Dátum a Szörny Rt. folytatásának

Úgy néz ki tényleg kap második részt ez a Pixar film is, bár az első rendezője nem tér vissza. 2012 november 16. Messze van még. Bevallom látatlanban az újötletes filmjeiket jobban várom, de persze ettől még lehet majd hatalmas a Szörny, csak hát a Wall-E és az Up mostanában eléggé elkényeztetett Pixar ügyben.

5 hozzászólás a “Dátum a Szörny Rt. folytatásának” bejegyzéshez

  1. Nem akarok szarkasztikus lenni, és bízom a kreativitásukban, de a Szörny Rt. sztorija legalább annyira lezárt volt, mint a Bogár Életéé. Akkor már rámehetnének a sok helyen még simán kiaknázható “Hihetetlen Család”-ra ahol csomó kalandja lehetne még a családnak ráadásul a babát is látnánk akcióban. :S

  2. Abszolút top a Némó Nyomában mellett, főleg a pozitív, nyitott lezárás miatt, szívmelengető, hagyva egy kis teret a fantáziának.

    Nem tudom hova tudnák ezt fokozni. Remélem nem így múlik el a világ dicsősége.

  3. Szerintem az első rész volt a legviccesebb az új generciáós animációs filmek közül. Ha csak a 80%-át hozzák humorban, akkor nekem instant watch.

  4. A Pixar az elmúlt tíz évben úgy mondd kisajátította az animációs kategóriát, mind nézői, mind kritikai tekintetben. Egy dolog van, amiben évről évre alulmaradnak, és az a Box Office. Némó óta (2003) nem volt olyan év, hogy bevétel tekintetében ők nyerték volna a kategóriát. Vagy az Ice Age verte meg őket vagy az aktuális DreamWorks mese. Erre pedig a legjobbat lépték, hoznak folytatásokat, hiszen azok marketing értéke nagyobb, és nagyobb bevételt generálnak. Idén Toy Story 3, ami úgy tűnik bejött, hisz IMDB-n 9.1 tehát tetszik a népnek, bevételben pedig legelöl áll az animációs filmek között. Oscar is esélyes nekik, (ötödjére zsinórban) ahhoz valami hatalmas dolognak kell történnie, h idén ne húzzanak be mindent. Tehát jön a Monsters 2 és a Cars 2. Csak folytatásokból viszont nem lehet megélni, úgyh remélem belátja a Pixar, hogy kell még Wall-e és Up és Ratatouille és Incredibles, és folytatni ezt a sort is, és nem csak újabb folytatásokat kiadni. Nem lenne jó, ha eldreamworksösödne. Még megy a moziban a How to train your dragon, de már készül a 2, jön a Madagaszkár 3, Kung Fu Panda 2, Puss in Boots (Shrek Spin-off). Beszarok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.