit nagyobb költségvetésű cuccokkal. Hiszen nyilván üzlet a blockbuster mókázás, és ha csak a PG-13 teljesít rendesen folyamatosan, akkor oda kell dolgozni.

human
írta
2010. 04. 08. 05:03
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.