Rutger Hauer lesz a Hobo With a Shotgun

Újabb film ami a Grindhousehoz kapcsolt fake trailerekből nőtt ki. A Machete ugye még idén érkezik a mozikba, erre most itt ez a hír, hogy a Hobo With A Shutgun (eredeti videó alul) is egészestés filmmé alakul, méghozzá Hauerrel a főszereben.

Oké, a javítás: a Grindhouse filmek kapcsán meghirdetett faketrailer versenyen mutatkozott be a Hobo, kösz.

19 hozzászólás a “Rutger Hauer lesz a Hobo With a Shotgun” bejegyzéshez

 1. Nem emlékszem, hogy ez benne lett volna a Grindhouseban, vagy ez valami fan made fake fake trailer?

 2. Ötletnek mindenképp nagyszerű, de én sem láttam sehol ezt a trailer, pedig mindkét Grindhouse film extra változatban van meg, és egyiken sincs rajta csak a Machete

 3. szerintem sem volt ez ott tarantinoék grindhouse projectjének fake-trailerei között, meg aztán nem is üt annyira. akkor már inkább a werewolf women of ss-t csinálnák meg nic cage-dzsel, abban vhogy több fantáziát látnék. esetleg a don’t -ot…

 4. A Grindhouse filmekhez egész pontosan 5 fake trailer készült (Machete, Werewolf Women of the SS, Don’t, Thanksgiving, Hobo With a Shotgun)

 5. kösz dvd24.

  srácok ha ez a hír akkor higgyétek el hogy tényleg ott volt. Az hogy esetleg itthon nem ment le mind vagy tették fel a hazai dvdre- nos az más kérdés.

 6. Hát nem tudom, itthon is láttam azt az összesen kettő darab vetítést, ami moziünnepen ment, ott elvileg valami eredeti amerikai kópiáról vetítettek. Ez az előzetes nem volt benne, csak a Machete, Don’t, Thanksgiving és a Werewolf Women of the SS.
  Azóta láttam a filmet kb. minden verzióban, egybe, különvágva, kibővítve, normálisan, de ezzel az előzetessel még nem találkoztam. Szerintem csak fanmade…
  Nem mellesleg itt az IMDB link is:
  http://www.imdb.com/title/tt0462322/fullcredits#directors

  Itt látszik mindegyik kamu trailer rendezője, illetve az összes szereplő, hogy ki melyik részben játszott. Hobo With a Shotgun még véletlenül sincsen sehol se.
  Tudom, tudom, az IMDB-t bárki szerkesztheti, na de azért kb. 3 év alatt senkinek nem jutott volna eszébe ezeket az infokat odarakni, ha tényleg oda tartoznának?

  Egyébként a film ötlete alapvetően nem rossz :)

 7. Ez a trailer sztem jobb mint a Machete, és a figura is kézenfekvő lesz Hauernek. Remélem legalább olyant látunk tőle, mint mondjuk a Blade Runnerben. Ő jó sínész, csak nem sztár, és szar szerepeket kap

 8. A trailer alapján én inkább Lloyd Kaufman-t képzelném el rendezőnek, mert hasonlót ő már alkotott, a legendás Toxic Avenger-t :-)

 9. dvd24: rosszul tudod.
  A Grindhouse filmek sikerét követően Robert Rodriguezék kiírtak egy contestet (SXSW Grindhouse Trailer Contest), ahova ehhez hasonló fan-made trailereket lehetett beküldeni.
  Annak idején a YouTube-ra föl is kerültek. Hogy szavazni lehetett, vagy zsűri bírálta el, már nem emlékszem, de a Hobo With a Shotgun nyert. De volt még pár beteg alkotás, anno végignéztem őket.

 10. Oldboy amerikai remake-ről elvileg már évek óta szó van, de valamiért eddig nem akart megvalósulni.

 11. Most nem azért, a Machete kamutrailernek poén, de filmnek? Most komolyan…B-mozi lesz a javából az igaz, de ne hype-oljuk már ezeket…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.