Ridley Scott az új Alien filmről ejtett el infókat

Mint tudjuk, végül ő rendezi az Alien előzményfilmet, így jó forráshoz fordult az MTV, amikor a készülő műről akart infókat megtudni.

MTV: Since this is a prequel, will you need to make the ships more primitive-looking than in “Alien”?

Scott: It’s set in 2085, about 30 years before Sigourney [Weaver’s character Ellen Ripley]. It’s fundamentally about going out to find out ‘Who the hell was that Space Jockey?’ The guy who was sitting in the chair in the alien vehicle — there was a giant fellow sitting in a seat on what looked to be either a piece of technology or an astronomer’s chair. Remember that?

Röviden a technológiáról kérdezték, hogy primitívebb űrhajókat fognak-e ábrázolni. Erre azzal válaszolt, hogy BR (Before Ripley), azaz Ripley előtt 30 évvel fog játszódni, és főleg a talált űrhajón levő Space Jockey-val fognak foglalkozni, hogy került oda és mi van. Emellett még a terraformálás is téma lesz. Jelenleg a 4. javításnál tartanak a forgatókönyvben, lassan eljut oda a folyamat, hogy becélozhatják a költségeket, nekiállhatnak a fizikai munkának.

Ja igen, az új főszereplő is egy nő lesz

human
írta
2010. 04. 24. 05:43
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Ridley Scott az új Alien filmről ejtett el infókat” bejegyzéshez

 1. Pont tegnap néztem meg (ezredjére) az első részt. Az idegen űrhajó valami elképesztő, ahogy kinézett. Mintha egy bálna belsejében lettek volna 3an. Azt végülis mindenki tudja, hogy egy királynő lesz ott. Amire viszont igazán kíváncsi leszek, a társaságot mennyire említik meg akkor benne, hiszen ő küldte oda a Nostromo legénységét, és már akkor tudtak róla, amikor Kane meséli, hogy az indulás előtt váratlanul Ash-t küldték tudományos tisztnek.

 2. ripley 2092-ben születik. 2122-ben játszódik az alien. az út a földtől az lv-426-ig kb 10 hónap. a földről az eredeti célpontra kb 32 hónappal korábban indult el a nostromo, amikor is már be kellett, hogy fogják a jelet, hogy ash-t felküldhessék a hajóra. szóval legkésőbb 2118-2119 körül már tudhatták, hogy az lv-426-on vannak a tojások.

  bízom benne, hogy hűek maradnak a már felépített univerzumhoz és ismét vissza fog térni a jól ismert alien érzés :)

 3. ah bocsánat, ash-t nem a földön, hanem a theduson tették fel, akkor egy két évet még csúszik a dolog :)

 4. jézusom, ez rohadt jól hangzik! remélem végre tényleg belemennek ilyen eredettörténeti fontos kérdésekbe, és nem csak egy avpszerű bullshit akciómozi lesz. sokkal szívesebben vennék valami lassabb, de kifejtős dolgot (kb animatrixhoz tudnám hasonlítani, mit szeretnék látni). és 3D-ben, alienek? bzmeg be fogok xarni :D

 5. Annie: nagy filmeknél már lassan felesleges említeni is. Legalábbis most amíg tart a 3D láz.

 6. “Ja igen, az új főszereplő is egy nő lesz”

  ha az idegen űrhajóval foglalkozik, minek bele ember?

 7. Hát ez szívet melengető hír. Gondolom, nem vagyok egyedül, aki ezen nőtt fel. Alig várom az előzményeket.

  És ez az leső, amikor nem fanyalgok a 3D miatt. Alieneket ide, 3D-set, sokat, juj!

 8. Reméljük valóban lesznek alienek 3D-ben. Á, kész leszek akkor. Az a nagy dög lény meg azóta foglakoztat amióta csak megláttam. Szinte beleégett az agyamba a képe. Hiába, Giger tud alkotni:)

 9. Csak Russel Crowe ne legyen benne a filmben, mert őt rühellem. xD Amúgy érdekel a film nagyon, főleg, hogy eredettörténet. :)

 10. Örülök, hogy megtartják a női vonalat :) Nagyon kevés sci-fiben vannak ennyire előtérben a csajok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.