30 hozzászólás a “Még egy Léghajlító trailer” bejegyzéshez

 1. Human ha nem nézted meg az előzetest nyugodtan megteheted. Semmi extra nincs benne csak néhány +ficsört mutatnak meg, ráadásul rövid ideig. A film meg az előzetesek láttán hatalmas lesz. Reménykeltő, hogy érezhető benne a rajzfilm iránti tisztelet.

 2. CGI ígéretes, bár a vízben van kivetnivaló. Mondjuk azt soha nem lehet számítógéppel rendesen utánozni.

  A film meg úgy néz ki, hogy nem sok köze lesz az eredeti sorozathoz, rengeteg változást csináltak, mondjuk ettől függetlenül még kíváncsi vagyok rá.

 3. Minden csodás, ahogy a nagykönyvben és a rajzfilmben meg lett írva.
  Appa marha jól néz ki, csakúgy mint minden más. Nagyon várós!

 4. Hát nézős moziban, csak remélem nem lesz csalódás. 2d-ben vagy 3d-ben látom, nekem mellékes.

 5. szeritnem hangulatos, egyszer láttam a sorozat egyik részét, érdekes volt, kivi leszek erre nagyon és ha jó lesz a 3D akkor rápróbálkozom arra :)

 6. A sorozat eléggé epizodikus, szal azt nem is lehet tökéletesen átadni. A szereplők amúgy stimmelnek, sztem működni fog ez!

 7. márcsak a látvány miatt is moziban akarom nézni, de nem 3d-ben, clash után az ilyen instant-converted-3d nem érdekel.

 8. Ezt az utólag 3D-be konvertálást nem kéne erőltetni. A titánok harcánál is gagyi volt állítólag. Szánalmas ahogy mindenki az avatart akarja leutánozni. Egyébként meg szerintem nem attól lesz jó egy film hogy 3D. Jobban tették volna ha ennél a filmnél a 3D költséget inkább a CGI-re költötték volna.

 9. A trailer sztem nagyon jóra sikerült. Nem láttam a rajzfilmet (nem is nagyon érdekel) de a filmet tuti megnézem.

 10. Várandós!! Rajzfilmet alig láttam, de az is tetszetős, de ez a trailer amellé mégjobban üt :))

 11. Ez a Légbuherász érdekes filmé nőtte ki magát számomra. Nagyon látványos alkotásnak tűnik.

 12. Ígéretesnek tűnik, csak arra leszek kíváncsi hogy oldják meg az átvezetést, mert rengeteg mindent belepakoltak a sorozatból így első ránézésre és hogy nem e üt ki bugyután. Elbírja e így egybesűrítve.

 13. nem rossz, de miért nem ázsiai skacok vannak benne…? eléggé érdekes, hogy indiai és európai szereplők vannak benne…

  de nem is ez a gáz, hanem Aang valami katasztrofális… semmi erő nincs az ütéseiben, a botos forgások végén a bot lendülete viszi magával a srácot, nagyon szánalmas…

  A rajzfilm tuti volt, de ez a film elég kiábrándító lesz… a másik előzetes, amiben a gyertyás teremben “katázik”, arról először azt hittem, hogy paródia… :)

 14. Nekem ez a film még mindig a furcsa kategóriába tartozik. Ha megnézem, majd kiderül milyen is.

 15. Ha esetleg van itt más sorozat fan is rajtam kívül, akkor meg tudná mondani mi volt az a sárkány és hogy került ide?
  Vagy csak én láttam ilyen régen a soroztot?

 16. Avatar Roku sárkánya valószínűleg, amikor a szellemvilágban jár. Bár elég érdekesen néz ki. De jó tudni, hogy ennyire a részleteibe fognak menni a sztorinak. Még mindig egy kurva mosolyt nem látni senki arcán, pedig ez egy olyan sorozat lenne elvileg. :S

 17. A nevető arcok nekem is hiányoznak (főleg ha megérkezik Toph). Elég sok humor volt a sorozatban ezért meglepő volt, hogy tiszta sötét és komor helyszínek vannak a bemutatóban.

 18. Actors suck. Csúnya wtf érzést keltett a trailer minden egyes szereplője. Látványfilm a népnek.

 19. Mindig elmondom, most sincs ez másképp, nagy csalódás lesz a film. Attól, h ezt a trailert összerakták a film maga vetekedni fog Az eseménnyel. Ott is mindenkinek tátva maradt a szája a trailer után, aztán tudjuk milyen volt a mozi.

 20. Srácok, ha úgy érzitek, hogy szar lesz, akkor ne nézzétek meg:D A látvány rendben van szerintem, nekem ennél nem is nagyon kell több:D Látványfilm lesz, ez igaz, de mégis mit várnátok?

 21. Ha nem láttad a rajzfilmet akkor nézd meg és ezután érteni fogod mit is várnak a rajongók a filmtől.

 22. Jóó lesz ez nagyon :)
  nyilván az első könyv eseményeit fogják földolgozni
  csak ezt nem lehet másfél órába belesűríteni :S
  3 és fél órát a népnek :D

 23. Eddig tetszik. Valószínüleg mozis dolog lesz, de nem tartom valószínűnek, hogy 3D ben nézem, ha csak nem érkeznek olyan hírek, hogy überfaszályos lenne.

 24. A mese láttán éreztem, hogy egyszer ebből egy nagyon jó film lesz. Trailer alapján eddig igazam is van :) Várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.