IMAX-re gyúrt Iron Man 2 poszterek

Csak rövid ideig lesz a nagyvásznakon odakinn, meg blabla, mindenki rohanjon el az első hetekben. A dátumtól nem kell megijedni, tényleg 1 héttel Amerika előtt látjuk, hozzánk jövő csütörtökön jön.

Akit érdekel, kijött egy 40 másodperces részlet is a filmből. Ennyivel A Dátum előtt jól gondoljátok meg ezt a kattintást.

Iron Man 2 imax posters

Iron Man 2 imax posters

human
írta
2010. 04. 23. 03:18
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “IMAX-re gyúrt Iron Man 2 poszterek” bejegyzéshez

 1. Na, ezek a poszterek már sokkal jobbnak tűnnek, bár tényleg nem értem én sem, hogy ezt a hülye kék eget minek erőltetik. Ja és összességében ezt bárki megtudja csinálni egy gyorstalpaló Photoshop tanfolyam után, amit ezek művelnek már jó ideje poszter szinten.

 2. A poszterek jók, de a klipp semmi extra, eddig alig mutattak valamit, szerencsére .
  Remélem nem a dumálás fogja uralni a filmet….

 3. Cherry Lehet, hogy meglepő, de IMAX filmek már léteztek NEM 3D-ben is, jóval az Avatar előtt ;)

  Én egyébként az IMAX-ot jóval nagyobb áttörésnek tartom, mint a 3D-t, legyen az akár IMAX- vagy sima 3D. Lehet, hogy előbb-utóbb vége lesz a 3D-nek, bár valőszínűbb, hogy nincs igazam. Az óriásvászon és a tűéles kép amúgy is rengeteget dob egy filmen.

  Azon gondolkodtam, mikor jön el az az idő, amikor FEKETE-FEHÉRBEN kezdenek el 3D filmet forgatni. Az mekkora lenne már! :D

 4. Cherry Az IMAX alapvetően egyáltalán nem jelent 3D-t, tehát rossz oldalról közelíted meg. Később találták ki, hogy a 3D technológiát és az IMAX filmeket lehet keverni. Az IMAX alapvetően azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a vászon, amin vetítik a filmet.

 5. A Rourkeos továbbra is király. Amúgy mi miért kapjuk 1 héttel előbb? ez tök jó, csak furcsa.

 6. Srácok! Tényleg tűéles a kép IMAX-ben? Sajnos még nem voltam, de a legtöbb sima multiban olyan homályos, mintha valami rossz szemüveget vennék fel. Lehet, el kellene mennem egyszer IMAX-be is.

 7. A klip alapján remélem sok olyan jelenet lesz benne, amiben Hammer és Stark egymást basztatják.
  Az IMAX képnél meg szerintem attól nem lesz élesebb, hanem csak normális képminőség. Mivel a sima 2D-s termekbe 2K-s felbontással csinálják a filmet, míg a 2D-s Imax-nál 4k-s felbontásba, de mivel a vászon jóval nagyobb, így a nagyobb felbontás eloszlik az a nagyobb képméret. Sima matematikai területszámítás az egész.

 8. Hú már nagyon várom, már le is foglaltam a jegyeket az éjféli premierre.

 9. Az meg külön öröm, hogy egy jegy áráért levetítik elötte az első filmet is.

 10. mivel az Iron man 2 felkonvertált, így nem hiszem, hogy túl éles lenne imax vásznon (legélesebb valami sima digitális vetítésen lehet, talán Westend úgy adja majd, bár lehet másra használják azt a termüket). Várom már a RED 4k-val készült filmeket, azok oda fognak ****ni de ****ra

 11. Milán: sosem a photoshop skill számít egy poszternél szerintem, hanem hogy mennyire tud valaki kreatív lenni a kötelező dolgokkal.

 12. Szal, jobbak az eddigieknél.
  Aztán mást nem írok, mert csak Humannak szabad (még jó a saját blogjában) a technikáról:o)
  Pedig én bele se írtam, hogy mekkora zsír a Red One, meg D9, meg akár 28k felbontás meg….:o)

 13. Hmm… májusban pesten leszek, lehet IMAXben nézős lesz. Lassan tényleg ciki már hogy nem voltam még IMAX vetítésen, bár ha választani kell akkor még mindig inkább egy eredeti nyelves, mint az IMAX…

 14. Imaxban az az igazi amit Imax kamerával is vesznek fel, pl a Dark Knightben azok a jelenetek amik olyan kamerával lettek rögzítve, azok nagyon ütöttek Imax vásznon. Tűéles, meg bazinagy kép, de észrevehetően csak azoknál a bizonyos jeleneteknél. De azért lehet ez is jó lesz.

 15. vazze, el is lőttem ezzel magamnak az új páncélt ezzel mozdulattal. amúgy whiplash király, kék ég még mindig gáz. ezeknek nincsenek őszinte barátai, akik megmondták volna a szemükbe, hogy ez gagyi fos?

  amúgy meg megyek foglalok jegyet a premierre.

 16. sokkal jobban mint az előzőek. kék háttér már uncsi, de talán még el lehet nézni, ironmannek is sima fekete háttér kéne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.