Bajban az MGM, ezért Bond és a Hobbit nem tudni mikor jön

Úgy tűnik sem a Hobbit sem a 23. Bond mögé nem tudnak odállni elég pénzzel, így ezen filmek forgatása sem mostanában lesz valószínűleg. Pedig A Hobbit ugye jó kezekben, és hát a Bond 23 is viszonylag érdekesnek tűnt Sam Mendessel a rendezői székben.

human
írta
2010. 04. 20. 05:15
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Bajban az MGM, ezért Bond és a Hobbit nem tudni mikor jön” bejegyzéshez

 1. Jaj…
  Bond fanatikus lévén ez a hír most így reggel…:-(((
  Inkább más, kevésbé jövedelmező projektből kéne pénzt megvonni az MGM-nek, mert ez a két film tuti kasszasiker lenne. De hát nem vagyok ott az üzemi tanácsban…

 2. na, akkor addig del toro nyugodt lélekkel mehet vissza at the mountains of madness-ezni, az úgy is jobban érdekel, mint a szőröstalpúak. :)

 3. basszus azért ez gáááz – mondjuk nem is tudtam hogy új rendezője lesz a köv bondnak

 4. A James Bond és A Hobbit helyzetében azonban van egy óriási különbség: míg az előbbi jogai teljes mértékben az MGM-nél vannak, az utóbbi esetében csupán a forgalmazási jogok felét birtokolja az MGM, a többi a Warneré.
  És a Warner mindent meg fog tenni, hogy A Hobbit-filmeket megmentse.
  Ez persze nem garancia semmire, pusztán egy esély.

 5. A Bond filmek jogai egyáltalán nincsenek teljes mértékben az MGM-nél, sőt! Két szó: EON Productions.

 6. DCIJB: persze, viszont ha eddig úgy volt hogy ők jönnek a pénzzel, akkor most eltart egy darabig amíg rendesen szerződést köthetnek mással, így belassul az egész, tehát nem tudni mikor jön.

 7. DCIJB:
  Ok, jogos.
  Ahogy az imdb-n nézem, itt is jó sok céget érint a projekt.

  A Hobbit esetében anno 50-50%-os finanszírozásban egyezett meg a Warner és az MGM, de eddig minden (a zöld jelzés hiánya miatt nem hivatalos) előmunkálatot a Warner állt az MGM helyzete miatt.
  Hát, remélem, hogy a Warner valahogy megoldja, A Hobbitnak igen mostoha a sorsa már évek óta…
  Az lenne az ideális, ha a forgalmazási jogokat eladná az MGM, és akkor nem kéne az egész stúdió megvételével vacakolni. Persze, érthető, hogy egy aranybányát nem szívesen adna el külön senki.

 8. Sajnálatom fejezem ki ez ügyben. Szomorú ha nincs kettő ekkora cégnek 400-500millió dollárja. Igaz hogy már CSAK a dupla Hobbit visszahozná 2x a belefeccelt zsét. De hát ök tudják. Pontosabban nem tudják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.