Ez lesz Whedon utolsó nagyonnagy esélye?

Úgy néz ki a Marvel nem véletlenül vonta be a geek sorozatairól és egész jó képregényeiról ismert Whedont, mivel az a pletyka reppent fel, hogy a Captain America: The First Avenger forgatókönyvére is ráengedték, hátha tud javítani rajta. Mindezek mellet az is kinéz, hogy nem csak rendezni fogja a nagy Avengers filmet, hanem Zak Penn forgatókönyvét szépen vagy durván, de átdolgozza.

8 hozzászólás a “Ez lesz Whedon utolsó nagyonnagy esélye?” bejegyzéshez

  1. Na ez még jobb hír!:) Egész szépen alakulnak a dolgok!
    Messze vannak még ezek a filmek:( Captain America, Thor – 2011; Nick Fury, Avengers – 2012:P

  2. Ezeknek a szuperhősös filmeknek a forgatókönyveit simán írhatnák a képregényírók. Nem jöttek még rá, hogy sokkal jobb lenne. Oké, most ennek a palinak örülök, de pl. Mark Millar is egy kiváló író, s mesteri munkákat ad ki a kezei közül. :)

  3. Nem hiszem hogy az utolsó.
    Azért a Marvelnél kurvanagy dolgokat művelt az Asthonishing X-Menben. És még Wheddontól én nem láttam rosszat, legfeljebb olyat ami nem az én ízlésemnek való. :)

  4. Pá Dee: a filmekre értettem, hiszen a serenity nem volt nagy siker, a sorozatai folyamatosan elhalnak, stb. Most meg kapni fog marhasok milliót egy nagyfilmre, ha ezzel is bukik akkor mehet 10 milláért függetlenfilmezni. És ezt úgy mondom, hogy imádom amiket csinál :)

  5. A mostani sorozatai lehet hogy befuccsoltak, de a Buffy meg az Angel máig kultsorozatok és összesen együtt 12 évadot éltek meg. Ugye Buffy 7 Angel 5 évados volt. Igazából a Firefly is kult volt bár az nem jött össze neki annyira ahogy a Serenity sem. De szerintem bőven megér egy próbát!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.