Holy SH*T: Whedon, Avengers, emészd

Azt hiszem ha tényleg teljesen összejön, akkor az év filmes híréről van itten szó. Tehát mondom: már a múlthéten felreppent az a pletyka, hogy Joss Whedon kezébe helyezné a Marvel az Avengers nagyfilmet. A legutóbbi frissülés szerint pedig már a tárgyalás végső stádiumában vannak!

Igen.

Aki nincs otthon annyira képregényekben, ez lesz az a film, amiben az addig külön-külön felépített Avengers tagok, olyanok mint Vasember, Hulk, Captain America, egyszerre fognak szerepelni, és gyakni. Ha mindezt Whedontól, a Firefly/Serenity és a Buffy alkotójától kapjuk, akkor az meg a geek mennyország. 2012, jövünk.

30 hozzászólás a “Holy SH*T: Whedon, Avengers, emészd” bejegyzéshez

 1. Adja Isten!!! Nem vagyok egy comic-film fan, de azért egy ilyen film nagyon de nagyon várós. Whedon meg a legjobb “kisnév” választás lenne a rendező székbe.

 2. Már látom a fényt az alagút végén! : ) Remélem Whedon becsempészi majd valahogy személyes múzsáját, Summer Glaut a filmbe, bár nem tudom melyik szerep ülne neki. Talán a Darázs karaktere lenne a legjobb,persze némileg átgyúrva, a XXI. századnak megfelelő SZŰK! szerelésben, őrült kung-fu mutatványokkal. : )

 3. Túl szép hogy igaz legyen.. De ha az élet rám cáfol, nyitok egy pezsgőt ünnepelni, az tuti..:)

 4. Általában rühellem a képregényadaptációkat, de Whedon bácsi miatt tuti megnézném..

 5. Hát figyelj, ha neked a Serenity jó film volt, akkor oké, szerintem nem, meg a másik, ha jól néztem ez az a Joss Whedon, aki igen csúnyát bukott a Dollhouse sorozatával, szóval, én annyira nem örülök ilyen előzményekkel neki.
  De látom mindenki egyetért veled… zsíÍír

 6. függő-nek:
  feltételezem nem láttad a Firefly sorozatot a Serenity film előtt és a Dollhousnak sem szenvedted végig az első évad elejét, hogy gyönyörködj a végében és a másodikban…

  a hírhez: szerintem Whedon-nak ott a helye a filmes rendezők között

 7. A Firefly sorozatot valóban nem láttam (viszont arra egy rossz szót nem írtam), de a Dollhouse-t a második évad közepéig igen, és nem csoda a kasza a FOX részéről, inkább az a csoda, hogy engedték a második évadot.

 8. Ha igaz, akkor tuti kezekben a film! :-)
  (Tudom, hogy mindjárt röppennek a mosogatók irányomban, de ha már nem a magyar nevét használjátok a csapatnak — a Bosszú Angyalai –, akkor az eredeti helyesen: Avengers, e-vel.
  Bocs, de jó ideje látom már itt helytelenül, és képregényrajongóként kötelességemnek éreztem beszólni. :-X

 9. unom, hogy minden képregény. Whedonnak örülök, remélem nem cseszik el neki a producerek.

 10. Wow! Vasember, Hulk, Captain America, egyszerre? Tuti bukta :D hol hagyták bolygó kapitányt =( ((csak poén))

 11. Függő: Igen, szerintem jó film volt a Serenity. Főleg azért mert nem akart több lenni annál ami. Ráadásként volt benne humor, akció, meg amit csak akarsz. Meg Glau.: )
  Véleményem szerint Whendon azért jó választás, mert a képregényes-sorozatos múltja miatt tudja majd kezelni az egyszerre megjelenő tucatnyi karaktert, amihez kell azért egy kis egyensúlyérzék. (A Fireflyban is jól kezelte a nagyszámú, különálló egyéniségekből álló csapatot.)

 12. Nem a Firefly itt a lényeg -bár az is jó-, hanem az Astonishing X-Men képregény, abból látszik, hogy ért a szuperhőscsapatokhoz Whedon, a Firefly-ból max az audiovizuális látásmód következik.

 13. geinál a pont. nem amiatt kell elájulni, hogy sorozatokat készített whedon, hanem amiatt, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb képregényét, az astonishing xment ő csinálta. egy képregényíró rendezne. és nem frank miller, hanem olyan, aki ért is hozzá.

 14. Hát ha van olyan film, amit általában messziről kerülök, akkor azok a képregényfilmek… Mindig végigunatkozom őket, annyira nem az én világom, de ha Whedon bácsi rendezi, akkor máris más a helyzet. Várjuk :)

 15. Ez durva… azon gondolkoztam, hogy az lehetséges-e, hogy ez a Whedon ugyanaz a Whedon aki az X-men-t írta?
  Erre kiderül, hogy ja. Nem is tudtam, hogy rendező is egyben.

 16. Én most konkrétan konkrétan elüvöltöttem egy VUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁt.
  Még jó hogy senki nincs itthon.

 17. Akár Whedon rendezi, akár nem, rohadt merész vállalkozás ez még mindig. Sok múlik itt még egy normális forgatókönyvön is, én arra leszek kíváncsi. Mondjuk az tényleg jó dolog, hogy a film előtt minden karakternek lesz saját filmje már, így nem kell majd szarakodniuk a karakterek bemutatásával. Mehet majd az eksön ezerrel:)

  Most néztem IMDb-n, Jeremy Reiner-t, mint Hawkeyet levették a stáblistáról. Pedig a karakter pont passzolt hozzá:P

 18. Ateista vagyok, de esküszöm, ezért most elkezdenék imádkozni is, ha azon múlna. Ez a hír most ütött. Jaj.

 19. Az egyháznak Whedon-nal kéne kampányfilmeket forgatnia ahogy látom:D Meg sokszorozódna a hívők száma:)

  Egyébként a hír tényleg rendkívüli:)

 20. Whedonnak a Transmetropolitan-t kéne sorozatra vinnie, nem ilyen amcsi müanyag tömegcuccokat. Captain America pfff

 21. Zag-zag: Igen a transmetropolitan nagyon szép és jó de attól még nem lesz semmi műanyag, hogy a nevében benne van hogy America. Voltak neki is írói akik szar sztorikat írtak meg voltak akik jót.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.