Harrison Ford a Cowboys and Aliensben

Legutóbb ugye azt hallhattuk, hogy Downey nem fog ráérni az érdekesnek tűnő filmre. Hát azt kell mondanom, hogy elég jó húzónevet sikerült szerezniük most, hiszen Ford azért még jelent valamit. Asszem.


Nem Downeyt váltja, oda Daniel Craig érkezett, női főszereplőnek pedig Olivia Wilde, de kijárna már valami nagyon cool mellékszerep az öregnek újra. Mivel a rendező Favreau (Iron Man) továbbra is, így van esély erre.

human
írta
2010. 04. 08. 05:07
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Harrison Ford a Cowboys and Aliensben” bejegyzéshez

  1. ford már elég régóta nem jelent semmit. húzónév? semiképp sem. 2000 óta nem tudott filmet 50 millió összbevétel fölé juttatni. csak az indy-t, de azt meg nem művészet, eladta a franchise.

  2. H. Ford nagykedvenc, sajnálom ha régi nagy öregeknek nem úgy megy a szekér ahogy kéne.
    winnie azt tegyük hozzá, hogy nem is játszott olyan filmekben amiknek annyira kellett volna termelni a lóvét, sőt sztem alig volt egyáltalán filmje, az utóbbi 6-7 évből én ha 3-4 ha emlékszek. Most vagy nem vállalt el szerepeket vagy nem hívták, de “hurka” filmeket nyomott amiket senki nem bírt volna eladni.
    Ez a cowboy-os alienes cucc már a kezdetektől fogva nem a szívemcsücske, de ha minden igaz azért a casting figyelemre méltó mindentéren, színészek + rendező. Lehet, hogy végén valami jó is kisül belőle.

  3. már csak Olivia Wilde miatt is várós. most meg már Ford bácsi miatt is. de persze előbb látni kéne valamit a filmből

  4. winnie: Craig meg csak a Bondot, amit szintén eladott a név? Mindenképp Fordnak van a legnagyobb múltja az eddigi szereplők közül, nagyon sok sikerrel

  5. + sztem most már nem létezik olyan, hogy húzónév. A legnagyobb kasszasikereket a “sima” színészek hozzák + CG. Régebben volt ez divat, Stallone, Svarci meg Willis, Hanks, Cruise idejében + régebbről, de sztem a 90-es évek 2. felétől ez megváltozott. talán W. Smith a mostani színészek közül aki szállítja biztosra a zsét. Szóval Ford-nak nincs szégyenkeznivalója. Jó lesz megint A-kategóriás filmben látni az Indi után.

  6. Na ez nagyon-nagyon jó hír.

    Ford amúgy inkább csak rosszul választ filmeket. Felkérték többek között a Ryan közlegény, a Traffic, a Hazafi, Syriana főszerepére, amiket ha elvállal/nem utasít vissza, akkor nyilván máshogy értékeljük elmúlt bő évtizedes munkásságát. Így járt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.