Reefer Madness

80 éve így harcoltak a fű ellen. Hatásosnak tűnik ez a film, főleg mai szemmel, de gondolom akkoriban volt pár szülő aki bevette, hogy ablakon ugranak ki a betépett fiatalok, és szép nők nevetnek tőle hisztérikusan.

Itt bevadászható az egész mű 9 részletben.

human
írta
2010. 04. 21. 16:38
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Reefer Madness” bejegyzéshez

 1. Ma is hasonloan nagy hülyeségeket terjesztenek a témában, nem sok minden változott…

 2. Ebből készült ám egy kolorizált verzió is annak idején, ami még viccesebb:)

 3. Hú én ezt láttam, szerintem nagyon aranyos film lett :) Csak nem kéne komolyan gondolniuk ×Đ

 4. Én értem: miután tesztelték az Ananász Expressz-t, gyorsan kidobták ezt a filmet, mert a 9-es anyag: ILLEGÁLIS!!!!

 5. ennek a kristen bellel készült musical változata is kifejezetten jól sikerült (reefer madness the movie musical) néhány éve a showtime produkciójában :)

 6. Mr.StaggerLee itt a kulcsszó a “MÉG” xD na jólvan csak hülyülök. Amúgy bírom ezeket a direkt eltúlzott retro cuccokat :D

 7. Az a baj, hogy ma már az is kipróbálja a füvet aki nem is akarja. A haverok között olyan égő ha megkínálják és ő visszautasítja. Saját tapasztalat. Jöhet a fikázás…

 8. prody: hát normális az aki visszautasitja az ingyen cuccot? :D nekem folyamat nincs rá kessem dehálisten van 5 barátom aki szinte minden másnap megcsörget h menjek (3 lány 2 srác)társaságnak xD

 9. Nem vagyok benne biztos de asszem ezen a bulin én is ott voltam vagy legalábbis egy hasonlon

 10. Mr.StaggerLee:
  talán nem ugrottál ki az ablakon, de hozzászólásodban nem tagadod, hogy boxolsz arcba embereket és kardlapozol meztelen női hátakat. :)

 11. Ennél már csak azok a vidik jobbak, mikor katonákon tesztelik az LSD-t.
  Amúgy megértem, hogy kicsit fel kellett tuningolni a videót, mi lett volna ha tényleg betépett embereket mutatnak, akik csak bambán bámulnak, vagy röhögcsélnek semmiségeken, nem lett volna cselekmény…:)

 12. amúgy a ganja tiltása teljesen baromság szvsz. aki akarja úgyis hozzájut, és szívja, aki meg nem, annak nem lesz jobb attól, hogy be van tiltva. akik meg az ilyen reklámokat csinálják, még az életben nem láttak betépett embert…

 13. A hozzászólások nagy részéből is érezni, hogy aki nem füvezik(főleg ingyéé), azt manapság gyökérnek gondolják. Sokan átestek a ló túl oldalára (tisztelet a kivételnek), még a hülye füves sztoriaikkal is traktálnak(tiaz). Nem baj szívjátok csak, valakinek az Ananász Express féle szarokon is kell röhögnie.

 14. Laci!
  nem tudom miből szűrted le ezt a “gyökérnek tartják” szöveget. mindenki leírta hogy aranyos ez a film és egyben f*szság is mert ilyen állapotba fűtől sose fogsz kerülni. attól hogy te ezt nem tudod, mert sose szívtál, még nem az jelenti hogy gyökérnek gondolnak, vagy ha igen, csakis az efféle hozzászólásaid miatt fordulhat elő. :)

 15. akkor a sok okos komment miatt. azt hittem tudtok normálisak lenni akár egy ilyen témánál is, személyeskedés és politika nélkül, de nem, moderálgatni meg nincs kedvem úgyhogy zárás.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.