A napi Iron Man 2 jelenet?

Nem tudom, biztos van még olyan, aki ezeket szereti kisképernyőben látni, nekik van a tovább mögött. Azt is megértem, aki kattint, komolyan, csak az első rész égetett meg engem túlzottan az ehhez hasonló kampánnyal, azért szólok mindig így előtte. Na.

6 hozzászólás a “A napi Iron Man 2 jelenet?” bejegyzéshez

  1. Ez a jelenet nagyon odabasz. Whiplash nem gyengén meggyepálja vasembert. Nem akartam megnézni de nem gondoltam hogy a harcból is mutatnak. XD.

  2. Mintha ide írtam volna (de lehet, hogy másik oldal volt, bár nagyon másikat nem szoktam nézni). A sofört bírom a klipben, mert ő ugye azé több, mint csak egy sofőr. :)

    Meg vannak azok a tökjó új Stark vállalat termékreklámok, mekkorák azok már, szerintem nézzétek meg azokat is mert jókat lehet rajtuk aszalni, és nem lővik le a filmet, mert azok nem lesznek benne a filmben.

  3. A sofőr elvileg a rendező, aki szintén a képregényekből ismert karaktert testesít meg, aki Tony segédje, csak most nem ugrik be a neve. :)

  4. Én úgy vagyok ezekkel a kis jelenetekkel, hogy magából a filmből nem von le, ez inkább csak ilyen nagybetűs OMFG eyecandy. Eleve ahogy magára “építi” a páncélt, meg ahogy megcsinálták a mozgást… Jövőhéten megyek bemutatóra, már most dörzsölöm a tenyerem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.