A RED forgatásról

Megérkezett az első kép, egyenesen az egyik készítőtől. Ez az a film, ami mellett vannak indokok, de basszus, ellene is csomó. Mondom is, figyelj. Egy képregényfeldolgozásról van szó.

A pozitívum: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich. Bruce egy volt CIA ügynököt alakít, akinek az életére tör egy profi bérgyilkos, ezért a nőjét (Parker) védve összetrombitázza a régi osztagját.

A negatívum: Robert Schwentke rendezi (“The Time Traveler’s Wife” “Flightplan”), ez még nem is lenne akkora gond, ellenben ha megnézzük, hogy kik az írók, akik már megrendülünk: Jon Hoeber és Erich Hoeber. Kik ők? Legutóbb is egy képregényfeldolgozás kapcsán futottunk beléjük, ha elejtem a címet akkor már tudod miért inogtam meg rögtön: Whiteout. Ezt adaptálták. Igen.

red film forgatása

human
írta
2010. 04. 12. 04:54
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A RED forgatásról” bejegyzéshez

  1. A pozitívumokat olvasva tuti nézős :)
    Bruce papa és MLP, még nem tudom elképzelni őket együtt, de meglátjuk majd.

  2. Kár, hogy a képregénynek nem teljesen ez a sztorija:(
    Semmi régi osztag meg nő ( vagyis nem barátnő) csak egymaga megy aprítani megállíthatatlanul.

  3. A Red sztoriját nem a mélységében kell keresni, mert ha a képregényt megnézed, irtó egyszerű az egész.
    Ellenben a kivitelezés lesz a kérdéses. Lesz-e merszük bevállalni (egészen biztos, hogy nem) a képregénybeli befejezést?

    Már csak abban bízom, hogy olyan lesz, mint a Vasember esetében: normális script híján a színészek találtak ki olyan dialógokat, amik szerencsére működtek.

  4. Warren Ellis képregény, ami mindenképp pozitívum, csak a történetet teljesen kiforgatták. Az eredetiben nem volt régi osztag, az egyetlen nő pedig az unokahúga volt, de ő is csak említés szintjén.

  5. Két legnagyobb kedvencem, Willis és Freeman egy filmben, mondanám hogy ezek után minden mindegy…de basszus,azért nagyon zavar a rendező és az írók személye.

  6. Ha huen dolgoznak fel, isten lenne, egyszeru, de megis remek volt kepregenykent. Igy viszont, hat kitudja, ketkedo maradok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.