Vazzeg Cameron!

Maga a mester erősítette meg, hogy az Avatar 2 az bizony Pandora óceánjaival fog foglalkozni, és az ottani élővilággal. Meg biztos lesz valami nagyobb harc is valahol valamikor, de ez most mindegy. Ezzel így máris elérte, hogy kicsit jobban érdekel a folytatás.

Basszus de durva, az első rész írásánál mindenféle címlap meg hasonlók nélkül 894 komment van. Szerintem itt most felesleges belemenni abba a témába, nem hiszem, hogy bármi újat lehet még minden, maradjunk inkább röviden a hírnél.

Mellesleg bővített jelenetekkel visszahozzák kicsit majd a moziba. Egyelőre annyit tudunk, hogy ősszel, 6 percnyi plusszal. A mostanában kijött dvd-t pedig senki ne vegye meg, hiszen szintén ősszel/télen durván extra kiadás érkezik majd.

42 hozzászólás a “Vazzeg Cameron!” bejegyzéshez

 1. Kár >< reméltem már ebben a dvd-ben benne lesz amikor Jakenek el kell kapnia a szertartás keretében a ritka állatot :S

 2. le is esett az állam, hogy az áprilisi kiadásban szószerint semmi sem lesz. (mármint a filmen kívül)
  akkor ezek szerint próbálnak lehúzni egy bőrt a rajongókról, hogy aztán majd a megpakolt kiadásért ismét lehúzzák az embereket.

 3. brianaspirin: Természetesen. Há’ nem majd nem:)

  Én már a harmadik részt várom, úgy tippelem abban majd a föld alá megyünk le lila vakondembereket megmenteni a gonosz humánoktól:)

 4. Akkor is megnézném a második részt ha közben fejjel lefele lógatnának és a Földön játszódna a film Seagal & Vin Diesel-lel főszerepben, annyira megvett az első rész.

 5. Nem. Nem. Nem. És nem! Cameron mostmár az Abysst fogja keverni az Aliensszel? Nincs még így is elég pénze? Ennyire kifogyott az ötletekből, hogy már saját magát ismétli?

 6. Vagy az Atlantis. De ha tényleg brutálra akarja, akkor a Blue Submarine no.5-ból kéne lopkodnia.

 7. mégis megcsinálja Cameron az Aquament? :D
  de komolyan, a víz alatti dolgokra kiváncsi vagyok 3D-ben. Ha ősszel visszajön moziba, az jó lehet, még egyszer tuti megnézem. Remélem a mozis és dvd-s rész itthon is érvényes lesz, és tényleg jönnek. nem úgy mint a watchmennél, ahol csak a mozis verzió lett kiadva dvd-n és punktum.

 8. Pedig már a dvd vételnél jártam fejben. Utána se néztem, hogy milyen kiadás jön most áprilisban, csak rendelni akartam neten. Még jó, hogy gyakran járok a filmbuzin :) Akkor ősz.

  A víz alatti ötlet meg tetszik. Nekem is tetszene egy Abyss Pandorán. Arra vagyok már csak kíváncsi, hogy az első film elé vagy mögé kerül idősíkban az epizód. Mindkét elgondolás rengeteg lehetőséget rejt magában. Pl. a visszatérő hadsereg a víz alá űzi a navikat és onnan próbálnak meg visszavágni. Az más kérdés, hogy kopoltyút nem láttam a macskanépeken, de Cameron biztos kitalál valamit. Ha egyáltalán “szárazföldi” navik lesznek a fókuszban…

 9. Nah, ez a hír kicsit megnyugatott. Már attól féltem, hogy visszamennek az emberek, vagy hogy a parittyázás/nyilazás után ugranak akkorát technológiailag, hogy majd repkednek a világűrben.

 10. @pásszmeg

  Vhol azt olvastam, h 10-20 perc volt ami nem készült el időben és Cameron nagyon bánja, hogy nem sikerült beletenni a filmbe, de azt is írták, hogy elképzelhető akár +40 perc is! :))

 11. A lényegről meg senki nem beszél, arról pontosan, hogy nem az a lényeg, hogy mennyivel több film lesz a DVD kiadáson, hanem az, hogy az első kiadott lemez az 1 (írd és mondd EGY!!!) lemezes, múanyag vagy papír tokos verzió lesz.
  Egy olyan országban, ahol egy Death Race(!) kapásból fémtokban jelenik meg, ahol egy Star Trek, Benjamin Button, Transformers alapból 2 lemezes, limitált, fémdobozos verzióban jelenik meg ott a világ legtöbb bevételét produkáló filmjét ami mellett ekkora hájp van és volt hogy a kutyák is azt fingották képesek kiadni 1 lemezes, sima tokos verzióban.

  Mi ez, ha nem egy átlátszó, kilóméterekről bűlő, gusztustalan pénzlehúzási szándék a forgalmazó részéről?

  Eltanulták Lucastól, hogy 5-6 havonta kiadnak egy új verziót a filmből, mindegyiken valamivel több és más van, hadd vegye meg a nép mindet.

  Akinek van egy kis esze, nem akar úgy járni mint a 300-nál anno, hogy megvette az 1 lemezes verziót aztán rá egy évre meg kiadtak egy 3 lemezes, gyönyörű extra limitált verziót belőle fos áron.

  Nem szabad megvenni(kivéve aki fürdik a pénzben azt úgy sem érdekli) mert nyár elmúltával ki fog jönni egy 2-3 lemezes, fémdobozos, bővített verzió egy csomó extra anyaggal.

 12. A Kis hableány alig nagy oltás:) Nem tudom, jó volt moziban, de folytatás nem különösképp érdekel. Legalábbis most. Bár az Avatar se volt a listámon aztán mégis jó moziélmény lett.

  meglátjuk

 13. Venefius: tudtommal szabad piacgazdagságban élünk, ahol mindenki azt ad el és vesz meg amit akar. És te azon meglepődsz, hogy egy filmstúdió minél több pénzt akar kisajtolni a rajongokból, akkor igen kis navi vagy. Ilyenkor nem a jófejség a mérvadó, hanem a piac, és ha nem jön be a stúdió számításai, akkor letközelebb nem probálkoznak ilyennel.
  Meg egyébként is a legtöbb embert nem érdkelnek az extrák, és megelégszenek a sima filmmel is.

 14. Nekem tetszett az első rész és bízom benne, hogy a második még jobb lesz. Cameron általában minőségi folytatásokat csinál (hunyjunk szemet a piranha2 felett és gondoljunk a T2-re meg az Aliensre :) )

 15. Víz alatti 3D, ráadásul sci-fi téma, na ez bejövős és várós. :) Remélem Cameron ezúttal sztorit és karaktereket is csinál. Lássuk be, megteheti, úgyis mindenki megnézi az Avatar folytatást, most már bátrabban mehet egy bizonyos réteg igényeinek kiszolgálása felé.

 16. YES!!

  Még szép hogy vízben játszódik, Mélység titka és a Titanic után NAGYON VÁRÓS, nálam az AVATAR ultramax:)
  (11 IMAX megtekintés legjobb helyekről,1 eredeti nyelv)

 17. Ez bizony izgi hírnek tűnik, de hol lesz ez még!
  Úgy tudom addig még 1-2 projektet le akar zavarni, de aztán lehet, hogy mint Michael Bay, előbbre veszi az arany tojást tojó tyúkot mégis.
  Biztos vagyok benne, hogy ez is rendesen oda fog ba**ni. Lehet ez már 4D-s lesz.

  Jó lenne látni régi szereplőket benne, de hát ugye esélytelen. Jake Sullyék éppen boldogan élnek míg meg nem halnak.

 18. Ernesto: nem értetted meg amit kellett volna, nem hiszem, hogy írtam, hogy meglepődöm akármin is, és azt sem, hogy kit érdekel az extra és kit nem.
  Leszarom, hogy hány embet érdekel az extra tartalom.

  Megpróbálom még1x, tömören, röviden, hátha megérted:

  Szégyen, hogy az Avatar ilyen kiadással jelenik meg az első alkalommal amikor nálánál sokkal alsóbb osztályú és kisebb léptékű alkotások is kapásból fémtokkal és 2 lemezzel jönnek ki.
  Tisztában vagyok vele, hogy később lesz új kiadás ami jobb lesz ennél a fosnál és azzal is, hogy nem kötelező megvenni, nem is fogom, mert kivárom a későbbit.
  Viszont ezzel elérik azt a balfék kiadók, hogy rengeteg ember aki feleslegesen nem tud kiadni több ezer forintot egy lemezért azért, hogy majd pár hónap múlva újra kiadjon 2x annyit és a régit többé ne vegye elő-az a sok ember majd letölti a netről és addig azt nézi, ahelyett, hogy megvenné, mert nem hagyja átbaszni magát.

 19. A Disney “Atlantiszát” tudom elképzelni 2. résznek, tehát Jake-et beavatják a vízalatti életükbe. Őszintén, én Nagyon örülök a hírnek. Ellenben Michael Bay-el aki csak “több robot/kevesebb robot” híreket nyög be, Cameron abszolút nem arra megy, hanem méltón folytassa, amit megalkotott (nem kérek beszólásokat, hogy ezt nem ő alkotta meg, mert a sztorit már csomószor kitalálták).

 20. “Mellesleg bővített jelenetekkel visszahozzák kicsit majd a moziba.”

  Na ennek örülök, mert amire rávettem magam hogy megnézzem moziba, a közelben márcsak szinkronosoan adták 3d-ben :C

 21. Azért azt ne felejtsük el, hogy pl a Gyűrűk Uránál is csak később jött a durva kadás. Pláne hogy azért nem lesz még egy trailer sem a lemezen, mert valami sosem látott transzfert csinálnak. Akinek nem kell, az ne vegye meg, várja meg az extrát, de 90%át az embereknek ez nem zavarja.

 22. kiskelgyo: basszus pont ez jutott eszembe. Remélem jut benne egy mellékszerep Dramanak, mondjuk legyen kecskeszakállas na’vi.

 23. én viszont ezt megveszem, mert engem ugyan nem érdekel a film, de a lányaimat igen. őket viszont nem érdeklik az extrák, és hát csak 2 rugó. moziban meg a 3D miatt nem néztük meg, mert 10 perc után behányok tőle (mármint a 3D-től)

 24. Venefius: Steelboxban jelenik meg a BluRay – 2 lemezes kiadással. MOst április 26.-án, Angliában

  ***
  Avatar: Special Limited Edition: 2blu: Artcards: Steelbook
  Picture of – Avatar: Combi Pack (Blu-ray & Dvd): Hmv.com Only

  List Price £44.99
  Your saving £20.00

  BLU-RAY £24.99

  ***

  A sima DVD 10 font és papírtok valóban.

  Üdv, K

 25. Ez lemaradt (elnézést human):
  Hétvégén már a kezemben fogtam a ‘Guide to Pandora’ könyvet és az Avatar képes albumot is, amit szintén – valami pack formában – a lemezekkel együtt lehet megvenni.

  Ennyit arról, hogy nem lesz “extra”.

  K

 26. Hatalmas nagy ötlet,há ez igy elég gagyinak hangzik, ha már volt szárazfőld,akkor most legyen víz. Remélem valami Waterworldöset hoznak ki belőle,csak extrább tutajokkal.

 27. Azért ez már pofátlanság, amit Cameron művel. Lassan már Lucas papát megszégyenítő módon nyúzza le az újabb és újabb bőröket az aktuális fejőstehenéről. Nem baj, menjen még nyolcszor moziban, és legyen legalább tízféle DVD, kevés az a kétmilliárd amit eddig összekapart …

 28. És az az őszi hiper-szuper extra dvd mit takar?egyáltalán ez biztos,v csak feltételezés?meg mivel lesz több rajta?mert engem a film érdekel ám,nem még plusz 10 perc werkfilm.kösz előre is az infót aki tudja.

 29. vicvega

  “moziban meg a 3D miatt nem néztük meg, mert 10 perc után behányok tőle”

  Vaze, azt hitem csak én vagyok ilyen “Bal-fegor” , hogy okádok a 3d -től! Amúgy ment az bőven nem 3d -ben is és Én is ott néztem végül meg a filmet.
  Mellesleg a mostani dvd-t én sem venném meg, ám török barátainknak hála, már vagy 10 napja meg van. Valóban csak a film és slussz!

 30. Húú, hát az első rész már nagyon kész volt. Este nézte öcsém, gondoltam, hogy nézem vele. Elejétől kezdve néztük, de aztán 10 perc múlva mentem, mert már tényleg késő volt, a film meg hosszú, ráadásul másnap iskola. Mondtam neki, hogy:
  – “Tudod mi lesz a végén ? Az a főszereplőgyerek belefog zúgni abba a navicsajba, kifogja nyírni azt a főtábornokot, mert időközben át áll majd a navikhoz, mert ugye, ők a jó fiúk. Tuti lesz benne valami gépből kiszedős jelenet, hogy megszakadjon az összeköttetés miközben valami komoly dolgot csinál épp a főgyerek.”
  Ezután elindultam az ágy felé. Másnap, mikor hazajöttem, nem meglepetésemre, mikor megkérdeztem mi volt benne, azt felete, hogy minden úgy volt, ahogyan mondtam. MÉG SZÉP, hogy úgy volt. Ez a tipikus 10 perces film, aminek a történetét a film legelején megérted és semmi másért nem nézed tovább, csak a látványért. Remélem, hogy a 2. rész nem lesz ennyire egyszerű felépítésű.

 31. És ha ilyen lesz a 2. rész is ? Egyesek olyan szépen megírták már, hogy a piacra megy itt minden és tényleg! Mert ha tényleg szánnának rá időt, nem 500 éves történeti elemeket raknának össze más grafikával, hanem egyedi történetet új csavarokkal, előre nem gondolt dolgokkal. Nem mondom, hogy Cameron nem kreatív, mert ő is talált fel sok egyedi történeti szálat, ez tény. Inkább azt, hogy az évek során ellustult és a már kész történeti szálakat használja fel, hogy egy másik design-ú filmet szőjön belőlük. Most így belegondolva, ugyanez a sztori lehetne akár a 2-ben is. Meg akarják védeni az otthont, új főhős rájön az emberek vannak rossz oldalt. Itt nem feltétlenül lesz mondjuk avatár testben, hanem mint ember segíti a vízi népet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.