5 hozzászólás a “Platykavár: Logan Lerman mint Spidey” bejegyzéshez

  1. Lerman abszolute alkalmas lenne a szerepre.
    Ha már biztosan reboot lesz, akkor nagyon fontos, hogy minél kevésbé asszociáljunk az előző spideyre, és karakterben Logan Lerman erre megfelelő. Ő tudná hozni az ultimate vonalban kialakított pókember karaktert

  2. Nem értem, minek a reboot? A Pókember univerzumban még van rengeteg jó karakter és történet, amivel folytathatnák. Szerintem az első két rész egész jó volt. És a harmadik sem Tobey miatt volt rossz. Hanem az úgy egészében szar volt :)

  3. Most jött a hír, cirka fél órája hogy nem biztos h ő lesz Spidey, sőt, egyáltalán nincs a versenyzők közt. Én mondjuk sajnálom picit, megvan az arca, meg a testalkata hozzá.

    Zsocso: nekem is nagyon tetszett mind a három film, megvolt az a nagyon különleges hangulata számomra, de ha megnézed annyira nagyon nem volt világrengető alkotás egyik sem, pláne nem a harmadik. De ez a dolog, leginkább képregény-adaptációtéren jelenik meg, viszonylag sok képregény-fan jött ki megorrolva hollywoodra főleg a harmadik vetítése után. Aztán ugye Sony gondolt egyet, és az egész stábnak a lába se érte a földet. Amit igazán sajnálni fogok belőle az néhány nagyon eltalát karakter: Jonah Jameson például, aki istentelen jó lett. Willem Dafoe is nagyon nagy volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.