The Human Centipede: előzetes és poszter

Oké, azt hittétek hogy csak a Szerb film lesz mostanában beteg? Vagy csak a Splice? Hát nem.

Az első tudnivaló a centipede szó jelentése: százlábú. A humant gondolom mindenki érti, főleg ha elmondom, hogy a filmbeli gonosz az egy sebész. Akkor ezt most rakjátok össze. Igen, összeköti a táplálkozó csöveket, hogy emberekből csináljon százlábút. Jól olvasod. A trailer még durvábban ismerteti ezt a tényt.

A poszter pedig viszonylag ötletesen sugallja, miközben úgy tesz mintha ki lehetne tenni mozikban. Izé.

Human Centipede poszter

62 hozzászólás a “The Human Centipede: előzetes és poszter” bejegyzéshez

  1. Ez mekkora királyság bazzeg :D. Láttátok az éjjeli szekrényen a lovas képet? Rég nevettem horror tréleren ennyit. A szerb film nem érdekel különösebben mert az “szól” valamiről, de ez abszolút agyatlan baromság szal nézős. Amúgy ez nem vmi remake? Láttam én ennek a sárga változatát valahol, de lehet h. csak haluzok.

  2. Elég beteg, de ez mi is akar lenni?
    A seggükhöz varrja a szájukat vagy mi? Mert nekem csak eddig sikerül felfogni.

  3. Újabb hatásvadász agyament baromság, amit nyilván “horrorként” akarnak eladni! Nem lepődnék meg ha csak dvd-n jelenne meg mifelénk, bár amennyi fost a mozikban leadnak…

  4. Amúgy mi lehet a célja magának a műtétnek? Az utolsó képek ütősek. Jó lehet, hogy az egyik beleürít a másik szájába és az azzal táplálkozik. :-(

  5. Jézusom. De beteg. De ez inkább olyan ‘kínomban röhögős’ horror, sem mint beszaratós. A faszi karaktere kínosabb gonosz, mint az Avatarban Quaritch:)

  6. A cím alatt a first sequence arra utal, hogy már tudják, hogy lesz folytatás is?

  7. jaja, nekem is a first sequence szúrt szemet. már így tudni, hogy nem lesz “vége” a filmnek engem mindig zavar egy kicsit.
    de ha gyorsan jönnek a folytatások, mit mondjuk a dögnél, akkor nem akkora gáz.

  8. Nagyon kínos. Április 1-én egész komoly tréfa lehetett volna. Így viszont csak ámulok. Van akit ez érdekel?

  9. A cím alapján azt hittem, hogy “fej nélkül” operálja egybe a testeket. Így kb az az eredmény (látszólag sok munka után), mintha egy kötéllel kötötte volna egymáshoz az embereket :)

  10. Az alap ötlet nagyon ott van, de valahogy jobban is meglehetett volna ezt valósítani, mondjuk hogy életképes legyen egy ilyen test (ami valszeg csak fantázia, de ez most tök 8 :)

    Viszont a rohadt idegesítő motívumok ezt a filmet se kímélik. Szal pl defektet kap a kocsi és ez a nagyon hatásvadász mondat: “what was that?” .. basszus… fááááj… miért ennyire rájátszani arra, hogy itt lesz valami??? No meg klisé ez a bevezetés nagyon. A baj az, hogy komolynak tűnik ez a film, nem olyan Slither féle mókázás, így meg azért nem mindegy.

  11. Ebből látszik, hogy a pénz az úr. Ha valaki bevallaná, hogy megnézte a “two girls one cup”ot akkor mindenki azt mondaná nem normális. Ha egy ilyen filmre beülnek sokan a mozikba még felmentést is kap arra hogy elkészítsen egy második részt. A motel óta kezdenek rámenni erre az “európában lehet csak igazi elmebeteget találni” dologra. Borzalmas!

  12. Sok pihent agyú van…De legalább van benne valami eredeti.
    Ezt soha se értem: Kint vagyok a világ végén, defektet kapok, akkor mért kell megállni és otthagyni az autót? Simán lehet vele lassan tovább menni, max. teljesen tönkre megy a kerék…

  13. Hát bazz ezt tuti vmi beteg expornós rendező dobta össze, a trailer alapján elég beteges lesz és nem tűnik vmi nagy durranásnak, inkább betegnek:)

  14. Beteg. Az aki kitalálta, az aki pénzt adott rá, az aki megrendezte, az aki elvállalta, hogy játszik benne: mind mind nagyon beteg ember.

  15. Azt a betyár kutya úristenit nekije! Hozzávarrta a szájukat a másik seggl*kához? Gyanús hogy ezek után lesz Scary Movie 5, hehehehe :D

  16. Nekem is a 100% medically accurate adta be a kulcsot… teljesen ésszerű, hogy 25? ember túlélné azt, hogy hozzávarrják a száját az előző segglyukához és a másik szarát eszi…
    Na mind1…

  17. a “First Sequence” felirat a filmcím alatt, sequel gyanúval kecsegtet?:D ha így van akkor optimista

  18. Az iMDB-n kicsit utána néztem és a film 2009-es. Legalább is akko mutatták be valamilyen horror fesztiválon, és idén fogják nagy közönség elé tárni, és elvileg még idénre tervezik a második részt. Full Sequence alcímmel. Amúgy nagyon beteg az ötlet, de engem érdekel film.

  19. ez télleg nagyon beteg. de amúgy maga a tréler sztem annyira nem durva. javarészt úgyis üldözés lesz, ahogy látom, a végén meg elkapja őket és megcsinálja a “művét”. Nem tudom a Szerb film 5-ször durvábbnak és betegebbnek tűnik, mint ez szvsz.

  20. Ides jó Istenem….ultra LOL! EZMIEZ? ezt komolyan lehet venni? El tudom képzelni a remek művészi vénával megáldott kreatív team-et, hogy hosszas 1,5-2órás idegtépő gondolatmenet után megszületik ez a fergeteges ötlet!

  21. beteg vagyok én is, ha a trailert végig nevettem.
    a falon a képek, az asztalon szerintem nem lovak, hanem rottweilerek, bár azt hiszem mindegy:)))

    különösen megfogott ez a végén, amit human is említ.
    **100% medically accurate**
    haha.

  22. imadom ezt a hu de gagyi, meg b kategoria kijelenteseket.
    kozben nyert egy rakat horror fesztivalon.
    az otlet, az a nagy

  23. Szerintem nem normális, hogy van ilyenre kereslet manapság… Már a fűrész filmek is szánalmasak és nagyon alja társadalomra utalnak, nem hittem, hogy még lehet annál is rosszabb.. Sajnos tévedtem.

  24. Ezt egyszerűen nem lehet komolyan venni! Annyira szánalmasan rossz, hogy kötelező lesz majd megnézni! A doki minden esetre óriási pofa!

  25. ez nagyon beteg és meredek….kiváncsi vagyok melyik okos találta ki…most komolyan ezután már csak ilyen horror filmek lesznek???

  26. Hát én is csak azt tudom írni, hogy nagyon beteg.

    Nem igazán érdekel. AZ első fele (tinicsajok kocsija defektet kap az esős erdőben és pont ott lakik egy elmebeteg)az egyik legnagyobb horror sablon a másik fele (százlábú gyártás) meg akora nagy baromság, főleg ahogy megvalósítja (szimplán a fejeket a seggekhez varja, nem vagyok sebész de kétlem, hogy ez a legéletképesebb megoldás), hogy képtelen komolyan venni, de az elözetes alapján ez a film igazán komolyan veszi magát. Ráadásul az egész megvalósításon látszik, hogy elég alacsony költségvetés (persze kevés pénzből is jöhet ki jó film, de ez nem annak néz ki).

    Akkor már inkább megnézem a Halálos kitérőt vagy a Sziklák szemét.

  27. c-c-c kispofam pedig jo lesz,vegre egy ertelmes horro film aminek van celja nem csak az esztelen gyilkolas

  28. Ez megnyerte a freakfestet, de ugyan, legutóbb mikor látattok olyan horrort amin lehetett félni?
    aműgy tudja vki. mikor jön?

  29. Mi a francert csinalnak ennyi baromsagot mostanaban? Regen ilyen filmnek meg trailert sem gyartottak volna.

  30. Ez nagyon beteg. Aki kitalálta és megírta a forgatókönyvét, igen súlyos orális és anális orientációjú zavarban szenved, amit nem is próbál titkolni, hiszen filmet készített róla! Mennyi beteg ember szaladgál köztünk…

  31. Horrorrajongóként én kérek elnézést ezért mindekitől.
    Ezt a hülyeséget, hogy gondolhatja bárki is jónak??

  32. most eszembe jutott az a hoax arról az orosz(?) dokiról aki levágott kutyafejeket tartott életben. meg más kutyákra varrta. na AZ beteg.

    viszont beugrott még az “autopsy” is, valaki? :P

  33. mellesleg már tényleg nincsenek félelmetes horrorok, inkább csak gyomorpróbálók.
    utoljára amin féltem az talán a kör volt.

  34. a!dan de jófej vagy :DXDD

    am igen tipikus “How it should have anded” film. továbbmennek a rossz kocsival, a csávó meg ottmarad a házban. :D

  35. Zseniális! Mikor jön ki! Az utóbbi időben semmi nem érdekelt ennyire! ÉLJEN A TRASH!
    Amúgy azoknak akik negatív véleménnyel vannak róla, üzenném, hogy van egy ilyen kategória. Nem úgy kell nézni hogy “úristen milyen gagyi” meg “mekkora hülyeség”, hanem el kell képzelni hogy van egy ilyen beteg elme aki tök nonszensz dolgot akar tenni. Ez a varázsa a filmnek.

  36. En meg utoljara asszem a Poltergeiston feltem (marmint az volt fasza horror, vagy 20 eve)

  37. Én azt hittem, hogy valahogy normálisan akarja megcsinálni. Mittudomén, összevarrja az egyiknek a gyomrát, a másiknak meg a vastagbelét azt kész, annak még úgy valami csekély értelme is lenne. De így..

  38. Hát aki ilyen hülyeséget ki talál inkább ment volna el kapálni,mert ez tiszta szégyen!

  39. aki még nem látta: horrornak nevetséges, pszichothriller lenne talán a műfaj, annak durva.Nekem gyenge a gyomrom, forgott is rendesen..Ahogy a lányokat elkapja, lehettek volna jobban elnyújtott->>félelmetesebb jelenetek, nem akarom többször megnézni.

  40. a trailert aki látta ne pazaroljon rá több időt.nekem az egyik legnagyobb csalódás.

  41. szerintem ez egy 8/10es vígjáték volt
    a legnagyobbat ott nevettem hogy “lerobbant a kocsi, menjünk keressünk egy települést, mondjuk itt ebben a sűrű erdőben”

    szerencsére végig vicces és életképtelen marad az egész sztori, ezért érdemes megnézni aki egy kis kellemes fekete humorra vágyik

  42. Most néztem meg, mert érdekelt.
    Rengeteg a gagyi megoldás menne, meg az olyan cselekedetek, amik nem realisztikusak, de nem volt hánytatós.
    Se félelmetes.
    Beteg volt, és ennyi.
    Nem nagy durranás.

  43. Őszintén szólva elég mérges voltam rátok, hogy szidjátok a filmet, de most már a 35. percnél tartok, és be kell látnom igazatok volt (főleg, hogy persze megint a csúnya német bácsi…-.-)
    Az ötlet maga szerintem zseniális, kellőképpen beteg, mint mondjuk a texasi láncfűrészes, de a megvalósítás iszonyat GAGYI! A színészek játéka pocsék. A sablon horror részektől eltekintve(lefullad a kocsi…) az a rész mikor a faszi dörömböl az ajtón, mint egy gyermekére mérges apuka, az “felteszi az i-re a pontot”!

    Most már végigszenvedem, legalább lesz mit hallgatni tanulás közben, de a kritikát ennyi idő után is meg tudtam írni!:( Többet vártam, bélsarat se kaptam!

    Ilyet nagyon ritkán írok, de szerintem időpocsékolás végignézni!

  44. Kicsit tényleg gagyi, de eléggé beteg, hogy megnézzem :)
    Talán ha David Cronenberg rendezte volna, akkor lehetett volna kicsivel több is, mint jó :))

  45. SPOILER

    Sokkal jobbat ki lehetett volna ebből az ötletből hozni… Persze mindenképpen életképtelen lenne egy ilyen kreálmány, de legalább a látszatát kelthette volna a főgenya, hogy nem csak a helyi varrónő egyletnek jelenthet konkurenciát a munkássága. Valahogy összedolgozhatta volna az alanyok bélrendszereit, vagy valami ilyesmi…
    Először én is azt hittem, hogy a sebész komolyabban összeintegrálja a szerencsétleneket. A “lényt” ábrázoló első képsorok is ezt a látszatot keltették – ha jól emlékszem, úgy tűnt, hogy a fejeket is beépítette a seggekbe -, persze hamar kiderül, hogy gyakorlatilag csak össze vannak varrva. Mondjuk a metszőfogak kihúzása számomra a leginkább horrorisztikus rész a filmben.
    Ha legalább láthattuk volna a varratokat, az javított volna egy keveset a helyzeten, de így gyakorlatilag két csinos lányt láttunk, akik 1-1 pelenkát szorítanak a szájukkal 1-1 segghez. Szar színészek, elnagyolt cselekmény. Sokkal részletesebben bemutathatták volna pl. a műtétet.
    Mindenesetre azért várom a következő részt, hátha sikerül valami jobbat alkotni, mivel az elképzelés kellően beteges és undorító.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.