22 hozzászólás a “Prince of Persia: A csaj és a gonosz” bejegyzéshez

 1. Nekem egy pillanatra Xénát juttatta eszembe a főhősnő,.. hát igen kicsi nosztalgia és még korán is van. A csóka meg mehetne Aladniba ennyi.

 2. Kíváncsi vagyok Ben Kingsley-re, nagyon bírom, de ez a film tuti csak DVD-n nézős.

 3. A PoP Sands of Time szerű hangulatot hozzák a képek. Még mindig bízok benne, h enm rontják el a filmet.

 4. Ez a betűtípus már comic sans-i mélységekben van! A kopasz csávó meg csak kapott egy Oscart. Mondjuk ez nem minden.

 5. A csajos poszter tényleg nem rossz, (bát mindkettőnél lehetett volna azért ütősebbet megalkotni, a betűtípus retek!) de a Ben Kingsley-s az nagyon gagyi kábé én jobb fénypászmát csinálok ps-sel :) Mindezek ellenére sztem jó kis mozi lesz.

 6. Csak nekem rontja el az egész epic hangulatot a kis “Disney” felirat a cím felett?…
  Egyébként a moziban a trailere nagyon látványos volt, kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle.

 7. Elfogyott a pénz a plakátokra? Nem elég, hogy ocsmány a betűtípus, még elég idegesítő, hogy erre a két szereplőre sem tudták kiírni a nevüket, hanem alattuk a Jake Gylenhall neve szerepel. Tudom, hogy sokoldalú színész de azért nem hiszem, hogy ő játsza el a csajt és a Ben Kingsleyt :D:D

 8. Én, mint igazi PoP fanatikus (:D:D) úgy érzem ezek jó plakátok. Főleg a csaj tetszik persze, de maga a casting eddig úgy tűnik jó munkát végzett ezekkel a szereplőkkel. Bár mintha BEN nem a gonoszat játszaná… vagy igen?

 9. Ben a gonoszat játsza!
  nekem bejön mindkét poszter ,sztem jól lesz a film is a trailer alapján

 10. Stickie: hogy lenne már a helvetica bármiféle rossz társaságban! Ehhez a filmhez nem annyira illik, ez tény, ennek ellenére az egyik legszebb betűtípus.

 11. Háááááát…szerintem bőven lehetett volna jobb posztereket is csinálni :( Alulról üti az elmegy és a jó határát, legalábbis nekem. A csaj tényleg szép egyébként:) Viszont ahogy Kingsley-re néztem az első dolog ami eszembe jutott a fejéről, az az, hogy tökéletes Keselyű lenne egy pókember filmben, eszméletlenül passzolna hozzá arca:) Ha nagyon offtopic, del nyugodtan:)

 12. Hát igen. Biztos nem volt pénz a betűtípusra :) Egy Prince of Persiához nem olyan rosszak ezek a poszterek (aki játszott vele, az szerintem érzi). A Disney és Jake engem is idegesít h ott vannak, de ha egyszer a Disney keze is benne van a dologban…

 13. uj csajom van, ugy hívják hogy Gemma arterton. /csak képzeletben/ Ez a csaj simán ráver még Monica Beluccira is. Clash of titansban is játszik meg ebben is.Lessz mit nézni a CGI-n kivül.

 14. krizsmis: nem volt pénz baszki, ezt a hülyeséget felejtsétek már el, a Helvetica is pénzbe kerül, ami rajta van.

 15. Szerintem krizsmis csak irómikus akart lenni, sztem csak viccelt azért smiley-zott :O

 16. “A csajrol nekem hirtelen Bencsik Tamara jutott eszembe”
  Nekem Tompos Kátya :D No mindegy.
  A betűtípus ha úgyis pénzbe került, vehettek volna valami hangulatosabbat is. Ez nem egy modern valami, egy keletiesebbel máris fel lehetne dobni sztem. Amúgy szépek.

 17. Amugy ezen a képen egészen másként néz ki,nemtom hogy fotózták. Amugy Bencsik Tamaráról nekem meg Eric Roberts jut eszembe :))

 18. Sir Ben Kingsley-nek remekül áll a szerep
  Jake-kel viszont szem nem lehet még eladni filmet.

  Közepes lesz a mozi, tipikus RTL-Klub délutáni film két Reszkessetek Betörők közé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.